Babasıyla arası iyi olan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın özellikle yaptığı bir şey yokmuş soğuk,sert ,mesafeli.Sordum dayak yok,küfür yok, hakaret yok ......
sordum diyo bi de ya dedikodu yapar gibi ahahhaha canım mahallene benzemez burası,detay vermemiş olabilirim demek ki bu kadarını bilmen gerekiyor,fazlasına gerek yok demek ki

sordum diyo bi de ya dedikodu yapar gibi ahahhaha canım mahallene benzemez burası,detay vermemiş olabilirim demek ki bu kadarını bilmen gerekiyor,fazlasına gerek yok demek ki
Kendine gel!!!!!sordum evet erken alzheimer belirtisi gösteriyorsun, sende sert agresif dedin evet dövüyor ,dövüyor demedin.Burnun Kaf dağında öyle birine dek gelirsin ki seni doğduğuna pişman eder,haddini bil !!!!Burası babanı eziklediğin o küçük aile ortamına benzemez .......

Demem mi gerekiyor seni ilgilendirmeyen konulara yorum yapma hadi işine

İyi baba var, kötü baba var. iyi anne ve kötü anne ya da iyi insanla kötü insan olduğu gibi.
Ben babam denilen müsveddesi ile 3 yıldır görüşmüyorum ve ömrümde aldığım en iyi karar oldu. Özlemiyorum, eceli gelse nasıl davranırım bilmiyorum ama pişman olacağımı sanmıyorum.

Benim babam yok. Ben çok küçükken vefat etmiş. Sözleriniz ne acı. Bazen bu acımasız düzen neden böyle anlamıyorum. Mesela isteyenlerin babası yaşasın istemeyenlerin ölse olmaz mıydı? Ya da kötüler ölse iyiler yaşasa?
Allahın takdiri tabi ki amenna ama ne bileyim işte ben de aciz bir kulum.
Ayrıca ben 35 yıllık hayatımda şunu öğrendim “kaybetmediğin zaman kıymet bilmiyorsun” önce onu bi kaybetmen lazım ama işte o zaman da çok geç oluyor.. Ortası ise anı yaşamak..

Kimin alıp almayacağı seni ilgilendirmez,yorumunu yaz geç ama sanırım sana çeyiz alan olmamış hahaha 16 senedir bu foruma takılı kaldın yalnızlıktan falan üzüldüm bak
Burası benim kafamı dağıttığım bir platform o yüzden ne söylediğinizin zerre kıymeti yok.
Ana babanıza sorsak böyle bir evlatları olacağına ömür boyu forumlarda eğlenmeyi tercih ederlerdi zaten. Bu kafayla çok uzağa gidemezsiniz, kendi etrafınızda döner durursunuz. Aklınızı başınıza alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…