- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Hahahahahahhaha ne guldm yaaaGene yeni bir konu ve gene pek değişikyavrucum sen dün intihar etmiyormuydun şimdi koca derdine düşmüşsünüz ana kız
Gene yeni bir konu ve gene pek değişikyavrucum sen dün intihar etmiyormuydun şimdi koca derdine düşmüşsünüz ana kız
Yok bibicim bu intihar edecek olan üye değil o burcskoxxo gibi bişiydi, bu eski sevgilisiyle cinsellik yenisiyle ilgi için görüşmek isteyen üye.He bide sende sevgilisi olan ama süper yakışıklı birine aşıktın dimi e sende annene çekmişsin işte
Bu nasl bi kafa yaYok bibicim bu intihar edecek olan üye değil bu eski sevgilisiyle cinsellik yenisiyle ilgi için görüşmek isteyen üye.
İnsan üşenir ayolTurkiye gibi bir ulkede sarisinlik nufusun %4'une tekabul ediyor. Yani yaklasik 1500000 kisi.
Bunlarin yarisinin yasi sana uygun olmasa 750000 kisi kaliyor.
Diger yarisi da evlenmis olsa, 375000
Turkiye de duzgun meslege sahip olmak zor. En iyi ihtimalle bunlarin 4'de biri annenin kabul edecegi bir meslege sahip olsa 93750 kisi.
Her sarisin bir Kivanc Tatlitug degil. Bunlarin yarisi da Tarik Menguc olsa 46875 kisi. Yarisi da kisa boylu etti mi sana 23437...
Yarisi da aile yapiniza uygun degil anlasamayacaginiz biri vs. kaldi 11718.
Hepsi de seni begenecek degil ya. Yarisinin tipi degilsin mesela kaldi 5859. Bunlari illere orantili dagittigimizda il basina 71 kisi kaliyor.
Cevrendeki 71 kisiden bir tane bile sarisin yakisikli ve duzgun isi olan birini bulamiyorsan bu senin ayibin
Üyle büyleBu nasl bi kafa ya
Aaa evet ya bende kafa gitti yanlış alarm daha uyanamadım heraldeYok bibicim bu intihar edecek olan üye değil o burcskoxxo gibi bişiydi, bu eski sevgilisiyle cinsellik yenisiyle ilgi için görüşmek isteyen üye.
Tüm KK'nın yükü omuzlarında olur öyle şeyler çokta şeapmaAaa evet ya bende kafa gitti yanlış alarm daha uyanamadım heraldegidim kendimi kiblim bari
Kendimi kibledim banlanmasam bariTüm KK'nın yükü omuzlarında olur öyle şeyler çokta şeapma
Actg baska konulari gormk isterdmÜyle büyle
Görürsün nickine tıkla mesajlara gir en altta açtığı konular var tıkla oku, dayanamadığın yerde bırak.Actg baska konulari gormk isterdm
Ahaha yapma bibi ya ekşınlı konu açılırsa? Lazımsın senKendimi kibledim banlanmasam bari
Bu nasl konular yaGörürsün nickine tıkla mesajlara gir en altta açtığı konular var tıkla oku, dayanamadığın yerde bırak.
Ahaha yapma bibi ya ekşınlı konu açılırsa? Lazımsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?