Eylül ya da ekimde transfer yapcak remzi hoca. Tabi pgt den sağlam embriyo gelirse :)) şimdi son iğneleri yaptım, çarşamba yumurta toplıcak.Ellerinden öper teyzesi zilli kızım sıcak çok sıcak modundayim benden sana tavsiye yaza getirme hamileligi :)) ekim sonu kasım basi ins doğum darısı sana ve diğer tüm bekleyenlere ins.remzi hocaya ve meleğe slm.neyse yine insaflı davranmışlar
Tekirdağ ii cnm malatyadaydim oldum oralarda aşırı sicaktan. Hadi hayırlısı sağlıklı yumurtaların olsun her aklıma gelişinde dua ediyorum malum bizim halimizden anca biz anlıyoruzEylül ya da ekimde transfer yapcak remzi hoca. Tabi pgt den sağlam embriyo gelirse :)) şimdi son iğneleri yaptım, çarşamba yumurta toplıcak.
Dua et sen bize :))
Senin de inşallah sıkıntısız gecer kalan günler, kar falan yağsa bari :))))
Arkadaşlar merhaba tup bebek tedavim sonrası elimde kalan ilaçlar var. Gonal F, crinone jel. Ihtiyaci olanlar varsa bana ozelden yazabilir mi
Cnm progestan ne kullanıyorsun?Merhaba kizlar
Ben de Mustafa hocanin hastasiyim. Bu 4. Denememiz, son 2 tanesi bahcecide.
Bugun 5+2 oluyor. Allahin izniyle cumartesi gunune kese icin Kubra hocadan randevu verdiler ama birkac gundur surekli acik kahverengi sulu bir akintim var cok endiseliyim. Birde sehirdisindayim acil birsey olsa faln napicagimi hic bilmiyorum boyle akintilar yasayaniniz oldu mu cok korkuyorum
Cnm progestan ne kullanıyorsun?
Kahverengi olması korkulacak bir durum değil aslında şehir disinda siniz 2 saatten fazla yolculuğa bnm dr izin vermemişti.isterseniz bulunduğunuz yerden dr seçin ben öyle yaptım hamile takibimi bahcecide yaptırmadım zaten 3 ay takip yapıyorlar doğumu onarin anlaşmalı hastanelerinde yapmayacaksanizProlutex gobekten igne sabah ve aksam.
Bu ilac yeni gelmeis artik kalcadan oldugumuz igne yerine bunu veriyorlarmis
Kahverengi olması korkulacak bir durum değil aslında şehir disinda siniz 2 saatten fazla yolculuğa bnm dr izin vermemişti.isterseniz bulunduğunuz yerden dr seçin ben öyle yaptım hamile takibimi bahcecide yaptırmadım zaten 3 ay takip yapıyorlar doğumu onarin anlaşmalı hastanelerinde yapmayacaksaniz
Amin ins bnm 2. Denemeden sonra sağlıkla dvm etti ins 91 gün sonra kızıma sağlıkla kavuşuruz. Yorulmayın sürekli yatmayın ama uzun soluklu ayakta kalmayıp stresten uzak durun.zaten yiyecek ekmegi varsa gelecek yoksa naparsak yapalım sonuç hüsran oluyor. İns sağlıkla dvm eder hamilelikSu ilk randevuyu aldim zaten sadece Allahin izniyle kese ve insAllah kalp atisi da gorelim buradan bir dr ile devam edecegim ama iste bu hafta gidene kadar bisey olursa diye cok korku geldi. Ama hemsire emel hanimla da konustum kahverengi akinti normal oluyor oyle dedi ben yine de burada yasayan arkadaslara sormak istedim. Buarada sizi bir onceki tedavi surecimden hatirliyorum sizin transferiniz benden sonra olacakti ne guzel olmus Allah kucaginiza almayi nasip etsin, bize de insAllah nasip etsin
Amin ins bnm 2. Denemeden sonra sağlıkla dvm etti ins 91 gün sonra kızıma sağlıkla kavuşuruz. Yorulmayın sürekli yatmayın ama uzun soluklu ayakta kalmayıp stresten uzak durun.zaten yiyecek ekmegi varsa gelecek yoksa naparsak yapalım sonuç hüsran oluyor. İns sağlıkla dvm eder hamilelik
Canim normal kahverengi akinti.bendede olmustu progestan kullandin alttan bide dusuk ignesi yaptirmistimSu ilk randevuyu aldim zaten sadece Allahin izniyle kese ve insAllah kalp atisi da gorelim buradan bir dr ile devam edecegim ama iste bu hafta gidene kadar bisey olursa diye cok korku geldi. Ama hemsire emel hanimla da konustum kahverengi akinti normal oluyor oyle dedi ben yine de burada yasayan arkadaslara sormak istedim. Buarada sizi bir onceki tedavi surecimden hatirliyorum sizin transferiniz benden sonra olacakti ne guzel olmus Allah kucaginiza almayi nasip etsin, bize de insAllah nasip etsin
Bugün 4. hala devam ediyor ben de aradım sabahtan bakalm not bıraktm doktorla görüşmek için arayacak dediler bekliyorum. İnşAllah sonu güzel olur de böyle gelip geçer bu günlerCanim normal kahverengi akinti.bendede olmustu progestan kullandin alttan bide dusuk ignesi yaptirmistim
Canim ben iğneyi vurdurdurduktan 3 gun sonra falan tam olarak gecmisti bence bekleme bir daha ara yogunluktan donemeyebilirlerBugün 4. hala devam ediyor ben de aradım sabahtan bakalm not bıraktm doktorla görüşmek için arayacak dediler bekliyorum. İnşAllah sonu güzel olur de böyle gelip geçer bu günler
Aradı kübra hoca birşey olmaz pembe kırmızı gbi olmadıgı sürece korkma dedi öyle birşey olursa direk beni ararsın ama korkma olmaz yerleşmedir o dedi ama bakalm hayırlısı olsunCanim ben iğneyi vurdurdurduktan 3 gun sonra falan tam olarak gecmisti bence bekleme bir daha ara yogunluktan donemeyebilirler
Aynen canim pembeye donmedigi surece korkma yerlesiyor bebisin hayirli olsun simdidenAradı kübra hoca birşey olmaz pembe kırmızı gbi olmadıgı sürece korkma dedi öyle birşey olursa direk beni ararsın ama korkma olmaz yerleşmedir o dedi ama bakalm hayırlısı olsun
Aynen canim pembeye donmedigi surece korkma yerlesiyor bebisin hayirli olsun simdiden
Hayirli olsun canim cok sevindim o gunlerim aklima geldi insan inanamiyor.kasik ağrilari cok normal bendede hep olmustu hayirlisiyla 12.haftayi gecince dahada rahatlarsinBugün gittik ultrasona , vajinal bakıldı ve Allahın izniyle keseyi de gördük kalp atışını da duyduk şükürler olsun. 6+3 dediler. 2 hafta sonra bir sonraki randevuya cagırdılar Rabbim sonuna kadar hayırlısıyla devam etmeyi nasip eylesin. Kasık agrılarım için de olabilir her on gebeden altısında bu şikayet oluyor endişe etme dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?