Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım benim çok çok sevindim Allahım analı babalı büyütür inşallah ve darısı bizlerin başına inşallah.. bende test günümü bekliyorum kızlar ve zaman geçmiyo yaa offff (

kızlaaaarr noolur bu gece herkes bana dua etsin yarın test günüm arkadaşlar midemde bi tuhaf zaten ( bu bi belirtimi onu bile bilmiyorum.. stresten olumlu hiçbişey düşünemiyorum.. Allahım yardım et (

kızlaaaarr noolur bu gece herkes bana dua etsin yarın test günüm arkadaşlar midemde bi tuhaf zaten ( bu bi belirtimi onu bile bilmiyorum.. stresten olumlu hiçbişey düşünemiyorum.. Allahım yardım et (

canım ne kadar stres yaparsan yap herşey olacağına varır.. şimdi bol bol dua et ve güzelce uyu.. sana dua edicem Rabbim herkesin yardımcısı olsun tubacım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz...

canım ne kadar stres yaparsan yap herşey olacağına varır.. şimdi bol bol dua et ve güzelce uyu.. sana dua edicem Rabbim herkesin yardımcısı olsun tubacım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz...

günaydın koakk, bugün test yaptırmıcam aşırı stresten tansiyonum düştü gece doğru düzgün uyumadım zaten. hiç hastaneye gitcek halim yok bigün daha beklicem ben test için bide çok korkuyorum (

günaydın koakk, bugün test yaptırmıcam aşırı stresten tansiyonum düştü gece doğru düzgün uyumadım zaten. hiç hastaneye gitcek halim yok bigün daha beklicem ben test için bide çok korkuyorum (

günaydın canımda yani hemen kalk ve git kan ver sonucu al. peki ya hamileysenn bide böyle düşün o zaman boşu boşuna bigün daha beklemiş olacaksın yapma bu kadar stres arkadaşım yaa bak bizlerde merak ediyoruz ((

çok sağol ama yerimden kalkcam halim yok ( miden yanıyor gibi bi tuhafım bişey yiyemedim başımda ağrıyor offff Allahım yaaaa

Şimdiye dek başka başlıkta yazı yazıyodum ama Allah izin verirse yarın itibariyle bende Bahçeci kervanına katılcam :) yarın görüşmemiz var çok heyecanlıyım inşallh doktor güzel şeyler söyler (

çok sağol ama yerimden kalkcam halim yok ( miden yanıyor gibi bi tuhafım bişey yiyemedim başımda ağrıyor offff Allahım yaaaa

camım bu kadar stres yapma tmam bugün dinlen ama yarın mutlaka git. hem eşinde merak ediyodur yazık adama...

selam canım hoşgeldin.. doktorunuz kim ve sorun ne canım?

merhaba canım hoşgeldin. bende senin gibiyim bizde asıl problem eşimde tese ameliyatı geçirmesi gerek. bizde Bahçeciden Emre beyle görüşmeye gittik. çok tatlı bi doktor çok memnun kalacaksın eminim. o kadar güzel anlattıki bize herşeyi aklımıza takılan hiçbişey kalmadı sağolsun.. şimdi ameliyatı bekliyoruz tüp bebek için. sende görüşlerini yarın yaz mutlaka bize.

Ne güzel canım inşallah bizde sizin gibi mutlu ve umutlu şekilde ordan ayrılırız. ben zaten hep Bahçecide tedavi görelim istiyodum Allahım gönlüme göre verdi çok şükür :))

canım neden bu kadar panik yaptın sen anlamadımki.. ama içime doğdu sen hamilesin yaa baksana halin yok ağrın var falan ayyyy inşallah yaaa :)

Ne güzel canım inşallah bizde sizin gibi mutlu ve umutlu şekilde ordan ayrılırız. ben zaten hep Bahçecide tedavi görelim istiyodum Allahım gönlüme göre verdi çok şükür :))

canım hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun. tüm süreci paylaş bizimle elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız..

merhabalar canım. tedavin hayırlı olsun inşallah güzel güzel sonuçlar ver bize :) sorun erkekte olunca çok hassas oluyolar bu nedenle eşinin en büyük destekçisi sen olacaksın canım. bu tedavi süreci çok yoğun ve stresli bir dönem ama birbirinize destek olursanız en iyi şekilde atlatırsınız Allahın izniyle...

Merhaba bayanlar benide aranıza alır mısınız? Bende Allah izin verirse Nisan adetimle tedaviye başlıyorum. 32 yaşındayım ve ikinci denemem olcak. Doktorum Burçak hanım. ilk denemem başka merkezde olmuştu. ikinci denemem için merkez araştırması yaptımve bahçeciyi istedim. inşallah bu son olur. Rabbim bu yolda herkese sabır versin..

merhaca canım tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallahh. Benimde doktorum Gürkan beydi. doktorumdan ve merkezden çok memnunum. şuanda 3 aylık bi oğlum var :)) Allahım sizlerede nasip etsin. Yani şunu söyleyeyim çok doğru bi merkez seçtin canım :))

Allah bağışlasın canım. çok iyi ve başarılı bi merkez olduğunu biçok yerde okudum bu nedenle bahçeciyi seçtim. Darısı başıma inşallah :)

merhaba bende aranıza bugün katıldım bahceci tüp merkezini seçenlerdenim benim doktorum gürkan bey her sorumu sıkılmadan cevapladı sağolsun 9 martta transferim oldu ilk denememdi sonuç negatif psikolojik acıdan çökmüş durumdayım sanki herşey anlamını yitirdi uyumak istiyorum sanki hep mutsuzum ama yine deniycem umudumu yitirmedim yine bahçeciyle devam edicem herşeyin hayırlısı ALLAH'TAN

Bahceci fulyada hamile kalan arkadaşlardan öğrenmek istediğim kaç embriyo tarnsferiniz oldu ve özel bir şey uyguladınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…