Bağnaz bir düşüncemi?

w
Siz kadınları bu kadar edilgen gördükçe daha çok ağlarsınız erkekler şunu yaptı bunu yaptı diye. Cinsel hayatıyla arkadaşlığın alakası nedir? Kadın kadının yurdu olsun ki nefes alsın diye uğraşıyoruz ama nereye kime anlatıyosun. Erkek tek gecelik ilişki yaşayınca böyle aforoz ediliyor mu? Her alanda bu kadar ezilip hala hanım hanımcık görünelim de adım çıkmasın kafasında olmayı onurunuza nasıl yediriyosunuz?

canı isteyince istediği ile sevişen kadın güçlü kadın mı oluyor ? yani bunu yapan yapar ama güçlü olmaz ki aynı şekilde erkek te yapan yapar bu onu güçlü yapmaz arkadaş arkadaşı etkililer eğer bu soruyu soran arkadaşımız ve ailesi bu serbest ilişkilere karşı ise kardeşini korumak ister tabi ki burda mesele o kadının nasıl birisi olduğu değil kardeşini korumak istiyor ve bizde ne yazmalıyız yok arkadaştan etkilenmez şundan dolayı yada arkadaşından etkilenip arkadaşının F*** budy leri ile tanışabilir dikkat şöyle şöyle sıkıntılar olabilir diye yorum bekliyor . yoksa zina eden kadınlarla konuşmayın kimse konuşmasın onları insan yerine koymayın diyen yok ki

Arkadaşlar kız kardeşim yeni iş ortamına girdi ve samimi olduğu bir kız arkadaşı var. Ancak bu kız erkeklerle tek gecelik ilişkiler de yaşabilen biri iş ortamından kişilerle de. Kesinlikle beni ilgilendirmez herkes istediğini yapar. Ama kızkardeşimin böyle biriyle samimi olmasını istemiyorum. İş yerinde kardeşimle ilgili de yanlış düşünürler gibi geliyor. Kızkardeşim de tam tersi düşünce de bu konuda. Siz ne düşünür ne yapardınız?
Herkes de atlamiş sana ne diye. Şahsen bizim okulda vardi oyle biri. Herkes dişladi ama ben yardimci olmaya çalişdim. Yalniz hissetmesin istedim ama zamanla konulari hep cinselliğe geldi. Çok çirkin şeyleri çok rahat soylemeye başladi. Ben de iletişimi kesdim. Artik arkadaşliğimi kendi tarzimda insanlarla etme tarafdariyim. Kimse kizini istemez oyle biriyle arkadaşlik etsin. Kardeşini de. Burdan sana ne demek çok kolay tabi.

Mesela şu an biz de kızın tek gecelik ilişkiler yaşadığını öğrendik ( bunu da nasıl öğrendiniz şaşırdım çetele mi tutuyorsunuz) ben kız hakkında kötü şeyler düşünmedim. Dileyen dilediğini yapsın karışmayın salın insanları

Mesela şu an biz de kızın tek gecelik ilişkiler yaşadığını öğrendik ( bunu da nasıl öğrendiniz şaşırdım çetele mi tutuyorsunuz) ben kız hakkında kötü şeyler düşünmedim. Dileyen dilediğini yapsın karışmayın salın insanları

haklısınız. Kız kendisi anlatıyormuş. Kardeşime karıştım sadece salayım onu da olmadı:)

Kadinlarimiz asla ögrenmez. Birbirine destek olmak nedir diye. Hali ile ezilmeye mahkumdur. "En namisli benim, en temiz benim" maçlarina hala devam.

Bu konu, konu sahibin kardesi erkek olmus olsaydi açilmazdi dimi? Gayet normal görülür erkeklerde sex. Yapmazlarsa erkekliginden süphe duyulur. "Erkek muhabetidir" kaç kadin ile beraber olduklari,..

Ancak burda kaç kadin, bir tanimadiklari kadinin üzerinde varsayimlarda bulunuyorlar. Özel hayatini elestiriyorlar. "Öyle biri ile arkadas olmazdim." Nasil bagnaz bir düsünce. Biri burda "vuuu kiz namaz kiliyor" ve millet "öyle biri ile arkadas olmazdim" dese ne olurdu? Yanlis degilmi insanlarin hayat tarzilari ile yargilamak?

Bide en komikleri, hayatlarinda tek bir kisi bu sekilde "tanidiklarinda", o kisi sanki sablonmus gibi, herkesin o sekilde oldugunu savunmalari. Yani bir kisi hem dedikoducu, hem farkli insanlar ile beraber olabilir. Farkli insanlar ile beraber olmasi, onu dedikoducu yapmaz. Bu kadar mantik bile yok bazi üyelerdi.

Yazik ya, gerçekten. Ondan sonra "toplum baskisi" deniliyor. Sanki bu toplumun parçasi degilmissiniz gibi.
Bence buradaki mesele cinsel özgürlükle alakalı değil ki. Konu sahibi o kızın özel hayatını da eleştirmemiş. İsteyen istediğini yapar, ama işe yeni başlamış olan kız kardeşi neden kızın özel hayatını öğrenmek zorunda? Kız niye anlatmış? Buradaki kişi kız değil erkek olsaydı bu nasıl bir insan, iş yerinden birlikte olduklarının listesini niye veriyor diye düşünmez miydik? Hiç de dediğiniz gibi normal bir durum olarak görülmezdi. Olay cinsellik yaşaması değil, bu bir karakter sorunu. Sıfır profesyonellik, zerre laçkalık.
Kız kardeş de gelip iş arkadaşının ilişkilerinden bahsediyorsa, o da olgunlaşamamış demek ki. İnsanları, iş hayatını, sınırları tanıyamamış gibi geldi bana. Bunun için de kız kardeşe tavsiye verilebilir, ne var bunda?

Ben de azınlığa katılıyorum.. Özeli tüzeli olmayan, gevşek kadın erkek fark etmez her bir şeyini ortalığa saçan bir kişinin kardeşimle arkadaşlık etmesini istemem.. Bağnazlık değil kötü arkadaş çevresinden koruma içgüdüsü bence..

Bence buradaki mesele cinsel özgürlükle alakalı değil ki. Konu sahibi o kızın özel hayatını da eleştirmemiş. İsteyen istediğini yapar, ama işe yeni başlamış olan kız kardeşi neden kızın özel hayatını öğrenmek zorunda? Kız niye anlatmış? Buradaki kişi kız değil erkek olsaydı bu nasıl bir insan, iş yerinden birlikte olduklarının listesini niye veriyor diye düşünmez miydik? Hiç de dediğiniz gibi normal bir durum olarak görülmezdi. Olay cinsellik yaşaması değil, bu bir karakter sorunu. Sıfır profesyonellik, zerre laçkalık.
Kız kardeş de gelip iş arkadaşının ilişkilerinden bahsediyorsa, o da olgunlaşamamış demek ki. İnsanları, iş hayatını, sınırları tanıyamamış gibi geldi bana. Bunun için de kız kardeşe tavsiye verilebilir, ne var bunda?

Nereden biliyorsun liste verdigine? Bu iliskiler is yerinde oldugunu? Ilk konu açildiginda böyle bir olay yok. Burdaki üyeler bunu öyle çikartti. Konu sahibide ses çikarmadi hakli çikmak adina.

Anladigim kadari ile arkadas, nasil eger sevgilisi olsaydi, sevgilini anlattigi gibi, hayatinda ona dogal olan one night stand'i yada kisa iliskiyi anlatmis.

Bunda ne var? Hadi diyelim senin gibi olsun. En fazla uyarirsin "bu kizin oldugu ortamda kendi özel bilgilerini fazla paylasma" diye. Oda kiz çok fazla paylasimci diye.

Ama tanimadigin kizin cinsel hayat yasiyor diye, bunu tüm is yerin bilmesini var saymak sonra kardesinin püri paki halinin is yerinde zedelencek korkusu biraz fazla degilmi? Yaftanma degilmi?

Ben yurt disinda yasiyorum. Biri konu açip "benim kardesim müslüman bir kiz ile çok iyi arkadas, herkes artik onun müslüman olmasini düsünmesinden korkuyorum. Ya gerçekten etkilenip müslüman olursa ne yapacam?" korkusu ile aynidir. Bilmem anlatabildimmi.

Sıfır bilgi ile kızı herkes kafasında canlandırdı, iş yerindeki en yakın arkadaşı belki. Bir de tek gecelik ilişki yaşayınca nasıl bir ahlaksızlık oluyor onu hala anlayamadım.
Nereden biliyorsun liste verdigine? Bu iliskiler is yerinde oldugunu? Ilk konu açildiginda böyle bir olay yok. Burdaki üyeler bunu öyle çikartti. Konu sahibide ses çikarmadi hakli çikmak adina.

Anladigim kadari ile arkadas, nasil eger sevgilisi olsaydi, sevgilini anlattigi gibi, hayatinda ona dogal olan one night stand'i yada kisa iliskiyi anlatmis.

Bunda ne var? Hadi diyelim senin gibi olsun. En fazla uyarirsin "bu kizin oldugu ortamda kendi özel bilgilerini fazla paylasma" diye. Oda kiz çok fazla paylasimci diye.

Ama tanimadigin kizin cinsel hayat yasiyor diye, bunu tüm is yerin bilmesini var saymak sonra kardesinin püri paki halinin is yerinde zedelencek korkusu biraz fazla degilmi? Yaftanma degilmi?

Ben yurt disinda yasiyorum. Biri konu açip "benim kardesim müslüman bir kiz ile çok iyi arkadas, herkes artik onun müslüman olmasini düsünmesinden korkuyorum. Ya gerçekten etkilenip müslüman olursa ne yapacam?" korkusu ile aynidir. Bilmem anlatabildimmi.

Gauahaha yine kk nin en can alici hassas noktasindan girmissin olaya😂Kimse kardesine karismiyor yani burda😐😂 sana arkadasini soyle kim
Oldugunu soyleyim demis atalar.. yani aile yapisi tek gecelik iliski sevmiyor demekki.. herkes sevmiyor demekki.. kaldi ki is yerindeki birinin cinsel hayatini neden biliyorum ben ya🤮 banane bundan..

Konu sahibi konusunda belirtmiş kızın iş arkadaşlarıyla da one night stand yaşadığını.
Konu sahibi kız kardeşine şununla arkadaşlık etme diyemez zaten, bunu savunmadım. Sadece dikkatli olması için uyarabilir.
Bir insanı yaftalamak yanlış evet. Kişiyi özel hayatından dolayı yaftalayamazsınız. Ama iş yerinden kişilerle birlikte olunca zaten özel hayatını iş hayatına karıştırmış oluyor. Bu nedenle iş hayatı tehlikeye girebilir.
Bunun gibi duyduğum bir örnek var. Bir arkadaşım, eski çalıştığı yer için bir kıza referans oluyor. Kız iş yerinden birkaç farklı kişiyle birlikte olmuş. Olay duyulmuş. Kız işten çıkarılmıştı sanırım, öyle olmadıysa da istifaya zorlanmıştır. Olay arkadaşıma da aksediliyor artık orada çalışmadığı halde. Arkadaşım referans olduğuna pişman olduğunu söylüyor.
Yani idealler var ama böyle gerçekler de var. Arkadaş olsun, ama sınırlarını çizmeyi de bilsin.

Back
X