Babasıyla arası iyi olan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendi paramı kazandığımda özleyeceğimi düşünmüyorum

Kuzum seni baba yönünden anlayamam çünkü babamla aram bu dünyada ki herkesten çok iyi. Tabi kavgalarımız oldu ama çok iyi bir insandır çok iyi bir babadır. Ama annemle aram aynı değildi anlaşamazdık. Evlendim annemi anladım şuan hamileyim annelik çok zor diye diye ağlıyorum . İnancım gereği anneme babama saygısızlık yapmamam gerektiğini öğrendim. Geç oldu. Sakın evden kaçmak için evlenme. Evlilik bir kaçış değil. Ne babalar var. Ne insanlar var. Sana ne yapmış olabilir ki ölse bile için sızlamaz

Mesela ne yapiyo yada ne yapmiyo da bu kadar soğudun yada sadece bankamatik olarak goruyosun. Neyi esirgedi ?

sevmiyorum yani bağım yok keşke ben de şu an evli ve hamile olsam o evreye geçmek istiyorum

Allah babamdan razı olsun. Başımdan da eksik etmesin. Bir babanın yapabileceği her şeyi yaptı bana. Elinden geldiğince, gücü yettiğince.

45 yaşında olucam bende ölse üzülmem kendisiyle kan bağı hariç hiç bir bağım yok benim için, sorsan eminim çok seviyordur beni neyse sayesinde en azından böyle özellikle erkeklere hiç eyvallahı olmayan kendi kendine yeten bir kadın oldum buda birşeydir.
Yani o senin babandır şöyledir böyledir laflarını ben yemem

Aynen öyle yaa hayır güzel güzel anlatıyorda herkes ama bi terslemeler falan ergenliğe veriyorum artık
Ergenlik değil artık, 20 yaşındaymış. Bu daha çok bir şey olamamış ve bu olamamışlığının acısını çevreden çıkaran tiplere benziyor.
Her daim kavgaya hazır, sağa sola sataşmakta bir sıkıntı görmeyen ve her şeyi kendisine hak gören tayfa. Sonra küt diye baş aşağı çakılıyorlar o kısmı çok üzücü.

Maalesef..

Mevzu siz misiniz? Konu sahibine yorum yapıyorum ben.
Ayrıca baba abi fark etmez. Yine birilerinin üstüne yıkılmışsınız evlenirken. Biz kendi ayakları üzerinde duramamaktan bahsediyoruz.
Ne farkeder ben veya konu sahibi sonuçta benimde babam bu tarz sadece benden mi bahsedin demiş anlamadım? Ben kimsenin üstüne yıkılmadım evlenirken merak etme sadece iyi ki abimlerim var dedim

Ne farkeder ben veya konu sahibi sonuçta benimde babam bu tarz sadece benden mi bahsedin demiş anlamadım? Ben kimsenin üstüne yıkılmadım evlenirken merak etme sadece iyi ki abimlerim var dedim
Zerre kadar ilgilenmiyorum inanır mısınız?
Herkes kimin neyi neden söylediğini anlıyor okuyunca. Hadi size iyi forumlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…