• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarına bak dedi

Bir kadın kendisine kendisi için bakmalı. Anacınız kocamın göz zevki için kendine bakmalıyım olunca işte böyle her lafa ağlarsınız.
28 yıllık evliliğimde eşime fiziğimle ilgili tek keline söyleme hakkı vermedim. Kendi de söyleyemez zaten.
Aslında yıllardır hep kendim için süslendim baktım taktım yakıştırdım ama eşimle olduğumuz sürede bana bakışı iltifatı hoşuma gittikçe daha da dikkat etmeye başladım şuan bunun boşluğu var sanırım birazda evet hala iltifat ediyor ama ben şuan gerçekçi bulmuyorum kendimi bildiğim için:(

Kız oje sürsen bozulur ruj sürsen dağılır, parfüm sıksan aman bebek hapşurur. Bebekle zor bunlar biraz mola vermiş say kendini ne olmuş sonra mis gibi olur çıkarsın ne var sakin ol
Ya dimi geçen dışarı çıkarken ruj sürdüm ki OlmaZsa olmazın ana bir baktım garip garip olmuş. Bunların yapmasam da kendime azıcık bakmalıyım :-)

İşte bu hale getirmen için bırakman lazım. N münasebet tabi ki de bakacak. Benim eşim mamasını da yedirdi altını da değiştirdi, iki pış pış yapıversin yapamıyorsa anasını Çağırsın birlikte yapsınlar çok meraklısı ise kılsız bacağın.
Hayır bu yüzden gözyaşı dökmüşsün ya sana üzüldüm bir bilsen hiç değmeyeceğini
Ya o evreye ne zaman geçeceği bilmiyorum şuan evde temizlik yemek ütü her şey eşimin elinde ama kızımıza bakamıyor elinde bomba var gibi tutuyor kızı resmen çok panik ne güzel keşke sizin eşiniz gibi bebeğimize de baksa:( akşamdan beri düşünüyorum da sanırım onun söylemesinden çok yapamayışıma ağladım alışmadığıma ağladım galiba :(

Eşiniz den 2 saat Çocuğa bakmasını isteyen gerisi bi kuaföre bakar saçlarınız da değişiklikler yapın, ağda deseniz yarım saat en Fazla sonrası mis gibi , saçlarınızı kısa kestirip duştan hemen sonra kuruturken hızlıca tarakla fonlerseniz tamamdır bence . Eşiniz anlayıslı ve kibar insan belli ki üzülmeyin .
Sağolsun çok kibardır hoş bir adamdır ama dün içinden çıkan sözcük ne odunmuş dedirtti :-) eşim bebeğimize bakamaz ki yanı kucağındaki tutuyor uyurken sallıyor o kadar mutfakta olsam kız ağlayacak diye ödü kopuyor :-) ama şuna karar verdim uykumdan feragat edip bu sürede biraz kendime bakacağım ❤️

Ya birşey dememiş ki kıl çıkmış demiş daha önce hep temiz görmeye alışmış şakayla dedim demiş biraz daha dikkat edebilirsiniz çok mu huysuz bebeğiniz hiç mi uyumuyor epilasyon aleti alın kolay oluyor. Bırakacağınız biri varsa anneniz falan kuaföre gidin ağlayacak birşey yok beğenmiyor da değil
Bebeğim evde sürekli çığlık çığlık gaz sancısı çekiyor. Bizi baya zorluyor bu sebepten sallanarak uyuyor alamayınca uyanıyor derken baya uğraştırıyor. Dün o şekilde yaptım epilasyonla hallettim aslında yağabilirmişim öyle fark ettim ve kendime geldim belkide çok salmıştım kendimi iyi geldi şuan kalktım hazırlandım falan :-)❤️

Bana normal geldi haliniz. Çocuktan önce fıstık gibi olan ben, 6 aydır pijama topuz. Ise baslayinca zorunlu düzelir gibi geliyor. Saçlarımı artık istesemde salık gezemiyorum evladım çekiyor. Yani bundan sonra o saçlar hep toplu
Yaa yanı bende bende bir sorun var sandım ama okuduğum çoğu yorum normal olduğumdan yana :-) o saçlar uzun maşasız hatta bazen taranmadan toplanmış olacak çok garipsiyorum :-)

Eşim ev işi yapar ben ellemiyorum evlendikten belli bşr süre sonra her işi yapmaya başladı yalnızca bebekte yardım etmiyor yanı emzirdipim için karnını duyuramaz ki normalde de tıkanmasından ağlamasından korkuyor. İşten geçince kucağında biraz tutuyor işte

O halde sana birsey diyemez. Gerekirse temizlikci bir kadin tutun, ama o cocugun herseyini beraber paylasin. Emzirmiyor tamam, ama bezini degistirebilir, kiyafetini degistirebilir. Beraber banyosunu yaptiriabilirsiniz. Bebek arabasi ile gezdirmek,.. Yani o kadar cok sey var ki.

Babalik öyle arada aguc biducuk demek ile olmuyor.

Siz de kendinizi salmayin canim
Dogum yapmak dunyanin sonu gibi bazi bayanlar saliyor kendisini
Adam bakimli olmaniza alismis demek
Agdanizi kisisel bakiminizi yaptirin geciktirmeyin
Aglayacak bisey goremedim ben
Yapamayışıma ağladım sanırım ben. Haklısınız aslında yapabilirim bugün yaptım mesela demek isteyince oluyormuş

Omur boyu bakimli gezemez ki insan.
Hastalk olur, dogum olur olum olur..
Esiniz kotu bisey dememis ki.
Bence kendinizi bu kadar uzup paralamaniz yersiz.
Esinizde bi zahmet eskisi gibi suslu puslu gezemeyeceginiz gercegine kendini alistirsin ta ki bebek 3-4 yasina gelene kadar.
Oyyy 3,4 yaş mııı ? O alışsa ben nasıl alışacağım acaba buna

Adam bişi dememiş yahu, sadece kıl çıkmış demiş sende ona o tür bişi diyebilirdin bu kadar dert etme kendine. Madem sana her türlü yardımcı eş dost sende biraz kendine bakmalısın ama

Canım benim bebeğim de 3 aylık. Öyle saldım kendimi diyip salıp gitmek olmaz. Hala her ay manikürüme gidiyorum. Dışarı çıkarken şıkır şıkır giyinip süsleniyorum. 14 kilo verdim 6 kilo fazlalığım kaldı. Her şey sende bitiyor. Süslenip bebeğimle yalnız çıktığım da oluyor. Bunları kimse için değil kendim için yapıyorum. Salıp gitmek kolay olanı. Kendine güven

Bence dert etme . Benim sevgilim batıkların var diyor getir bir cımbız çıkarıyım diyor .:) canıma minnet diyip getiriyorum dakikalarca alıyor:) .yani eşin sonuçta alınacak bir şey yok .

Simdi kadinlar bana saldiracak ama bence cocuk bahane degil.kendimden ornek vereyim.benim kizim felaket yaramazdi yani oyle boyle degil kolik teshisi koymustu doktor.gece gunduz dahil uyudugu maksimum sure yarim saati gecmezdi.uyurdu ama en fazla yarim saat sonra ayaktaydi.geceleri hic birakmazdi uyuyalim.yeni dogum yaptigimda sinava hazirlaniyordum bos vakitlerde ev isi yemek ustune bide ders.esimden baska hic bi destekcim yoktu.ilk bi ay zordu sonra biseyler duzene girdi.evimi hic ihmal etmedim temizligimi mukemmel olmasada yaptim.kendi kisisel bakimimi da hep yaptim esime birakir kuafore giderdim yada evde banyoya getirir kizimla beraber bakimimi yapardim.insanin onceliginin ne olduguna bagli aslinda.yoksa bakimli olmak cokta zor degil

Simdi kadinlar bana saldiracak ama bence cocuk bahane degil.kendimden ornek vereyim.benim kizim felaket yaramazdi yani oyle boyle degil kolik teshisi koymustu doktor.gece gunduz dahil uyudugu maksimum sure yarim saati gecmezdi.uyurdu ama en fazla yarim saat sonra ayaktaydi.geceleri hic birakmazdi uyuyalim.yeni dogum yaptigimda sinava hazirlaniyordum bos vakitlerde ev isi yemek ustune bide ders.esimden baska hic bi destekcim yoktu.ilk bi ay zordu sonra biseyler duzene girdi.evimi hic ihmal etmedim temizligimi mukemmel olmasada yaptim.kendi kisisel bakimimi da hep yaptim esime birakir kuafore giderdim yada evde banyoya getirir kizimla beraber bakimimi yapardim.insanin onceliginin ne olduguna bagli aslinda.yoksa bakimli olmak cokta zor degil
Saldırmaya geldim .:))
Tebrik edip çıkıyorum :halay:

İlginç gerçekten. Kadınların yaşlandığında, kilo aldığında, kıllandığında "bakımsız" olarak görülmesi ve ayıplı mal satmış muamelesine tabi tutulması evliliğin de aslında alttan alta ticari bir ilişki olduğu izlenimi uyandırıyor. Eşinin bir başka vazifesinin de dergi kapaklarındaki fotoşoklu bağyanlara benzemek olduğunu düşünen bu erkeklerin kendi dış görünüşleri acaba ne kadar iç açıcı :-D

Ne düşündün ki? Ya ben yapamadım öyle belki sorun etmezdi ama bilmiyorum temizlik konusunda yardım istememedin eşimden. Biraz evet kankanız gibi davrandı yanı bana kız arkadaşlarım belki böyle bir şeyi söyleyebilirdi utandı pişman oldu amaaaa geçti işte
Birine bacaklsrına bak dedi sandım başka bi bayan için eyvah dedim açtım konuyyu kıl falan

Ama diyosun sürekli alırdım diye o senin takıntını bilip de demiş olabilir yanlış anlıcanı düşünmemiştir

Back
X