- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Olur olur hayırlısıyla o da olur daha lohusa depresyonu varInsallah guleriz. Dunden beri kedi gibi pesimde ozur diliyor aciklama yapiyor onu da beceremiyor. Kas yaparken goz cikariyor hattaAma adam hakli daha 17. Haftada hakkaten popomu kaldiramaz oldum dogurayim da zayiflayim bir an once diyorum artik
Benim bunyem bir depresyonu daha kaldirir da zavalli kocamin bunyesi buna hazir mi bilemiyorumOlur olur hayırlısıyla o da olur daha lohusa depresyonu varsabret hamileliğin tadını çıkart boşver
Çok hoşsunuzSağolsun çok kibardır hoş bir adamdır ama dün içinden çıkan sözcük ne odunmuş dedirttieşim bebeğimize bakamaz ki yanı kucağındaki tutuyor uyurken sallıyor o kadar mutfakta olsam kız ağlayacak diye ödü kopuyor ama şuna karar verdim uykumdan feragat edip bu sürede biraz kendime bakacağım
Bebek uyuyunca maske yap saç baş yap toparlanırsın korkmaYa dimi geçen dışarı çıkarken ruj sürdüm ki OlmaZsa olmazın ana bir baktım garip garip olmuş. Bunların yapmasam da kendime azıcık bakmalıyım
Olur öyle şeyler arada. Unutmayın annesiniz ama öncesinde de bir bireysiniz. Kendinizi mutlu edin şımartın ki cevrenizdekilerde mutlu olsun.Çok salmıştım kendimi ama hem yorumlarla hem o sözüyl kalktım sabah bakımlara boğdum kendimi de aslında yapabilirmişim bahane buluyormuşum kendime
Bakıma başlandı umarım böyle giderÇok hoşsunuztabi ki daha iyisini bilirsiniz. Neden olmasın yapabiliyorsanız çok ta iyi gelir size
Ahaha bak bu çok doğruuu eşim benim çıktığım depresyona girecek diye korkuyorum vallaBenim bunyem bir depresyonu daha kaldirir da zavalli kocamin bunyesi buna hazir mi bilemiyorumay lohusayken cok gorusmesek bari evliligimizin bekasi icin onemli
Başladım bile iyiymiş istesem yaparmışımBebek uyuyunca maske yap saç baş yap toparlanırsın korkma
Sallanarak uyuyorsa gazı varsa durmuyor kucağa gelmek istiyor mesela bu yüzdenBen mi anlamıyorum acaba anne olmadığım için. Daha 3.5 aylık bebek yarım saatte olsa koyduğunuz yerde durmuyor mu uyumuyor mu o arada halledilir bir mesele bu. Bir ev ne kadar dağılabilir kazan kazan yemekte yenmediğine göre neye yetişemiyorsunuz acaba iyice tırsmaya başladım bebek yapmaktan
Eşiniz nazik bi şekilde soylemiş aslında eşinize sözüm yok ama bu konu ğstünden bi şey demek istiyorum. Neden biz türk kadınları erkeklerin bi diş fırçalayıp parfüm sıkmasına aa bakımlı deyip geçiyoruz.kadın temiz olacak sacı bası düzgün olacak kıyafetı paspal olmayacak kşbar olacak dişi olacak vs vs .erkek? Beklent diye bi şey olmadığından kadın sürekli erkeği mıtlu etme tatmin etme peşinde.bi de benı alfatıyo mu acaba tribine gireriz. Bş erkek bu tribe girse noluyo cinayet okuyo dayak oluyo. Erkek de baksın kendine kardeşim.sporunu yapsın .peelinginş yapsın.parfümle temiz kokmasın.temizliğinden temiz koksun. Evde atlet donla oturmasın. onun da bş cabası olsun karım beni çekici bulsun vs diye.. Ama nerde..kızlar eşim çok şükür iyi bir adamdır. Bana yardımcı, dost, eş... ve daha bir çok şeydir sağolsun. Bense Doğumdan sonra değiştim yanı kendine bakmayan daha doğrusu bakamayan evde pijamayla dolaşan saçını günde bir kez tarayan bir yaptığı yüzüne krem sürmek olan bir bayan oldum ki önceden asla böyle değildim. Eşim bu hallerime alışkın değil ama bir kez bundan şikayet ettiğini görmedim şu zamanda hep güzelsin bak ne güzel kilo verdin kızımızla çok iyisin bile falan diyen bir eş fakat iki gün önce sen kilo mu aldın dedi bugünde şort gitmiştim sabah bacaklarımı görüp bacaklarına bak kıl çıkmış dedi. Hayatında ilk kez kıl çıkmış bacak görmüş gibiydi. Gerçi bende ilk kez gördü. Halbuki çok çıkmamıştı ama azıcık bile çıksa alırdım. Çok kırıldım. Ağladım hatta şok oldu öyle görünce neden ağladığımı sordu şaka yaptım dedi vs ama şaka değildi bence durum şu kendimi iyi hissetmiyorum sizce eşim bana bu iki sözüyle bir mesaj mı vermeye çalıştı hani artık kendine baksan gibilerinden şimdi bunu eşine sor diyenler olacak bunu soramam çünkü bana tabi kendine bak dedim demez kırmak istemez ama bir şey var gibi geldi abartıyor muyum? Ayrıca sizler nasıl zaman ayırıyorsunuz ya ben doğum öncesi stokladığım bakım kremlerinin kutusunu açmamışım bugün baktım baktım gözlerim doldu. Anneyim kızım bana hayatın verdiği en büyük mucize bundan yakınıyor değilim yanlış anlaşılmasın sadece merakım üzüntüm şu ben neden yapamıyorum?
Aferin kız devam bak kahve yap telvesini sür mesala sabah kalk bugidi sar akşama kadar kıvrılsın saçlar oh akşam harikasın :)Başladım bile iyiymiş istesem yaparmışım
Hahha bigudi sararsam bebeğimde şaşırır belki görünce hahaha hayal ettim de çok komik olur yaAferin kız devam bak kahve yap telvesini sür mesala sabah kalk bugidi sar akşama kadar kıvrılsın saçlar oh akşam harikasın :)
Fena mı aşina olur işte hatta saçı varsa ona da yapıştır gitsin bir taneHahha bigudi sararsam bebeğimde şaşırır belki görünce hahaha hayal ettim de çok komik olur ya
Fena mı aşina olur işte hatta saçı varsa ona da yapıştır gitsin bir tane
Hahah kıl çekmek enteresanBenimki de kıl çıkınca illa haber eder. Sen farklisin sanki derim cekelerim kıllarını. Fndnd dert etme pişman olmuştur zaten kötü şekilde dediyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?