Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Merhaba arkadaşlar, bu cumartesi Güvenç beyle görüşmemiz olacak bakalım...çoğu yorumları okumaya çalışıyorum ön bilgi olması açısından.. Sonrası Allah kerim... Tabi tavsiyeleriniz olursa dinlerim.. Sevgiler

Ha birde şunu merak ediyorum kimileri transferden sonra işe gitmemişler, yatıp dinlenmişler.. Bu şart mı? Yani günlük hayatına devam edemiyor musun bu süreçte?

Ha birde şunu merak ediyorum kimileri transferden sonra işe gitmemişler, yatıp dinlenmişler.. Bu şart mı? Yani günlük hayatına devam edemiyor musun bu süreçte?
canım tutunma ilk 4 gün içinde oluyormuş bende 5 günlük rapor al veya izin kullan derim

Slm arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başladık 21 yumurta toplandı 20 tanesi bölündü 17 tane embriyom oldu sonra 5ci güne en kaliteli 4 embriyom kaldı ve donduruldu 6 Ekim muayene için gidecem ne transfer yapılıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

maşallah embniyolarınıza canım 5. gün embriyosu adetin 17-21. günler arası konuluyormuş rahim kalınlığı hazır olduğunda canım

Ben kesinlikle tüp bebek için en doğru adresin Bahçeci olduğunu düşünüyorum ve aldıkları her kuruş sonuna kadar helali hak. Daha önce gittiğim yerlerde insan yerine bile konulmadım burda iki doktor ilgilendi benle. Aradığım her seferinde bir muhattap buldum. Hemşireler desen sanki birer melek. Laboratuvar konusunda sonsuz gözüm kapalı güvendim. Beni hiç pişman etmediler. Şuan anneysem onların sayesinde

Arkadaşlar merhaba bn bu ay Mustafa hoca ile tedaviye baslicam salı günü ilk tedavi günü şehir dışından gelecm İstanbul'a doktor tedaviden önce bi kaç tahlil istedi ama ben kağıdı kaybettim tahlilleri hatırlayan varsa yardımcı olabilir mi acaba

canım tam hatırlayamamakla birlikte

tam hemotoloji testi
rubella
tsh
anti tpo
proloktin
anti tg
hcv aklımda

selam kızlar,
ben doktorum Güvenç Bey için bir konu açtım,içimizde katılmak isteyen olursa link aşağıda,aslında sosyal paylaşımda face de grup kurmak istiyorum ama herkes kullanmıyor olabilir ve bu platform tüp bebek için araştırma yapan bayanlar tarafından daha sık kullanılıyor diye düşündüm,yeni arkadaşlara fikir olsun,umut olsun,moral olsun,destek olsun,aynı zorlu yollardan geçtik ,geçiyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dr-guvenc-karlikaya-ve-melekleri.1035654/

canım testler kişiye göre değişiyor olabilr ki gittin mi görüşmeye ne zaman başlıyor peki tedavin?

Evet canm gittim adet olmayı bekliyorum suan istanbuldayim bugün Mustafa beyle görüştüm muayene oldum dün adet olmam lazımdı olmadım doktor dedi olmazsan cumartesi günü gel muayene etti bugün yada yarın olmam lazımmış

Çok beklediğim an geldi nihayet adet oldum ve insallah bugün Mustafa bey ile tedaviye başlicaz rabbim herkesi sevindirsin insallah

Çok beklediğim an geldi nihayet adet oldum ve insallah bugün Mustafa bey ile tedaviye başlicaz rabbim herkesi sevindirsin insallah
Canım hayırlı olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına aldığın haberleri de alırız

Bende burçak hanımla bugün görüştüm bir tutmayan aşılamam bar ama bahçeciyle çok güveniyorum herkes işinin ehli ve gerçekten psikoloji olarak çok rahatlatiyorlar. Bazı şeyler allahtan biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin takdiri. Kasım Adetim de benim fe tuo bebek hikayem basliycak ıns hakkımızda hayırlısı olur hepimizin

Sizdemi müstecep bey hastasımısınız bende onunla görüştüm sizin fikriniz ne odu doktor için

Maşallah çok sevindim Nasıl gidiyor son durumunuz nedir bende müstecep beyle başlıyorumda Nasıl bi doktor biraz bilgilendirirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…