kızlar sabah eşimle gidip kan verdik ve orda bekledik sonuçlar çıktı veeeee hamileyim... merkezde önce çığlıklar attım sonra başladım ağlamaya şuan yazarken bile ağlıyorum... sonrasında bi telefon trafiği annem, kayınvalidem, kardeşim, arkadaşlarım herkesi aradık ve müjdeyi verdik... Kızlar çok güzel bi mutlulukmuş kalbim fırlayacak gibi atıyo kaç saattir.. Rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın.. Bahçeci kliniğne çok çok teşekkür ediyorum onların sayesinde anne olcam inş. çok mutluyum çoook...
selam kızlar.bende bahçeci kliniğinden ilk randevumu aldım.haftaya perşembe günü Allah hepimize yardım etsin :))
bu arada kadınlar kulübündede yeniyim...
burayı okuduktan sonra merkez hakkında içim çok rahatladı..
selam kızlar.bende bahçeci kliniğinden ilk randevumu aldım.haftaya perşembe günü Allah hepimize yardım etsin :))
bu arada kadınlar kulübündede yeniyim...
burayı okuduktan sonra merkez hakkında içim çok rahatladı..
Kızlar fena halde başım ağrıyo midem ağrıyo stresim mideme vurdu bi tuhafım oldum stres yaptm yarın opu nasıl geçecek bilmiyorum.. bu kezde olmazsa yıkılırım sanırım( lütfeen dua edin bana sanırım bu gece sabahlıcam bu sıkıntıyla uyuyamam ben offf Allahım yardım et nolurrr..
teşekkür ediyorum herkese..
mustafa bahçeci doktorum.tedaviye ne zaman başlıcam bilmiyorum ama hayırlısı bakalım..
teşekkür ediyorum herkese..
mustafa bahçeci doktorum.tedaviye ne zaman başlıcam bilmiyorum ama hayırlısı bakalım..
Kızlar fena halde başım ağrıyo midem ağrıyo stresim mideme vurdu bi tuhafım oldum stres yaptm yarın opu nasıl geçecek bilmiyorum.. bu kezde olmazsa yıkılırım sanırım( lütfeen dua edin bana sanırım bu gece sabahlıcam bu sıkıntıyla uyuyamam ben offf Allahım yardım et nolurrr..
merhaba canım hoşgeldin inşallah güzel sonuç veriri tedavin. benim transferim oldu hatta yarın test günüm çok heyecanlıyım ve korkuyorum ya yine hamile değilsem diye(((
canım benim Allahım ne yazmışsa o olur buna inan lütfen ve korkma ayrıca hiç belirtilerin yokmu? bende olmuştu mesela kasıklarım ağrıyodu göğüslerim acıyodu falan
merhaba canım hoşgeldin inşallah güzel sonuç veriri tedavin. benim transferim oldu hatta yarın test günüm çok heyecanlıyım ve korkuyorum ya yine hamile değilsem diye(((
inşallah canım hamile kalırsın dua etcem ben sana bu akşam..
fatoscum bize dua etmek yokmu(
Herkese günaydın iyi haftalar kızlar size bi haberim var :))
Cumartesi test günümdü eşimle gittik sabah veeeee teyze oluyosunuz :)))))))
haberi cumartesi vermek isterdim ama o mutlulukla o kadar çok ağladımki baş ağrısından akşama kadar uyumusum :) sonrada annemler kardeşim falan ziyarete geldiler dünde öyle kalabalıktık bi türlü fırsatım olmadı yazmaya. Çok güzel bi mutlulukmuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhh........
haberi cumartesi vermek isterdim ama o mutlulukla o kadar çok ağladımki baş ağrısından akşama kadar uyumusum :) sonrada annemler kardeşim falan ziyarete geldiler dünde öyle kalabalıktık bi türlü fırsatım olmadı yazmaya. Çok güzel bi mutlulukmuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhh........
canım benim Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallh :)) lütfen şu iki ay felan dikkat et kendine yat dinlen bebişin sana sıkı sıkı tutunsun :)) Allah izin verirse bende nisan ayında tedaviye başlıcam resmen adet olmak için gün sayıyorum yaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?