- 10 Aralık 2017
- 22
- 8
- 1
- 42
İnş bende senin gibi olumlu olurum sonuçlarımızda pozitif olur inşPisman olacagini sanmiyorum canim
Canım ben 22.haftadayım.bir kızım olacak. Çok iyi gidiyorr.. Müstecep beyle takiplerime devam ediyorum. Çok bilgili, pozitif dünya iyisi.. Gerçekten bazen eşimle kırgınlıklarımız oluyordu tedavideyken beni alır konuşur, ne zaman arasam açar telefonu.. Asistanı kader, gerçek dost. Her soruma cevap verir göbeğime elini koyar, hanimiş benim prensesim der. Her süreçte defalarca kez vazgeçtiğim oldu ben pes etsem o pes etmedi. Tıbbi bilgisi zaten anlatılmaz.. Bi de müstecep bey başka merkezlerdeki doktorlara ultason dersi veriyomuş yeni öğrendim bunu da.. İnşallah hepimizin gönlünden geçen güzel şeyler gerçek olurMaşallah çok sevindim Nasıl gidiyor son durumunuz nedir bende müstecep beyle başlıyorumda Nasıl bi doktor biraz bilgilendirirmisiniz
Oyyy çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benimde çok sıkıntılı durumum var histereskopi genetik falan yapcak bize endişeliyimdeCanım ben 22.haftadayım.bir kızım olacak. Çok iyi gidiyorr.. Müstecep beyle takiplerime devam ediyorum. Çok bilgili, pozitif dünya iyisi.. Gerçekten bazen eşimle kırgınlıklarımız oluyordu tedavideyken beni alır konuşur, ne zaman arasam açar telefonu.. Asistanı kader, gerçek dost. Her soruma cevap verir göbeğime elini koyar, hanimiş benim prensesim der. Her süreçte defalarca kez vazgeçtiğim oldu ben pes etsem o pes etmedi. Tıbbi bilgisi zaten anlatılmaz.. Bi de müstecep bey başka merkezlerdeki doktorlara ultason dersi veriyomuş yeni öğrendim bunu da.. İnşallah hepimizin gönlünden geçen güzel şeyler gerçek olur
Canım transferin oldu sanırım nasıl gidiyor test günün Ne zaman umarım güzel sonuç alırsınKızlar yarın transfere gidiyorum
Oldu canim cok sukur . Simdilik igneler disinda bi sikinti yok . Test gunum 27 sinde canim.Canım transferin oldu sanırım nasıl gidiyor test günün Ne zaman umarım güzel sonuç alırsın
Canım naptın karar verebildin miOyyy çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benimde çok sıkıntılı durumum var histereskopi genetik falan yapcak bize endişeliyimde
hayırlı olsun arkadaşım güzel haberlerini alalım inşallahKızlar yarın transfere gidiyorum
Insallah canim benim Allah razi olsun .:) 27 sinde haber vericem sizedehayırlı olsun arkadaşım güzel haberlerini alalım inşallah
Aminn canim benimm.Bugün kasıklarımda aşırı ağrı olunca gittim müstecep hocama, fındık iyiymiş. Salonda beklerken bir iki arkadaşla konuştuk. Yüreklerimiz bir herkesle.. Gebe kalan, tedavide olan herkes yalnızca sıcacık bir yuva, mutluluk.. evlerinde akşamları bir odanın daha ışığı yansın istiyor. _çocuk odasının_ Herkes 2018 den aynı şeyleri temenni ediyor, Allah dualarımızıduysun.. Hepimizin hakkında hayırlısı kardeşlerim. İnşallah herkesin kucağı evlat kokusuyla dolar
Canım sonuca az kaldı ama önceden test falan yaptın mı hiç evde? Ay çok merak ediyorum ben kendi sürecimde de öyle çok heyecanlıydımAminn canim benimm.
:) yok canim heyecanim yok simdilik bekleyelim bakalim carsabmya az kaldiCanım sonuca az kaldı ama önceden test falan yaptın mı hiç evde? Ay çok merak ediyorum ben kendi sürecimde de öyle çok heyecanlıydım
Nasilsin canim benim mesajini anca okudum.insallah birseyin yoktur canim ya. Sag salim kucaginada alirsin insallah evladiniKızlar çok kötüym rahim ağzı boyum kısalmış iyice. Allahım nolurr yardım et. Hastanede yatıyorum müstecep bey dün gece ayrılmadı başımdan hiç. İnşallh iyi olacak.. Hocam merak etme iyi olacaksın dedi. 1hafta burdayım. Sadece yemek yeren doğruluyorum. Hep yatıyorum
Ilk basta cekildi canim yani histeroskopiden once ondan sonra zaten martta ameliyat oldum tekrar hamile kaldim yine dusuk oldu bu sefer artik doktor tup bebek sart ddi Tekrar rahim filmi cektirmedim zaten ofis histeroskopi den goruyor herseyi
Canim doktor bana 3 ay muhlet verdi 3 ay normal deneyelim dedi olmazsa tup bebek yapariz dedi. Ben ilk adette hamile kaldim fakat tekrar dusunce biraz dinlendikten sonra tup bebege basladikHistereskopi
Histereskopi yaptırdıktan ne kadar sonra tüp bebek tedavisine başlanabiliyor acaba bir bilginiz varmı?
ben histereskopimden sonra 2.adetimde başlamıştm tedaviye canım. sanırım işlem sonrası ne kadar zamanda rahim içinin iyileştiğiyle ilgili bir durum heralde. eğer çok işlem yapılıp polip alındıysa 1 adet bekliyorlarHistereskopi
Histereskopi yaptırdıktan ne kadar sonra tüp bebek tedavisine başlanabiliyor acaba bir bilginiz varmı?
Histeroskopi ile rahme uygulanan işleme göre değişir eğer rahmi görmek yapısını tanımak polip Miyon olup olmadığını anlamak için ise ertesi ay olur ama kist miyom polip perde alma yapışıklık açma içinse 2-4 ay Dr tercihidir canım benim Miyon alındı 4. Adette transfer olacak inşallahHistereskopi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?