- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Bazı antidepresanlarda tahlil yapıyorlar.Bildiğim kadarıyla tahlil yapmıyorlar zaten ama önce teşhisi koymak gerekiyor.
Lütfen yanlış anlamayın ama ben sizi anlamadım. Şimdi sizin emzirirken ağrı kesici bile kullanmamanız benim antidepresan kullanmam arasında nasıl bir ilişki var?Emzirirken ben en dusuk dozlu agri kesici bile kullanmadim siz depresan ilaci kullaniyorsunuz hemde babanizi görmeden tahlil vs yaptirmadan dr ona da verebilirsiniz diyor..
Bana siz degilde dr ilginc geldi.
Hayır canım tabiki de. Ben aslında "nasıl gidiyor" sorusuna bu cevabı verdim doktoruma. "Babam çok dibe çekiyor" diye.Bu ne ya adamin kuyusunu mu kazıyorsunuz dr la bir olup?
Bonibon mu bu o da yesin iyi gelir filan ...
Sakin yapmayın sonra vicdan azabi çekersiniz. Ne tur huysuzluklari var bilmiyorum ama etik degil .Hayır canım tabiki de. Ben aslında "nasıl gidiyor" sorusuna bu cevabı verdim doktoruma. "Babam çok dibe çekiyor" diye.
Doktorun önerisi tartışılır elbet fakat benim aklımda hiç olmayan bir şeyi soktu aklıma.
Ben de tahlilsiz aldım ilaçlarımı. Sanırım hastalığın türü ilacın türü dozajı vb etkili oluyor.Bazı antidepresanlarda tahlil yapıyorlar.
Özellikle belli bir yaşın üzerindeki insanlara.
Bana da yapmışlardı.
Dedeme de yapmışlardı.
Yani yapmıyorlar değil, sonuçta yaşlılar ve vücutları gençlerin vücudu kadar dirençli değil ne tepki vereceği belli olmuyor.
1 yıl daha kontrolüm yok. Koruma evresine geçtik benim tedavimde. Aklıma öyle bir şeytan soktu ki 1 yıl sonra ne yaparım bilmiyorum.doktorunuzu değiştirin bence...
Ben bir şey yapmış değilim; ilk konumda zaten doğru gelmediğini de söyledim. Babamla yaşamıyorum fakat oğluma annemler bakıyor. Ben 2 gün 3 gün gelmem o sorun değil de annem de artık dayanamıyor.
Ne kadar iyi be kadar kötü bir fikir tartmak istedim sadece.
Bence burda insanlarin nabzıni ölcüyorsunuz endi kendinize hamilelerin bile kullandigi ilaci verelim rahat edelim mi diye dusundunuz naptiniz ..cunku hic bir doktor hastayi gormeden ilac YAZAMAZ YAZMAZ
Evet öyle.Ben de tahlilsiz aldım ilaçlarımı. Sanırım hastalığın türü ilacın türü dozajı vb etkili oluyor.
Nabız ölçsem ne olacak ki? Bana ne faydası var. Doktor babama ilaç yazmış değil. Burada 2 gün önce babamla ilgili konu açmak istemiş sonra da vazgeçmiştim. Şimdi aklım çok karıştı.Bence burda insanlarin nabzıni ölcüyorsunuz endi kendinize hamilelerin bile kullandigi ilaci verelim rahat edelim mi diye dusundunuz naptiniz ..cunku hic bir doktor hastayi gormeden ilac YAZAMAZ YAZMAZ
Ahh ne iyi oldu. Artık biz de bağırıp çağırıyoruz. Bazen etkili oluyor; bazen daha kötü oluyor.Aynen yaşamayan anlamaz
Sürekli diken üstünde artık o varken oraya gidesim gelmiyor
O kadar da iyi bir insandı ki ölüm korkusu mu bilmiyorum
Ama çok yorulduk annem onu hasta kabul ediyor
Her lafını yutuyor cevap vermiyor ama susmuyor bi türlü hep daha fazlası ağza alınmayacak şeyler
Kadın artık mezara sokacak beni kanser olucam diyor
Neyse kendinizi yalnız hissetmeyin dedim biz kardeşimle bir çözüm bulamadık
Allah yardımcımız olsun özellikle de annelerimizin
Bunun değerlerle falan da mı ilgisi var acaba bilemedim. Bir arkadaş bana hiç bir dr hasta görmeden ilaç yazamaz demiş ama gidin aile hekimliklerine sürekli birlikte gittiğiniz eşinize ilaç yazar dr.Bütün doktorlar mükemmel değil.
Geçen bir konuda , " sen hastasın artık, çocuğun olmaz bence kocan seni boşanma hakkına sahip " diyen bir doktorun konusunu okuduk burada ve bunlar gibi yüzlerce örnek.
Beni de evden kovdu gittim yine ben özür diledim lçünkü gunlerce konuşmadı benimleAhh ne iyi oldu. Artık biz de bağırıp çağırıyoruz. Bazen etkili oluyor; bazen daha kötü oluyor.
Geçen bana terbiyesiz dedi bir konudan dolayı, ben de senin kızınım sen yetiştirdin dedim artık. 3 gün konuşmadık.
Fakat babam neticede. Çok da seviyorum. Fakat bazen kahrediyor.
tabiki değerlerle alakası var..ayrıca aile hekimi adı üstünde aile hekimi sürekli kullandığı ilaç varsa hastasının eşi veya cocukları istediğinde bilgilerine bakar yazar..kafasına göre yazmıyor onlarda yani ..babama antideprasan ver aile hekimim de bakim napıyorBunun değerlerle falan da mı ilgisi var acaba bilemedim. Bir arkadaş bana hiç bir dr hasta görmeden ilaç yazamaz demiş ama gidin aile hekimliklerine sürekli birlikte gittiğiniz eşinize ilaç yazar dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?