- 17 Ağustos 2025
- 37
- -10
- 1
- 19
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
-
okul 3.sınıfOkul, iş ?
kendi paramı kazandığımda özleyeceğimi düşünmüyorumher baba sevilmez. çat diye kesip atamıyorsun da. iyice gözlemle, kendi ayakların üzerinde durmaya başladığında, olgunlaştığında da aynı mı düşüneceksin bakalım. tek sorun sevgisini göstermemesiyse insan bunu affedebiliyor. çünkü değişmiyor insanın huyu. bu böyle deyip geçecek olgunluğa erişiyorsun.
Kuzum seni baba yönünden anlayamam çünkü babamla aram bu dünyada ki herkesten çok iyi. Tabi kavgalarımız oldu ama çok iyi bir insandır çok iyi bir babadır. Ama annemle aram aynı değildi anlaşamazdık. Evlendim annemi anladım şuan hamileyim annelik çok zor diye diye ağlıyorum . İnancım gereği anneme babama saygısızlık yapmamam gerektiğini öğrendim. Geç oldu. Sakın evden kaçmak için evlenme. Evlilik bir kaçış değil. Ne babalar var. Ne insanlar var. Sana ne yapmış olabilir ki ölse bile için sızlamazBen çocukken soğudum şimdi ekonomik özgürlüğüme kadar yalandan iyi geçinmeye çalışıyorum,ama bi sempatim sevgim yok ölse içim sızlamaz mesela sadece şu an benim için para olarak var.Sevgisini gösterebilen biri değil soğuk benim de öyle beklentim yok ama çocukken soğuttu kendinden sevilecek hiçbir yanı bile yok,evlenmem lazım kurtulmam için de ya da onun ölmesi ne zaman olur bilmiyorum.
Mesela ne yapiyo yada ne yapmiyo da bu kadar soğudun yada sadece bankamatik olarak goruyosun. Neyi esirgedi ?Ben çocukken soğudum şimdi ekonomik özgürlüğüme kadar yalandan iyi geçinmeye çalışıyorum,ama bi sempatim sevgim yok ölse içim sızlamaz mesela sadece şu an benim için para olarak var.Sevgisini gösterebilen biri değil soğuk benim de öyle beklentim yok ama çocukken soğuttu kendinden sevilecek hiçbir yanı bile yok,evlenmem lazım kurtulmam için de ya da onun ölmesi ne zaman olur bilmiyorum.
sevmiyorum yani bağım yok keşke ben de şu an evli ve hamile olsam o evreye geçmek istiyorumKuzum seni baba yönünden anlayamam çünkü babamla aram bu dünyada ki herkesten çok iyi. Tabi kavgalarımız oldu ama çok iyi bir insandır çok iyi bir babadır. Ama annemle aram aynı değildi anlaşamazdık. Evlendim annemi anladım şuan hamileyim annelik çok zor diye diye ağlıyorum . İnancım gereği anneme babama saygısızlık yapmamam gerektiğini öğrendim. Geç oldu. Sakın evden kaçmak için evlenme. Evlilik bir kaçış değil. Ne babalar var. Ne insanlar var. Sana ne yapmış olabilir ki ölse bile için sızlamaz
Allah babamdan razı olsun. Başımdan da eksik etmesin. Bir babanın yapabileceği her şeyi yaptı bana. Elinden geldiğince, gücü yettiğince.Ben çocukken soğudum şimdi ekonomik özgürlüğüme kadar yalandan iyi geçinmeye çalışıyorum,ama bi sempatim sevgim yok ölse içim sızlamaz mesela sadece şu an benim için para olarak var.Sevgisini gösterebilen biri değil soğuk benim de öyle beklentim yok ama çocukken soğuttu kendinden sevilecek hiçbir yanı bile yok,evlenmem lazım kurtulmam için de ya da onun ölmesi ne zaman olur bilmiyorum.
Sizin ne faydanız var?bir şey olmaz ya bi faydası yok
Siz de bilmiyorsunuz. Pasif agresif teriminin anlamı bambaşka.Son zamanlarda çıkan bir kelime değil siz bilmiyormuşsunuz sizden kaynaklı.Duvara vuracak bir şey yok ben elden de fayda gelmeyeceğini biliyorum
Hangi okulun 3.sınıfı, lise mi ?okul 3.sınıf
İş yok güç yok. Evleneyim dese çeyizini o sevmediği baba alacak.Evlende gör neyin ne olduğunu şu yaşta tutturmuşsun bi evlilik evlilik evlilik diye diye
Ben merak etmem, niye edeyim? Bilsen yanlış kullanmazdın, araştır, öğren, doğru kullan.Ne demek olduğunu biliyorum siz merak etmeyin
Aynen öyle yaa hayır güzel güzel anlatıyorda herkes ama bi terslemeler falan ergenliğe veriyorum artıkİş yok güç yok. Evleneyim dese çeyizini o sevmediği baba alacak.
Yoo benimkini almadı niye herkesin babasını kendiniz gibi sanıyorsunuz şükür ki 2 abim varİş yok güç yok. Evleneyim dese çeyizini o sevmediği baba alacak.
Ergenlik değil artık, 20 yaşındaymış. Bu daha çok bir şey olamamış ve bu olamamışlığının acısını çevreden çıkaran tiplere benziyor.Aynen öyle yaa hayır güzel güzel anlatıyorda herkes ama bi terslemeler falan ergenliğe veriyorum artık
Maalesef..Ergenlik değil artık, 20 yaşındaymış. Bu daha çok bir şey olamamış ve bu olamamışlığının acısını çevreden çıkaran tiplere benziyor.
Her daim kavgaya hazır, sağa sola sataşmakta bir sıkıntı görmeyen ve her şeyi kendisine hak gören tayfa. Sonra küt diye baş aşağı çakılıyorlar o kısmı çok üzücü.
Mevzu siz misiniz? Konu sahibine yorum yapıyorum ben.Yoo benimkini almadı niye herkesin babasını kendiniz gibi sanıyorsunuz şükür ki 2 abim var
Ne farkeder ben veya konu sahibi sonuçta benimde babam bu tarz sadece benden mi bahsedin demiş anlamadım? Ben kimsenin üstüne yıkılmadım evlenirken merak etme sadece iyi ki abimlerim var dedimMevzu siz misiniz? Konu sahibine yorum yapıyorum ben.
Ayrıca baba abi fark etmez. Yine birilerinin üstüne yıkılmışsınız evlenirken. Biz kendi ayakları üzerinde duramamaktan bahsediyoruz.
Zerre kadar ilgilenmiyorum inanır mısınız?Ne farkeder ben veya konu sahibi sonuçta benimde babam bu tarz sadece benden mi bahsedin demiş anlamadım? Ben kimsenin üstüne yıkılmadım evlenirken merak etme sadece iyi ki abimlerim var dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?