• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarına bak dedi

kızlar eşim çok şükür iyi bir adamdır. Bana yardımcı, dost, eş... ve daha bir çok şeydir sağolsun. Bense Doğumdan sonra değiştim yanı kendine bakmayan daha doğrusu bakamayan evde pijamayla dolaşan saçını günde bir kez tarayan bir yaptığı yüzüne krem sürmek olan bir bayan oldum ki önceden asla böyle değildim. Eşim bu hallerime alışkın değil ama bir kez bundan şikayet ettiğini görmedim şu zamanda hep güzelsin bak ne güzel kilo verdin kızımızla çok iyisin bile falan diyen bir eş fakat iki gün önce sen kilo mu aldın dedi bugünde şort gitmiştim sabah bacaklarımı görüp bacaklarına bak kıl çıkmış dedi. Hayatında ilk kez kıl çıkmış bacak görmüş gibiydi. Gerçi bende ilk kez gördü. Halbuki çok çıkmamıştı ama azıcık bile çıksa alırdım. Çok kırıldım. Ağladım hatta şok oldu öyle görünce neden ağladığımı sordu şaka yaptım dedi vs ama şaka değildi bence durum şu kendimi iyi hissetmiyorum sizce eşim bana bu iki sözüyle bir mesaj mı vermeye çalıştı hani artık kendine baksan gibilerinden şimdi bunu eşine sor diyenler olacak bunu soramam çünkü bana tabi kendine bak dedim demez kırmak istemez ama bir şey var gibi geldi abartıyor muyum? Ayrıca sizler nasıl zaman ayırıyorsunuz ya ben doğum öncesi stokladığım bakım kremlerinin kutusunu açmamışım bugün baktım baktım gözlerim doldu. Anneyim kızım bana hayatın verdiği en büyük mucize bundan yakınıyor değilim yanlış anlaşılmasın sadece merakım üzüntüm şu ben neden yapamıyorum?

Gorunce sizin adiniza uzuldum ama kendi adima da guldum. Merak ettim esinde kilosuna tipine temizligine cok mu dikkat ediyor?? Neyse ki kibar bi sekilde uyarmis oyle hanzo erkekler var ki...

Sakasina demistir. O da senden bu bakimsizligi beklemiyordur saka yoluyla yuzune vurmustur ama cok uzulme. :)

Eşiniz ağzının payını hakediyor doğru ama, bir kadında asla tahammül edemediğim şey şu kıl tüy mevzusu.
Sizinki öyle diye demiyorum ama konunuz bahanesiyle söylemiş bulunayım.
Kış gelince sıcak tutuyor diye mi o bacakları kolları uzatıyorsunuz, vallahi midem kalkıyor ya.
Ayak bileğinizden görünüyor, haberiniz olsun.

Yaaa toparlanmalıyım bu durum ağır geldi bana da zaten takılıyordum bu konuya iyice etkiledi beni bu durum ne güzel kendine bakabilmek. Eşimden gizli saklı duymakta üzücü geldi tanı ima etti ya da bişi yaptı bunu söyleyerek ama ben düzelmeliyim artık böyle olamaz:-)
Aynen etkilenmen normal ama geç değil kendine güven ❤❤:)

Daha tazecik annesin bebeğin çok küçük. Elbette zaman zaman bakımın aksayacaktır. 5.5 aylık bebeğim var hala bir düzen oturtabilmiş değilim. Yemeğe, çamaşıra zor yetişiyorum valla şu durumda bir Bihter Ziyagil gibi süslenip oturamam. Saçlarım hep toplu yoksa kızım parmaklarına büyük bir zevkle doluyor. Parfüm sıkmıyorum, kimyasal her şeyden mümkün mertebe uzak kalsın istiyorum. Zaten evde tekken banyo yapmam mümkün değil. Bazen eşim olsa bile girmemle çıkmam bir oluyor, bebeğin bir çığlığı yetiyor :) ki evde pijamayla dolaşmanı da yadırgamadım valla yeri geliyor gün içinde 5-6 üst değiştiriyorum(kusan bir bebek benimki)
yani sözün özü eşin seni böyle de güzel, sevimli, seksi, bazen anne bazen sevgili, yani “kadın” olarak görmeye alışmalı. Biz süs bebeği değiliz. Mükemmel değiliz. Olmak zorunda da değiliz.(buradan sal kız kendini gitsin anlamı çıkmasın lütfen :) )
Keyfine bak bir gülüşün yetsin kusurları örtmeye ;)

Bence siz kendinize karşı beklentinizi karşılayamadığınız için eşinizin söylediği ufacık bir lafı büyüymüşünüz. Bebeğiniz ne kadarlık, çok küçükse tabiiki bu durum normal, eğer 6 ayı geçtiyse yavaş yavaş toparlayıp standart düzeninize dönebilirsiniz bence. Bunu hemen yapmak zor tabii ama aşama aşama yapabilirsiniz gibi.
Yorumlarla biraz daha düşündüm de evet aslında kendimi tatmin edemediğim için onun dediği battı üzdü beni bebeğim 3,5 aylık bugün önemli kararlar alarak kalktım umarım uygulayacağım

Ne çok takılıyorsun eşin o senin hayat arkadaşın en iyi halini de en kötü en pasaklı halini de görebilir ki sen taze annesin, evlenince insan daha iyi anlıyor hayatta tek utanmadığım çekinmediğim insan eşim, neden surekli mükemmel görünmeliyim düşüncesine kapılıyorsun
Bilmiyorum yanı sürekli o güzel görsün istiyorum aldı durum beni kötü gösterecek gibi geliyor eşimin bana olan bakışları beni mutlu ediyor ben hiç bakımsız birisi olmadım bu yüzden de bu beni geriyor belkide eşim hala aynı bakıyor ama ben öyle göremiyorum bu da beni üzüyor

Bende neler düşündümmmm

Eşim hamilelikte malesef en pis hallerimi gördü zaten ben göremiyom diye yardım etti hiç de takmaz böyle şeylere yalnız eşinde de ne göz varmış arkadaş bacağındaki yeni çıkan kılı ne ara gördü boşver erkekler evlenince samimiyeti abartıyolar askerlik arkadaşıyla konuşur gibi konuşuyolar
Ne düşündün ki? Ya ben yapamadım öyle belki sorun etmezdi ama bilmiyorum temizlik konusunda yardım istememedin eşimden. Biraz evet kankanız gibi davrandı yanı bana kız arkadaşlarım belki böyle bir şeyi söyleyebilirdi utandı pişman oldu amaaaa geçti işte

Daha tazecik annesin bebeğin çok küçük. Elbette zaman zaman bakımın aksayacaktır. 5.5 aylık bebeğim var hala bir düzen oturtabilmiş değilim. Yemeğe, çamaşıra zor yetişiyorum valla şu durumda bir Bihter Ziyagil gibi süslenip oturamam. Saçlarım hep toplu yoksa kızım parmaklarına büyük bir zevkle doluyor. Parfüm sıkmıyorum, kimyasal her şeyden mümkün mertebe uzak kalsın istiyorum. Zaten evde tekken banyo yapmam mümkün değil. Bazen eşim olsa bile girmemle çıkmam bir oluyor, bebeğin bir çığlığı yetiyor :) ki evde pijamayla dolaşmanı da yadırgamadım valla yeri geliyor gün içinde 5-6 üst değiştiriyorum(kusan bir bebek benimki)
yani sözün özü eşin seni böyle de güzel, sevimli, seksi, bazen anne bazen sevgili, yani “kadın” olarak görmeye alışmalı. Biz süs bebeği değiliz. Mükemmel değiliz. Olmak zorunda da değiliz.(buradan sal kız kendini gitsin anlamı çıkmasın lütfen :) )
Keyfine bak bir gülüşün yetsin kusurları örtmeye :KK66:
Öncelikle bebeğinizi Allah bağışlasın. Yani belki eşim hee türlü bakıyor ve bu durumumu yadırgamıyor bilmiyprum çünkü kilo konusu açıldığında bana çok iyisin çok fitsin takılma vs gibi şeyler söyledi ama gerçek düşüncesi mi bilmiyorum benşm bu bakımsız halim galiba başta bana batıyor ama bugün yataktan süslü kalktık umarım gün içinde de öyle gider. Allah sonumuzu hayır etsin

Kız sen yine iyisin
Benim Rus erkek arkadaşım denizde güneş ışığı vurdukça 'ben burdayim' diyen göğüs arası tüylerim için 'turk kızlarının hepsinde bu var mı? Demişti.
Ben de 'yok yavrum,ben maymun soyundanim' diye dalga gecmistim.
Aaa bir kere de başka bir yabancı arkadaşla oturuyordum, ayaklarımi uzattım koltuğa. Ayak ucuma oturup sasirmis gibi 'yengenç, ayağında neden saç var?' dedi. Bir baktim ayak baş parmağımın ustunde kıl çıkmış, onu diyormuş meğer :oops:
Ben de utandım, her insan utanır ama erkeklere de çok takılmamak lazım, pat diye söylüyorlar işte. Kıl onlar için utanacak bir mesele olmadığı için seni utandıracağini tahmin edememiş olabilir.

Not: maymun soyundan değilim. Her türk kızı kadar kıla sahibim:KK49:
Hahahaha ay çok güldüm ayağında saç mevzuuna :-) Allahım ne hallere düşürdüler bizi yaaa eşim şuan pişman üzülmüş ama bana belkide en son söyleyeceği şeydi :-) kendime getirdi ama beni artık iş elime aldım bakalım neler olacak günü süslü gözlerle açtık:-)

Ah daha çok yeni doğum yapmışsınız. Henüz psikolojik olarak alışamamışken beden nasıl alışsın. Moralinizi bozmayın lütfen gidin bir kuaföre bakımınızı yaptırın. Size de çok iyi gelecektir. Eşiniz en azından söylemiş ya söylemeyip içinde tutsaydı. Bence şanslısınız ve yavaş yavaş kendinize de vakit ayırmaya başlayın.
Onun ağzından duymak şok etti hep iyi şeyler duymaya alışmışım bir anda zönnnkkkk uğuğığjo diye ağlama oluştu valla ama sağolsun beni kendime getirdi bir yanda kokumdan kızım bir yanda ben tunik maşa vs hahahah ben yandım :-)

Bir kadın kendisine kendisi için bakmalı. Anacınız kocamın göz zevki için kendine bakmalıyım olunca işte böyle her lafa ağlarsınız.
28 yıllık evliliğimde eşime fiziğimle ilgili tek keline söyleme hakkı vermedim. Kendi de söyleyemez zaten.

Valla esim bana oyle dese derim sen acta orman bacaganan koltuk altina bak adami hasta etme derim ve gerekmedikce konusmam
Ama haklisiniz lohusayken bir de insan bazi seylerin farkinda olunca cok aliniyor bende 10 kilo vermeden once cheesecake istemistim o cok kalorili deyip almamisti kocam olacak adam :halay: bende kusmustum bir hafta sen baa sisko diyon mu diye :KK49:
Hahaha Allahım ne hallere geldik bayanlar olarak ya. Ben şuan her şeye alınıyorum her şeye yani ağzından sevgi sözü çıkmadan konuşsun sen beni sevmiyorsun artık sevilmiyorum diye yaygara basıyorum iyice bir garip oldum. Eşim doğum yapan her bayan böyle mi acaba araştırmak lazım diyor bana demedi ama bunun konuşurken duydum ahhaah korkuyor birde :-)

Ilk cocukta bende 3 sene uyumadim:) zombi gibi gidiyodum ise:)) 2. De ole:)) simdi bos verdim biraz.. bebek iside sans.. buarada en kucuk olanda gece cok uyaniyor ama emmiyo nasilsa diye emzigi tikiyorum:) birde bunyede uykusuzluga alisti sanirim. Simdi bi kac saat benim ama bi kac saat sonra uyanmaya baslar ufaklik. Diger ikiside uyaniyo bazen yolluyom geri odalarina mesela. Hepsini yatirdigimdaki bi kac saat yetiyo bana simdilik bakim olsun temizlik olsun:)
Allah hepimize kolaylık versin ben uykusuz kalabiliyorum ya etkilemiyor beni üniversite zamanlarından alışkınım sanırım. İki saat uykuyla 48 saat geçirdiğim dönemleri biliyorum yarı ölü yarı canlı :-) şimdi de öyle ama başım dönüyor bazen bebek beden olarak çok yoruyor :-)

Esine bebege biraz sen bak da gidip bakim yapayim deseydin. O zaman aman hayatim yok cok guzelsin derdi. Kucaginda cocukla kimse prenses gibi gezemez

Back
X