- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Ya ne yapmalıyım peki eşim geçende istersen r danışmana gidelim dedi o bile battı ama gitsem mi acaba böyle mi geçecek
Daha çok küçükmus büyüdükçe toparlarsin sende. Dert etme cnm. Ben saçımı tariyamamaktan düğümlendi de kestirdim. Esinde gayet anlayışlı bence. Biraz lohusaliktan kaynaklı sen alınganlık etmişsin. BoşverOldum tabiki ama ağladım işte eşim söyleyince kırıldım çok. Daha 3,5 aylık
HahahaEşim bacağını benim bacağımın yanına koyar kıllı bacaklarını benimkiyle karşılaştırır kapışıyoz mu der.
O tip kadınlar ve erkekler için haklısın aslında ama benim eşim ev işi yapan yemek yapan bana bir şey bırakmayan bir adamdır aslında ağzından hep güzel sözler duymaya alıştım yan gelip yatmaz beni hoş tutar her zaman öyleydi şuanda öyle söylediği beni üzdü ama bu kendi ş onu beğendirme isteğinden çok kendimi tatmin etme isteğim sanırım mesela puan kendine geldim her şeyi yapıyorum ve bu konuda çok mutluyum sanırım bunu bekliyormuşum ama Kesinlikle eşim beğensin değil ben kendini iyi hissetmek istiyorumKonuda ki mesajları okumadım ama yazdığınıza istinaden şunları söylemeden geçemeyeceğim.Her şeyden önce siz bir annesiniz.O çocuğu taşıyan dünyaya getiren sizssiniz.Böyle yazılar okudukça inanılmaz sinirleniyorum.Neden erkeklere kendinizi beğendirmek için kılı kırk yarıyorsunuz ? Sizi olduğu gibi kabul etmeli bu günleri görmezden gelmeli diye düşünüyorum.Oh valla hamile kalayım 9 ay taşıyayım doğurayım çocuğumla ilgileneyim ev işi yapayım ama aynı zamanda çok bakımlı olmaya çalışayım ama eşim de yan gelip yatsın üstüne bide söylensin.Valla inanamıyorum bazen şu kadınlara.
Öyleymiş gerçekten mesela o sabahın ertesi sabah hemen bakıma başladım liamda öyleyim dışarı çıkıyorum kızımla ve hazırım sürekli eşimde de bu bir rahatlık yarattı ama en çokta bende:)bebeğiniz daha çok küçükse ve sürekli evdeyseniz bakım işi biraz rafa kalkıyor maalesef
eşiniz sizi böyle görmeye alışık olmadığından bu şekilde tepki vermiştir bence.
Şuna kendime dikkat ediyorum canım her şey daha iyi aslında yapmak istesem yaparmışımSen ona dünyanın en güzel şeyini vermişsin kızım 3,5 aylık diyorsun onun annesinin her türlü ilgisine ihtiyaci var fondetene batıp çıkmış bı anneye değil ki bebekli bi hayatın var uykusuz kalıyorsun bebeğin uyudugundada tabiki uyumaya evine vakit ayiriyosun bide bakım mi bekliyo senden ha hizmetcilerle yaşayan biriyseniz o ayrı ama benim bile bebeğim yokken anca vakit ayırıyorum kendime genelde çamaşır suyu kokarimda ev kadınlığının getirdigi baş koku olarak ;-);-) doğum sonrası kilo denilen bişi var ki sen beslencen ki bebeğine süt olsun kuruntu yapıyorsun bence
Zaten ister pespaye ol ister on numara bakımlı ol sen kendini nasıl hissediyosan öyle takıl senin guzelligine güzellik katacak tek şey bebisinŞuna kendime dikkat ediyorum canım her şey daha iyi aslında yapmak istesem yaparmışımeşim pek ses etmezdi ama dedi işte şükür her şeyimle normale döndüm şuna daha iyiyim bende ev işi yok tabi ama hep yoktu zaten
Kusura bakmayın bu konuda çok hassasım nedense bazı konuları okuyoruz görüyoruz bayanların sürekli kendini beğendirmeye çalışması beni deli ediyor :) tabii ki her zaman bakımlı olmalı temiz olmalı insan ama bu da geçici bir süreç.Bakın ne kadar güzel sizde artık kendinizi iyi hissediyorsunuz yavaş yavaş eski halinize döneceksiniz.Tekrar kusura bakmayın biraz pat küt yazmışım ama eşlerinden laf yiyip üzerine hala ne yapmalıyım diyen bayanlar olduğu için sinirleniyorum.Neyse yuvanızda eşinizle bebişinizle mutlu olun sizden iyisi olmaz:) her şey gönlünüzce olsun:)O tip kadınlar ve erkekler için haklısın aslında ama benim eşim ev işi yapan yemek yapan bana bir şey bırakmayan bir adamdır aslında ağzından hep güzel sözler duymaya alıştım yan gelip yatmaz beni hoş tutar her zaman öyleydi şuanda öyle söylediği beni üzdü ama bu kendi ş onu beğendirme isteğinden çok kendimi tatmin etme isteğim sanırım mesela puan kendine geldim her şeyi yapıyorum ve bu konuda çok mutluyum sanırım bunu bekliyormuşum ama Kesinlikle eşim beğensin değil ben kendini iyi hissetmek istiyorum
Bir anda okuyunca bir üzüldüm kendimi yanlış anlattım diyeKusura bakmayın bu konuda çok hassasım nedense bazı konuları okuyoruz görüyoruz bayanların sürekli kendini beğendirmeye çalışması beni deli ediyor :) tabii ki her zaman bakımlı olmalı temiz olmalı insan ama bu da geçici bir süreç.Bakın ne kadar güzel sizde artık kendinizi iyi hissediyorsunuz yavaş yavaş eski halinize döneceksiniz.Tekrar kusura bakmayın biraz pat küt yazmışım ama eşlerinden laf yiyip üzerine hala ne yapmalıyım diyen bayanlar olduğu için sinirleniyorum.Neyse yuvanızda eşinizle bebişinizle mutlu olun sizden iyisi olmaz:) her şey gönlünüzce olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?