Babasıyla arası iyi olan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

banalazimyasamalani

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2025
37
-10
1
19
Ben çocukken soğudum şimdi ekonomik özgürlüğüme kadar yalandan iyi geçinmeye çalışıyorum,ama bi sempatim sevgim yok ölse içim sızlamaz mesela sadece şu an benim için para olarak var.Sevgisini gösterebilen biri değil soğuk benim de öyle beklentim yok ama çocukken soğuttu kendinden sevilecek hiçbir yanı bile yok,evlenmem lazım kurtulmam için de ya da onun ölmesi ne zaman olur bilmiyorum.

Öyle toysun ki.... Babamı soğuk sevgisiz zannederdim, gozumde en iyisi annemdi. 30+da anladım annem degilmis bizi seven, asıl babammis. Her baba aynı değil iyisi de var kötüsü de... İlerde ne olacağını bilemezsin, pişman olacağın şeyler söyleme. Sen çok mu iyisin, sadece para için iyi davranıyorsun, o kötüyse sende iki yüzlüsün. Ne fark oldu böyle?

Çok yanlış düşünüyorsun çok
Küçük olduğun için sanırım ve para konusunda sıkıntı yaşadığın için
Ama ilerde o kadar çok iyi anlayacaksın ki varlığını sadece iyi ki diyeceksin
Sırf sevgisini gösteremiyor diye ölmesini istemek zalimce geliyor bana
Sevmeyebilirsin soğuk da olabilirsin ama bilmiyorum yaa böyle düşünmen çok üzücü

Senin yaşındayken ben de böyle düşünüyordum. Ergenlik hezeyanları bunlar. Olgunlaştıkça anlıyorsun babanı ve hayatındaki yerini. Kaybettiğinde de üzerine göktaşı düşmüş gibi oluyor. Babalar öyledir biraz, her zaman sevgilerini gösteremeseler de kızlarını en çok onlar sever.

bir şey olmaz ya bi faydası yok

napabilirim zorla sevemem ki o da biliyor zaten

e sevmek zorunda mıyım pasif agresif bi insan dışarda gören sakin sanıyor özünde agresif kontrolsüz

öyle ama sevilecek bi yanını göremiyorum kimse de sevmiyor zaten

Ay hastayım şu son dönemde çıkan terimlere.

Diyen de sensin. Sorunu biraz kendinde ara bence. Yaşın küçük herşeyi yüksek yaşayacaksın belli de, biraz frenle. Bu kafalar sonra çok duvarlara vuruluyor.
Son zamanlarda çıkan bir kelime değil siz bilmiyormuşsunuz sizden kaynaklı.Duvara vuracak bir şey yok ben elden de fayda gelmeyeceğini biliyorum

Canım bu yaşlarda böyle oluyor ileride inşallah düzelir

her baba sevilmez. çat diye kesip atamıyorsun da. iyice gözlemle, kendi ayakların üzerinde durmaya başladığında, olgunlaştığında da aynı mı düşüneceksin bakalım. tek sorun sevgisini göstermemesiyse insan bunu affedebiliyor. çünkü değişmiyor insanın huyu. bu böyle deyip geçecek olgunluğa erişiyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…