Bacak dolgusu yaptıran var mı?

PARİSSSS ; nasılsın nerelerdesin? Yoktun epeydir. Sen bir karara varabildin mi?

canım merhaba iyiyim cok saol sen nasılsın?evet bayadır giremedim uzun süre oldu okuyamadım yazılarınızı ne güzel gelişmeler olmuş sonuclar çok güzel inşallah ameliyat olan arkadasların yagları hiç erimez.darısı bizlerin başına inşallah kızlar
dior cnm ben ahmet karacalar ve hasan fındık arasında düşüncedeyim 2 doktorlada henüz görüşmedim ama 2 doktorun sonucları basarılı maddi acıdan hazır olunca bende yag enjeksiyonu yaptırmayı düşünüyorum dizlerdeki yagların alınması bile nekadar fark yapıyor tekbenmıyımın dizlerine bayıldım.burada ameliyat olup mutlu olan arkadaslarımızı görünce cok heycanlanıyorum

GÜLERER ; sen sahneye çıksan ve bize anlattığın gibi doktorunun taklidini yapsan , olanları anlatsan emin ol hepimize yetecek estetik parası kazanırsın :)) Kendinide kurtarırsın bizide :)

PARİSSS ; bana dolgu maddesi daha anlamlı gelmeye başladı. Silikona cesaretim ,yağ enjeksiyonuna yağım yok. Kilo almaya niyetimde yok. Hem yağ almak tehlikelide. Çukurluk oluşabiliyor. Yağ enjeksiyonu olan arkadaşlar yağ verilen yerlerden çok yağ alınan yerlerde acı olduğunu söylüyorlardı. Vücut delik deşik yani. Hiç cazip gelmiyor...

tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim birçok arkadaş bacaklarım hakkında görüşünüde belirtmiş sağolsunlar :) arkadaşlar şu an 2 hafta oldu biraz şişlik var yine o yüzden kalın duruyorlar .yağ enjeksiyonundada 2.aydan sonra şekil kendini göstermişti o yüzden şu an daha erken ve resimler yanıltıcı olabiliyor daha kalınmış gibi durabiliyor.ben düz bacağı seviyorum ne çok ince ne çok kalın ama allah vermemiş kulun yaptığıda bir yere kadar.şu an gayet iyiyim yürümemde normal fazla ayakta kalırsam şişiyorlar tabi.ameliyat olan yada olacaklarada geçmiş olsun diyorum

KESİNLİKLE benim alınan yerler hala ağrıyor ayrıca 1 er dikiş olmasına rağmen çok bariz belli olan izler kaldı daha sonra aynı yerden daha hızlı kğ alıyosun hiç bir anlam ifade etmiyor yyani

GÜLERER ; sen sahneye çıksan ve bize anlattığın gibi doktorunun taklidini yapsan , olanları anlatsan emin ol hepimize yetecek estetik parası kazanırsın :)) Kendinide kurtarırsın bizide :)

diyor bacım zaten cem yılmaz hepimizin bacaklarını görse baya klüp adına bayaa bi malzeme çıkardı onungibi şimdi bende bu tertten heralde ya erecem ya standup yapıp kendime gülecem hep.
pantolon giymek kadını bozarmı kızlar zamanla erkekleşmeyelim. etek giyememekten sakalım falan uzamasın harrbi delikanlı olcaz yakında prenses olim derken

haklısınız sanırım ben fazla kafaya taktım belki. bakalım cesaret edebilirsem etek giyicem bir gün. bu arad tekbenmiyim ve diğer ameliyat olan arkadaşlar, dikiş izlerini yok etmek için hiç bir şey yok mu? lazr falan filan?

Yine en akıllılık yaratık şu kadınlar.Bu konu başlıklı bir form açarak hepimiz için hayırlı olan çok güzel b ir şey yapmış.Kendi adıma teşekkür ediyorum.

Çünkü en öemlis operasyon geçirmiş olupta bu durumdan bizi sürekli bilgilndiren ve formu takip ederek, olacak arkadaşlara rehber olan arkadaşlarımızı da çok teşekkür ediyorum.Çümkü okuduğum geçmiş sayfaların hiç biribnde operesyonda sonra diğerlerine destek olan bilgi veren arakadaşlar yoktu.Denredemre, Deka, Amaanbe, tekbenmiyim, patella, gülerer, ve ismini şuan unuttuğum tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

KESİNLİKLE benim alınan yerler hala ağrıyor ayrıca 1 er dikiş olmasına rağmen çok bariz belli olan izler kaldı daha sonra aynı yerden daha hızlı kğ alıyosun hiç bir anlam ifade etmiyor yyani

Canim senin doktorun kimdi ve ameliyat olali ne kadar oldu ben bakacagim senin yazilarina ama bilgisayarimda sorun ve telefondan cok zor oluyor zaman kaybetmek istemedim merakta ettim...

Sadece ziuaretçi olarak okuyordum.Üye olmak istemdim.Hatta bu dormıu acaba bir bacak estetiği üzerine bir doktormu açtı acaba diye bile düşüdüm.Çünkü çok operasyon yoktu.Operasyon yaptıranlatın yorumlarıda çok yoktu.Ve doktorlar hakkında çok fazla yorum ve adeta yönledirilme vardı gibi.Acaba ben mi fazla şüpheciyim.

Canim diz altindaki en kalin yeri ölcsen kafi benim biri 33 digeri 33,5 buck asimetride var biraz yok yok zaten benim bacaklarda....

benim de sol bacak 34.5 cm sağ bacak 34cm canım. boyum 1.65 kilom da 55. ama eğer yağ enjeksiyonu yaptıracak olursam bi 5kilo falan almayı hedefliyorum. yaa blomma biz napcaz umarım istediğimiz bacaklara kavuşuruz benim artık sabrım kalmadı

Canim seninki yine iyiymis 1 cm lik fark cok sey ifade ediyor bence, Allahtan birsey olmazsa ben ekimin 20 yada 21 ordayim ama nerdeyim bilmiyorum Ankara mi Istanbul mu hala bilmiyorum Ahmet hocayi istiyorum ama bir cok pahali hadi ameliyat parasi hazir diyelim birde Istanbul da kalicak yer sorunu var otelde kalsam hem para yönunden karsilamam zorlasicak hemde Annem benim yanimda kalirsa ameliyat olurken cocuklar ne olucak akrabalarda kalirsam ne söyleyecegim nasil uzanip yatacagim Ankara her yönden iyi hem ev rahatligi hem ucuz ama doktor secimi dogrumu son zamanlarda olumlu gelismeler oldu ona ameliyat olanlarin olumlu sonuclarini görduk ama gecen senelerde enfeksiyon kapan bir arkadas vardi ve asimetri yasayanlar, gercekten kafam cok karisik bilet almayi bir hafta erteledim ama haftaya almaliyim lutfen fikir verin yardim edin ne yapmaliyim Allahim cok zor bir secim...

DEMREDEMRE nasilsin, sen silikonu hissedebiliyormusun agri sizi durumun nasil normal hayatina dönebildinmi sence Ferruh Bey silikonda basarilimi erken biliyorum ama simdiki izlenimlerini merak ediyorum...

canım seni çok iyi anlıyorum çünkü benim de istanbulda hiç kimsem yok ve oraya gidersem bide otel masrafı çıkacak. ama ankarada olursam annem benimle gelebilir orda akrabalarım var. dua edecem canım senin için. inşallah doğru bir seçim yapıp hayırlı bir karar verirsin. benim biraz daha vaktim var düşünmek için ama senin o kadar vaktin de yokmuş. umarım en güzeli olur senin için. FERRUH BEYE AMELİYAT OLAN ARKADAŞLAR... lütfen doktor hakkında bize biraz bilgi verin. doktor yeterince ilgili mi. ameliyat öncesinde de sonrasında da aynı ilgiyi gösteriyo mu.. ameliyatınızdan memnun kaldınız mı. tekrar bi şansınız olsa aynı doktora ameliyat olur muydunuz.. lütfen bizi bilgilendirin..

deka,asimetri hiç farkedilmiyor.kafana takma ve bu kadarda inceleme.mutlu olmaya çalış.bak biz hala incelerle geziyoruz ve tabi ki pantolonla....

SILASI ; sen sağlıkçı idin değil mi? Vücut dolgusu hakkında bilgin varmı?
BEGÜM21 ; Sen ne zaman ikinci ameliyatı olacaksın? Dolgumu düşünüyorsun?

ahahahahahaaaaa

Tekbenmyim ve amaaanbe sizin vucudunuzdada izler varmi yag alinan yerler agriyormu
Domaniac ' in izlerini hatirliyormusunuz izler ona benziyormu Demredemre sende izler varmi peki ???

blomma ve alevYILDIZ keşke sizin İstanbul'da kalma sorununuzu çözebilsem,çünkü daha çok burada ameliyat olmak istiyormuş izlenimine kapıldım.Herşeyinizle hazır olup sadece kalma sorunu için istediğiniz yerde ameliyat olmaktan vazgeçmeniz bana dokunuyor açıkçası ama elimden de birşey gelmiyo kızlar keşke olanağım olsa da sizleri misafir edebilsem ama ne yazık yok.İnşallah,seçtiğiniz yer neresi olursa olsun sizin için herşey yolunda gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…