- 10 Mart 2018
- 101
- 22
- 13
- 49
Evt embriyo transferi ücreti ve dondurma ücretini geri alırsınız tam bilmiyorum fiyatı ama tahminen 2-3bin alırsınız geriEmbriyon dondurulma, transfer işlemlerı olmadığı için paranın bellı bir mıktarı gerı iade edilir mı
Cok tşk ediyorum.Evt embriyo transferi ücreti ve dondurma ücretini geri alırsınız tam bilmiyorum fiyatı ama tahminen 2-3bin alırsınız geri
Bisy değilCok tşk ediyorum.
Dondurma parasını zaten transfer gunu aliyorlar, ama diger ücretin bir kısmı iade edilmeli tabi..Embriyon dondurulma, transfer işlemlerı olmadığı için paranın bellı bir mıktarı gerı iade edilir mı
Yumurta toplama 2 günü öncesiyle üçretın hepsın aldı. Sonrada 6 günü çağırdı ve yumurta dönlenmesı durduruldu dedi. Ücret olatak ta hiç bi şey demedi. Şimdi de kendi kendime geldikten sonra düşünmeye başladık. Yarına kontrole çağırdı belki kendileri verir yoksa da soracam. Cevap için cok tşk.ediyorumDondurma parasını zaten transfer gunu aliyorlar, ama diger ücretin bir kısmı iade edilmeli tabi..
Verdikleri kağıtta, “transfer yapılmazsa tüp bebek ücretinin %20 si iade edilir” yazıyodu galiba.Embriyon dondurulma, transfer işlemlerı olmadığı için paranın bellı bir mıktarı gerı iade edilir mı
Sor tabiki mutlaka, birakma sakin..Allah yardimcin olsunYumurta toplama 2 günü öncesiyle üçretın hepsın aldı. Sonrada 6 günü çağırdı ve yumurta dönlenmesı durduruldu dedi. Ücret olatak ta hiç bi şey demedi. Şimdi de kendi kendime geldikten sonra düşünmeye başladık. Yarına kontrole çağırdı belki kendileri verir yoksa da soracam. Cevap için cok tşk.ediyorum
Bende yaşadım aynısını arayıp hatırlatın hemen iade ediyorlarYumurta toplama 2 günü öncesiyle üçretın hepsın aldı. Sonrada 6 günü çağırdı ve yumurta dönlenmesı durduruldu dedi. Ücret olatak ta hiç bi şey demedi. Şimdi de kendi kendime geldikten sonra düşünmeye başladık. Yarına kontrole çağırdı belki kendileri verir yoksa da soracam. Cevap için cok tşk.ediyorum
Bende yaşadım aynısını arayıp hatırlatın hemen iade ediyorlar
Kontratı okumadan imza atmıştık. Dalgınlığa geldim galiba. Buda benim suçum, işteVerdikleri kağıtta, “transfer yapılmazsa tüp bebek ücretinin %20 si iade edilir” yazıyodu galiba.
Muhasebeyi arayıp söyleyin. Onlar zaten size, bi sonraki denemeyi bahcecide yapacaksanız iade yapmayalım, o zamanki ücretten düşeriz, hatta rahim dinlendirme vs ücretini de almayız diye bi teklif sunabilirler
Sene başında ilaç hariç 7.750 ydi, şuan 8.000 olmuş. Rahim dinlendirme 900 Tl ydi 1200 TL olmuş. Temmuzda zam gelmiş maalesefArkadaşlar şehir dışından tedavi için gelenler,kaç kez kontrole gittiniz?istanbulda kalmak mı yoksa gidiş geliş yapmak mı daha mantıklı?Bir de tüp bebek ücreti ilaçlar hariç ne kadara mal oluyor
Sen deseydin ben eski hastayim diye yapsınlar sana indirim kizSene başında ilaç hariç 7.750 ydi, şuan 8.000 olmuş. Rahim dinlendirme 900 Tl ydi 1200 TL olmuş. Temmuzda zam gelmiş maalesef
Kız yok benim zaten havuz oluyomuş, daha önce transfer ve rahim dinlendirmeyi ödemiştik, ama pgt olumsuz gelince tedavi iptal olmuştu. Şimdi 5.500 gibi bişi dedilerSen deseydin ben eski hastayim diye yapsınlar sana indirim kiz
Ellerinden öper teyzesi zilli kızım sıcak çok sıcak modundayim benden sana tavsiye yaza getirme hamileligi :)) ekim sonu kasım basi ins doğum darısı sana ve diğer tüm bekleyenlere ins.remzi hocaya ve meleğe slm.neyse yine insaflı davranmışlarKız yok benim zaten havuz oluyomuş, daha önce transfer ve rahim dinlendirmeyi ödemiştik, ama pgt olumsuz gelince tedavi iptal olmuştu. Şimdi 5.500 gibi bişi dediler
Ay senin de az kalmış doğuma..nasılsın? Bebiş nasıl :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?