- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Ya ne yapmalıyım peki eşim geçende istersen r danışmana gidelim dedi o bile battı ama gitsem mi acaba böyle mi geçecekLohusalik depresyonundasiniz sanırım..
Oldum tabiki ama ağladım işte eşim söyleyince kırıldım çok. Daha 3,5 aylıkEe tras ol canim niye agliyosun:) kizin kac yasinda?
Sandım ki bacakların sarkmış, löp löp olmuş, selülitten görünmüyor falan dedi.kızlar eşim çok şükür iyi bir adamdır. Bana yardımcı, dost, eş... ve daha bir çok şeydir sağolsun. Bense Doğumdan sonra değiştim yanı kendine bakmayan daha doğrusu bakamayan evde pijamayla dolaşan saçını günde bir kez tarayan bir yaptığı yüzüne krem sürmek olan bir bayan oldum ki önceden asla böyle değildim. Eşim bu hallerime alışkın değil ama bir kez bundan şikayet ettiğini görmedim şu zamanda hep güzelsin bak ne güzel kilo verdin kızımızla çok iyisin bile falan diyen bir eş fakat iki gün önce sen kilo mu aldın dedi bugünde şort gitmiştim sabah bacaklarımı görüp bacaklarına bak kıl çıkmış dedi. Hayatında ilk kez kıl çıkmış bacak görmüş gibiydi. Gerçi bende ilk kez gördü. Halbuki çok çıkmamıştı ama azıcık bile çıksa alırdım. Çok kırıldım. Ağladım hatta şok oldu öyle görünce neden ağladığımı sordu şaka yaptım dedi vs ama şaka değildi bence durum şu kendimi iyi hissetmiyorum sizce eşim bana bu iki sözüyle bir mesaj mı vermeye çalıştı hani artık kendine baksan gibilerinden şimdi bunu eşine sor diyenler olacak bunu soramam çünkü bana tabi kendine bak dedim demez kırmak istemez ama bir şey var gibi geldi abartıyor muyum? Ayrıca sizler nasıl zaman ayırıyorsunuz ya ben doğum öncesi stokladığım bakım kremlerinin kutusunu açmamışım bugün baktım baktım gözlerim doldu. Anneyim kızım bana hayatın verdiği en büyük mucize bundan yakınıyor değilim yanlış anlaşılmasın sadece merakım üzüntüm şu ben neden yapamıyorum?
Kac günlük bebeğiniz ? Benim de 38 günlük bi bebeğim var. İlk birkaç hafta sanki dünya üzerime çökmüş gibi hissettim. Bi acaip oluyorum ben lohusayken. Eşimin benim hakkımda değişik şeyler düşündüğünü düşünüp, sinir krizine giriyorum mesela o süre içinde. Ama şu an iyiyim, gün geçtikçe daha da iyi hissediyorum. Spora başladım, sağlıklı besleniyorum ve bu beni daha mutlu hissettiriyor. Azicik sabır edin siz de. Boşluğa düşüp de saçma sapan şeyler düşünüp üzmeyin kendinizi :)Ya ne yapmalıyım peki eşim geçende istersen r danışmana gidelim dedi o bile battı ama gitsem mi acaba böyle mi geçecek
Bence eşim şuan bir çok şeyle şoka giriyor beni 4 yıldır pijamayla evde dolaşırkengörmeyen adam pijamayla dolaşıp o pijamayla yatağa giren temizlik topuzlu kadın görüyor Allahım çok üzücü . Gerçekten bakımsızım şuan bu fark edilip söylenince mi rahatsız oldum acaba. Kızımdan önce balım yapmam saatlerimi alırdı şuan birkaç dakikam anca var ya yapan nasıl yapıyor acaba yaAdamı nasıl mükemmel bir eşe alıştırmışsan artık
İki kıl görünce şoka girmiş
Bakımsız olduğunu düşündüğün için alınmış olabilir misin?
Çünkü eşin ağır bir laf etmemiş.
Fil gibi oldun az ye be kadın dememiş ki
Kilo mu aldın diye merak edip sormuş.
Rahatsız olduysa bile kibarca dile getirmiş.
O kadar da normal yani.
Geçici bir dönem, hallederim dert etme deyiverseydin :)
Daha cok kucuk canim dert etme:) bende baskasinin bacagina bakip ic gecirdi sandim:))Oldum tabiki ama ağladım işte eşim söyleyince kırıldım çok. Daha 3,5 aylık
Kendinize bakmak sizi iyi hissettirir, esiniz icin degil kendiniz icin yapın. Ama aglamakta iyi yapmissiniz, bir dahaki sefere lafina cok dikkat eder.kızlar eşim çok şükür iyi bir adamdır. Bana yardımcı, dost, eş... ve daha bir çok şeydir sağolsun. Bense Doğumdan sonra değiştim yanı kendine bakmayan daha doğrusu bakamayan evde pijamayla dolaşan saçını günde bir kez tarayan bir yaptığı yüzüne krem sürmek olan bir bayan oldum ki önceden asla böyle değildim. Eşim bu hallerime alışkın değil ama bir kez bundan şikayet ettiğini görmedim şu zamanda hep güzelsin bak ne güzel kilo verdin kızımızla çok iyisin bile falan diyen bir eş fakat iki gün önce sen kilo mu aldın dedi bugünde şort gitmiştim sabah bacaklarımı görüp bacaklarına bak kıl çıkmış dedi. Hayatında ilk kez kıl çıkmış bacak görmüş gibiydi. Gerçi bende ilk kez gördü. Halbuki çok çıkmamıştı ama azıcık bile çıksa alırdım. Çok kırıldım. Ağladım hatta şok oldu öyle görünce neden ağladığımı sordu şaka yaptım dedi vs ama şaka değildi bence durum şu kendimi iyi hissetmiyorum sizce eşim bana bu iki sözüyle bir mesaj mı vermeye çalıştı hani artık kendine baksan gibilerinden şimdi bunu eşine sor diyenler olacak bunu soramam çünkü bana tabi kendine bak dedim demez kırmak istemez ama bir şey var gibi geldi abartıyor muyum? Ayrıca sizler nasıl zaman ayırıyorsunuz ya ben doğum öncesi stokladığım bakım kremlerinin kutusunu açmamışım bugün baktım baktım gözlerim doldu. Anneyim kızım bana hayatın verdiği en büyük mucize bundan yakınıyor değilim yanlış anlaşılmasın sadece merakım üzüntüm şu ben neden yapamıyorum?
Ya aslında kıl dediği çıkmaya başlar ya öyleydi ama eşim hiç öyle görmedi ve bence ağır geldi bu ona. Bazen görüyorum mesela nasıl kadınlar allahım bir bakım bir bakım. Ya da benim gibi çöküyorCok aşırı bakımlı olamasaniz da temiz olun. Bu herseyden önemli. Herkesin bakimi azaliyordur bebekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?