Babasıyla arası iyi olan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Olma yolundayım merak etme ve olduğumda da senin gibi evde kalmış kız kurusu tripleriyle kendimden küçük kızlara laf yetiştirmeyeceğim,yaşını bilmiyorum ama bu kadar kinlendiğine göre senin de yaran var kıyamam

sevmiyorum yani bağım yok keşke ben de şu an evli ve hamile olsam o evreye geçmek istiyorum
Evlenip hamile kalmak marifet mi, burada açılan konuları bi okuyun bakalım. Babanızdan bu şekilde bahsetmeniz çok üzücü, yaşınız ilerlediğinde değerini anlayacaksınızdır.

Bi şeylerden kurtulmak için evlenmeyin. Önce okuyun, paranızı kazanın, tanıyın, aşık olun ve öyle evlenin. Yağmurdan kaçarken daha beterine yakalanmayın.

ona daha çok var herkesin karşısına öyle aşk çıkmıyor kendimi garantilemek adına istiyorum

ters agresif soğuk biri
Türkiye şartlarında zaten çoğu babalar sert ve soğuktur size özel değil.Sizde sevmediğiniz babanıza çektiniz belki sert ve soğuk agresif.Benim rahmetli babam ( canım) sertti sevgisini göstermezdi ama bizi ne kadar çok sevdiğini, bizim için canını bile verecek kadar önemsediğini biliyorduk .Bu topraklarda çoğu baba evladını uyurken sever yanlış ama gerçek bu .......

evet ama keşke herkes ebeveyn olamasa

sevmiyorum yani bağım yok keşke ben de şu an evli ve hamile olsam o evreye geçmek istiyorum
Yaşın kaç bilmiyorum ama ne annemin ne babamın tırnağı etmez kocam. Öyle birine denk gelirsin babam babam diye yanarsın sonra da bir bakmışsın baban yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…