Babaya gizlice ilaç vermek?

Bildiğim kadarıyla tahlil yapmıyorlar zaten ama önce teşhisi koymak gerekiyor.
Bazı antidepresanlarda tahlil yapıyorlar.
Özellikle belli bir yaşın üzerindeki insanlara.
Bana da yapmışlardı.
Dedeme de yapmışlardı.
Yani yapmıyorlar değil, sonuçta yaşlılar ve vücutları gençlerin vücudu kadar dirençli değil ne tepki vereceği belli olmuyor.

Emzirirken ben en dusuk dozlu agri kesici bile kullanmadim siz depresan ilaci kullaniyorsunuz hemde babanizi görmeden tahlil vs yaptirmadan dr ona da verebilirsiniz diyor..

Bana siz degilde dr ilginc geldi.
Lütfen yanlış anlamayın ama ben sizi anlamadım. Şimdi sizin emzirirken ağrı kesici bile kullanmamanız benim antidepresan kullanmam arasında nasıl bir ilişki var?

Bu ne ya adamin kuyusunu mu kazıyorsunuz dr la bir olup?
Bonibon mu bu o da yesin iyi gelir filan ...
Hayır canım tabiki de. Ben aslında "nasıl gidiyor" sorusuna bu cevabı verdim doktoruma. "Babam çok dibe çekiyor" diye.
Doktorun önerisi tartışılır elbet fakat benim aklımda hiç olmayan bir şeyi soktu aklıma.

Sakin yapmayın sonra vicdan azabi çekersiniz. Ne tur huysuzluklari var bilmiyorum ama etik degil .

Ben de tahlilsiz aldım ilaçlarımı. Sanırım hastalığın türü ilacın türü dozajı vb etkili oluyor.

seytan diyor al sunun ssini at ttb’ye doktor ugrassin dursun. bu nedir nasil boyle futursuz bir oneri verebilir sehrinizdeki en iyi uzman doktor anlamadim.

sizi bir nebze anliyorum kotu durumdasiniz ama doktora hic anlam veremedim. baska bir yolu vardir mutlaka.

Anneniz dayanamıyorsa bosansin. Madem babanızın değişeceği yok. Burda size düşen birşey yok. Boşanma da destekleyin yeter ki

Gizli gizli ilaç vermeyin tabiki ya ilacın içindeki maddelerin birine karşı alerjisi varsa durumu bir anda kötüleşir Allah korusun. Sakın bir zamanını bulup ikna edin böyle daha iyi

Bence burda insanlarin nabzıni ölcüyorsunuz endi kendinize hamilelerin bile kullandigi ilaci verelim rahat edelim mi diye dusundunuz naptiniz ..cunku hic bir doktor hastayi gormeden ilac YAZAMAZ YAZMAZ

Bütün doktorlar mükemmel değil.

Geçen bir konuda , " sen hastasın artık, çocuğun olmaz bence kocan seni boşanma hakkına sahip " diyen bir doktorun konusunu okuduk burada ve bunlar gibi yüzlerce örnek.

Gizli ilac vermek cok büyük bir risk ikna etmeye çalisin keyfi yerinde oldugu bi an biraz kendinizden bahsedin iyi geldigini falan sonrada ona teklif edin senin icin diye ama gizlice vermek çok sakıncali ben.olsam.yapmazdim herhalde

Ben de tahlilsiz aldım ilaçlarımı. Sanırım hastalığın türü ilacın türü dozajı vb etkili oluyor.
Evet öyle.
Ama yaşlılara ve bebeklere tahlil yapılmadan herhangi bir ilaç verilmez.
Özellikle antidepresan ilaçları herkese her bünyeye iyi gelmez.

Bence burda insanlarin nabzıni ölcüyorsunuz endi kendinize hamilelerin bile kullandigi ilaci verelim rahat edelim mi diye dusundunuz naptiniz ..cunku hic bir doktor hastayi gormeden ilac YAZAMAZ YAZMAZ
Nabız ölçsem ne olacak ki? Bana ne faydası var. Doktor babama ilaç yazmış değil. Burada 2 gün önce babamla ilgili konu açmak istemiş sonra da vazgeçmiştim. Şimdi aklım çok karıştı.

Ahh ne iyi oldu. Artık biz de bağırıp çağırıyoruz. Bazen etkili oluyor; bazen daha kötü oluyor.
Geçen bana terbiyesiz dedi bir konudan dolayı, ben de senin kızınım sen yetiştirdin dedim artık. 3 gün konuşmadık.
Fakat babam neticede. Çok da seviyorum. Fakat bazen kahrediyor.

Bütün doktorlar mükemmel değil.

Geçen bir konuda , " sen hastasın artık, çocuğun olmaz bence kocan seni boşanma hakkına sahip " diyen bir doktorun konusunu okuduk burada ve bunlar gibi yüzlerce örnek.
Bunun değerlerle falan da mı ilgisi var acaba bilemedim. Bir arkadaş bana hiç bir dr hasta görmeden ilaç yazamaz demiş ama gidin aile hekimliklerine sürekli birlikte gittiğiniz eşinize ilaç yazar dr.

Beni de evden kovdu gittim yine ben özür diledim lçünkü gunlerce konuşmadı benimle
Dayanamıyorum çok üzülüyorum onu çok seviyorum ben de ama cidden çok ama çok zor bir insan oldu cıktı

Antidepresanlar düzenli kullanılmalı.. Hadi ilaçları bir şekilde bir kaç gün verdiniz bağışıklık kazandı Üçüncü dördüncü gün düzenli bir şekilde veremediginizde vücudu çok daha aksine tepki verebilir.. bu durumlar daha büyük sıkıntılar başka hastalıklar da doğurabilir.. O yüzden böyle ilaç kullanması her türlü sıkıntılı .. Siz iradesi dışında asla ilaç vermeyin

Bunun değerlerle falan da mı ilgisi var acaba bilemedim. Bir arkadaş bana hiç bir dr hasta görmeden ilaç yazamaz demiş ama gidin aile hekimliklerine sürekli birlikte gittiğiniz eşinize ilaç yazar dr.
tabiki değerlerle alakası var..ayrıca aile hekimi adı üstünde aile hekimi sürekli kullandığı ilaç varsa hastasının eşi veya cocukları istediğinde bilgilerine bakar yazar..kafasına göre yazmıyor onlarda yani ..babama antideprasan ver aile hekimim de bakim napıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…