Bacaklarına bak dedi

Insallah guleriz. Dunden beri kedi gibi pesimde ozur diliyor aciklama yapiyor onu da beceremiyor. Kas yaparken goz cikariyor hatta Ama adam hakli daha 17. Haftada hakkaten popomu kaldiramaz oldum dogurayim da zayiflayim bir an once diyorum artik
Olur olur hayırlısıyla o da olur daha lohusa depresyonu var sabret hamileliğin tadını çıkart boşver

Olur olur hayırlısıyla o da olur daha lohusa depresyonu var sabret hamileliğin tadını çıkart boşver
Benim bunyem bir depresyonu daha kaldirir da zavalli kocamin bunyesi buna hazir mi bilemiyorum ay lohusayken cok gorusmesek bari evliligimizin bekasi icin onemli

Çok hoşsunuz tabi ki daha iyisini bilirsiniz. Neden olmasın yapabiliyorsanız çok ta iyi gelir size

Bizim kadınlarımız neden bebeğin tüm bakımı 7/24 üstleniyor anlamıyorum. Kocanız ne işe yarıyor? Günde yarım saat bile ilgilense bu esnada duşa girip kıl tüy işinizi halledip mis gibi kokarsınız bide oh ne güzel. Büyütülecek bir şey değil yani. Eşiniz sizi bakımlı halinizle görmüş beğenmiş ve o hâlinize alışmış. Bu halinizi beğenmemesi ya da eleştirmesi bence son derece normal.

aslında kotu bırsey dememıs
dusa gırmıyor musunuz gırdıgınızde bır tras oluverın
ben hep kotusunu dusunurum dusup ayagımı kırsam kaza gecırsem acıl bı durum olsa kıllı kıllı ne bıleyım tuvalete gırmek yemek yeme gıbı zorunludur kısısel hıjyen de sonucta

esınızden once kendınız ıcın bıraz daha kendınıze zaman ayırırsanız daha mutlu olacagınızı dusunuyorum
aynaya bakınca ınsan kendını guzel gorunce nesesı yerıne gelıyor cunku
bı ruj surun gulusunuz bıle degısır
once kendınız ıcın

Çok salmıştım kendimi ama hem yorumlarla hem o sözüyl kalktım sabah bakımlara boğdum kendimi de aslında yapabilirmişim bahane buluyormuşum kendime
Olur öyle şeyler arada. Unutmayın annesiniz ama öncesinde de bir bireysiniz. Kendinizi mutlu edin şımartın ki cevrenizdekilerde mutlu olsun.

Ben mi anlamıyorum acaba anne olmadığım için. Daha 3.5 aylık bebek yarım saatte olsa koyduğunuz yerde durmuyor mu uyumuyor mu o arada halledilir bir mesele bu. Bir ev ne kadar dağılabilir kazan kazan yemekte yenmediğine göre neye yetişemiyorsunuz acaba iyice tırsmaya başladım bebek yapmaktan

Sallanarak uyuyorsa gazı varsa durmuyor kucağa gelmek istiyor mesela bu yüzden

Eşiniz nazik bi şekilde soylemiş aslında eşinize sözüm yok ama bu konu ğstünden bi şey demek istiyorum. Neden biz türk kadınları erkeklerin bi diş fırçalayıp parfüm sıkmasına aa bakımlı deyip geçiyoruz.kadın temiz olacak sacı bası düzgün olacak kıyafetı paspal olmayacak kşbar olacak dişi olacak vs vs .erkek? Beklent diye bi şey olmadığından kadın sürekli erkeği mıtlu etme tatmin etme peşinde.bi de benı alfatıyo mu acaba tribine gireriz. Bş erkek bu tribe girse noluyo cinayet okuyo dayak oluyo. Erkek de baksın kendine kardeşim.sporunu yapsın .peelinginş yapsın.parfümle temiz kokmasın.temizliğinden temiz koksun. Evde atlet donla oturmasın. onun da bş cabası olsun karım beni çekici bulsun vs diye.. Ama nerde..

Benimki de kıl çıkınca illa haber eder. Sen farklisin sanki derim cekelerim kıllarını. Fndnd dert etme pişman olmuştur zaten kötü şekilde dediyse

Benimki de kıl çıkınca illa haber eder. Sen farklisin sanki derim cekelerim kıllarını. Fndnd dert etme pişman olmuştur zaten kötü şekilde dediyse
Hahah kıl çekmek enteresan kötü dememişti ama dediğine pişman oldu bugün her şey eskiye dönence iyiki demişim diyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…