- 17 Ağustos 2025
- 37
- -10
- 1
- 19
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
-
hahaaaaha üniversite tabi kiHangi okulun 3.sınıfı, lise mi ?
İlgilen ilgilenme umrumda değil konu sende değilsin ama babandan bahsedebiliyorsun bakıyorumda :) aynen iyi forumlarZerre kadar ilgilenmiyorum inanır mısınız?
Herkes kimin neyi neden söylediğini anlıyor okuyunca. Hadi size iyi forumlar.
Ergenlik değil artık, 20 yaşındaymış. Bu daha çok bir şey olamamış ve bu olamamışlığının acısını çevreden çıkaran tiplere benziyor.
Her daim kavgaya hazır, sağa sola sataşmakta bir sıkıntı görmeyen ve her şeyi kendisine hak gören tayfa. Sonra küt diye baş aşağı çakılıyorlar o kısmı çok üzücü.
Olma yolundayım merak etme ve olduğumda da senin gibi evde kalmış kız kurusu tripleriyle kendimden küçük kızlara laf yetiştirmeyeceğim,yaşını bilmiyorum ama bu kadar kinlendiğine göre senin de yaran var kıyamamErgenlik değil artık, 20 yaşındaymış. Bu daha çok bir şey olamamış ve bu olamamışlığının acısını çevreden çıkaran tiplere benziyor.
Her daim kavgaya hazır, sağa sola sataşmakta bir sıkıntı görmeyen ve her şeyi kendisine hak gören tayfa. Sonra küt diye baş aşağı çakılıyorlar o kısmı çok üzücü.
Kimin alıp almayacağı seni ilgilendirmez,yorumunu yaz geç ama sanırım sana çeyiz alan olmamış hahaha 16 senedir bu foruma takılı kaldın yalnızlıktan falan üzüldüm bakİş yok güç yok. Evleneyim dese çeyizini o sevmediği baba alacak.
Evlenip hamile kalmak marifet mi, burada açılan konuları bi okuyun bakalım. Babanızdan bu şekilde bahsetmeniz çok üzücü, yaşınız ilerlediğinde değerini anlayacaksınızdır.sevmiyorum yani bağım yok keşke ben de şu an evli ve hamile olsam o evreye geçmek istiyorum
ona daha çok var herkesin karşısına öyle aşk çıkmıyor kendimi garantilemek adına istiyorumEvlenip hamile kalmak marifet mi, burada açılan konuları bi okuyun bakalım. Babanızdan bu şekilde bahsetmeniz çok üzücü, yaşınız ilerlediğinde değerini anlayacaksınızdır.
Bi şeylerden kurtulmak için evlenmeyin. Önce okuyun, paranızı kazanın, tanıyın, aşık olun ve öyle evlenin. Yağmurdan kaçarken daha beterine yakalanmayın.
Maşallah kafanız pırıl pırıl. Bikaç yıl sonra burada evliliğinizle ilgili dram yüklü konular açarsınız muhtemelen.ona daha çok var herkesin karşısına öyle aşk çıkmıyor kendimi garantilemek adına istiyorum
Maşallah kafanız pırıl pırıl. Bikaç yıl sonra burada evliliğinizle ilgili dram yüklü konular açarsınız muhtemelen.
Hayattada böyle sürekli savunma saldırı modunda yaşıyorsanız işiniz çok zor.Tam açıklamamışsınız babanızı neden sevmiyorsunuz? Dövme,sövme,ekonomik şiddet,küçük görme ne var aranızda öfkeniz neden?????inşallah
ters agresif soğuk biriHayattada böyle sürekli savunma saldırı modunda yaşıyorsanız işiniz çok zor.Tam açıklamamışsınız babanızı neden sevmiyorsunuz? Dövme,sövme,ekonomik şiddet,küçük görme ne var aranızda öfkeniz neden?????
Türkiye şartlarında zaten çoğu babalar sert ve soğuktur size özel değil.Sizde sevmediğiniz babanıza çektiniz belki sert ve soğuk agresif.Benim rahmetli babam ( canım) sertti sevgisini göstermezdi ama bizi ne kadar çok sevdiğini, bizim için canını bile verecek kadar önemsediğini biliyorduk .Bu topraklarda çoğu baba evladını uyurken sever yanlış ama gerçek bu .......ters agresif soğuk biri
evet ama keşke herkes ebeveyn olamasaTürkiye şartlarında zaten çoğu babalar sert ve soğuktur size özel değil.Sizde sevmediğiniz babanıza çektiniz belki sert ve soğuk agresif.Benim rahmetli babam ( canım) sertti sevgisini göstermezdi ama bizi ne kadar çok sevdiğini, bizim için canını bile verecek kadar önemsediğini biliyorduk .Bu topraklarda çoğu baba evladını uyurken sever yanlış ama gerçek bu .......
Size göre o iyi ebeveyn değil ,peki siz iyi hayırlı anlayışlı bir evlat mısınız???evet ama keşke herkes ebeveyn olamasa
hiç değilimSize göre o iyi ebeveyn değil ,peki siz iyi hayırlı anlayışlı bir evlat mısınız???
Eee sorun ne o zaman,adama beddua etmeyi bırakın,o iyi bir baba değil,siz iyi bir evlat değilsiniz iki taraflı sebep sonuç ilişkisi.Suçlamayı bırakın eğer suçlamaya devam edecekseniz önce kendinizi değiştirin,o zaman bir anlamı olur .....hiç değilim
Yaşın kaç bilmiyorum ama ne annemin ne babamın tırnağı etmez kocam. Öyle birine denk gelirsin babam babam diye yanarsın sonra da bir bakmışsın baban yoksevmiyorum yani bağım yok keşke ben de şu an evli ve hamile olsam o evreye geçmek istiyorum
20 yaşındayımYaşın kaç bilmiyorum ama ne annemin ne babamın tırnağı etmez kocam. Öyle birine denk gelirsin babam babam diye yanarsın sonra da bir bakmışsın baban yok
öyle ama sevilecek bi yanını göremiyorum kimse de sevmiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?