Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

sanırım en ii bizler birbirimizi anlıyoruz belkide karşılaşırız bahcecide kim bilir:) sizin doktorunuz kim acaba

merhaba cagdass, çok zorlu süreçler atlatmışsınz ve 7. denemeye yılmadan gelmek gerçekten harika ben sizin kadar güçlü olabilirmiyim bilemiyorum ( Peki bişey sorcam size eşinizin değerleri düşük çıkmış Bahçecide Emre Bey var erkek üremede çok çok başarılı bi doktor. Eşinize yönelik bi tedavi uygulandı mı peki ??

Kızlar şükürler olsun Rabbime donmuş bebişlerim bana sıkı sıkı tutunmuşlar :)) sabah gittik test için sonucu bekle eve gel falan derken anca fırsat buldum. Ayyy hala ağlıyorum çok farklı hissediyorum kendimi nasıl anlatsamki....

canım çok sevimdim süper bi haber :)allah hepimize nasip etsin inşallah doktorun kimdi acaba ve kaçıncı denemen

Canımmmm çok sevindim ne güzel yaaa darısı başımıza inşallah :)))

güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum.benimki umutsuzluk değilde yorgunluk artık.kendi duygularınızla baş etmeye çalışırken birde etrafınızdakilere açıklamalar yapıyorsunuz.hatta onları teselli etmeye çalışıyorsunuz.artık öyle bir hale geldikki gizli saklı bu süreci geçiriyoruz.sanırım yaz döneminde tekrar başlayacağız.maddi manevi ancak toparlanabiliriz.vazgeçtiğimi düşünürken bile kafamda tarih planlar durumdayım.yani anne olmak duygusu vazgeçilmez bunu çok iyi biliyorum.ve diliyorumki isteyen herkes ama herkes bunu tatsın.

güçlü olmak zorundayız.başka türlü bu süreç atlatılamaz.eşime ayrıca bir tedavi uygulanmadı.morfoloji değerleri micro için yeterli görüldü.büyütme teknikleriyle yetecek kadar elde edilebiliyor.o nedenle sadece bana yoğunlaşılıyor...

Rabbim sabrınızı arttırsın inşallahh ....

canım çok sevimdim süper bi haber :)allah hepimize nasip etsin inşallah doktorun kimdi acaba ve kaçıncı denemen

Canım benim 2. denemeydi. 1. deneme negatifti ama embriyoları dondurmuştuk dondurulan embriyolarla tekrar denedik. Bu kez pozitif oldu canım. Donmuş bebeklerim bana sıkı sıkı tutunmuşlar sonunda :)))

Canım benim tebrikler gözünaydın ne güzel yaaa :)) ayyy çok heveslendim :))

Canım benim 2. denemeydi. 1. deneme negatifti ama embriyoları dondurmuştuk dondurulan embriyolarla tekrar denedik. Bu kez pozitif oldu canım. Donmuş bebeklerim bana sıkı sıkı tutunmuşlar sonunda :)))

sanırım2 embriyo transfer edildi allah banada nasip eder inşallah

sanırım2 embriyo transfer edildi allah banada nasip eder inşallah

Amin canım inş. ben 35 yaşındayım. Yaşımdan dolayın 2 embriyo transferi yapıldı inşallh bi sorun çıkmaz.

Canım biraz yazılarını okudumda sigara kullanıyomuşsun bende içiyodum ama bıraktım. Eşim içmiyo ben içiyodum artık beni suçlar olmuştu şu sigara yüzünden bebeğimz olmuyo diye kaç kere kavga ettik bi bilsen.. Önceden o her böyle konuştuğunda ben dahada çok içiyodum sigarayı ama en son bi tartıştık öyle böyle değil :)) ona inat diye çatt diye bıraktım ve nerdeyse 1 yıl olcak :)) bırakması çok zor canım seni anlayabiliyorum ama imkansız değil arkadaşım... benim yumurta sayımda bile fark etti sigarayı bırakmam

keşke bırakabilsem

keşke bırakabilsem

Peki çok içiyo musun? ben günde 1 paket rahat içiyodum sonradan midemde reflü olmaya başladı. ağzıma acı acı tatlar geliyodu midem yanıyodu ve şişiyodu sonra kendimi şartladım 2-3 saatte 1 tane içmeye başlamıştım. Zamanla 3 günde 1 paket içmeye başladım. Eşim beni çocuk yüzünden suçlamaya başlayınca ben bırakcam sende gör dedim bu lafları yedirtcem sana dedim :)) asslaa inanmadı haftaya tekrar başlarsın dedi çok sürmez falan şimdi tebrik ediyor beni :)) Ayrıca ağzımın tadı bile değişti canım yaa daha rahat nefes almaya başladım resmen. kafanda şartlandır kendini canım bebek olana kadar en azından..

özel msjda atamıyorum ya 100 tane yorum gerekiyormuş

Kızlar nasılsınız görüşmeyeli?? Ben hala adet olmayı bekliyorum bazen gecikir benimki ve sanırım yine gecikeceği tuttu pöfff... Bende artık hamileler arasına katılmak istiyorum ( yazmasamda sizleri takip ediyorum hepinizi öpüyorum çok çok....

selam canım kendi adıma iyiyim :)) bende Mayıs yolcusuyum bekliyoruz işte senin gibi :))) canını sıkıp stres yapma o zaman dahada gecikir benim öyledir mesela :)))

Nasılsınız bayanlar, ne var ne yok?? Haftaya eşim mikrotese ameliyatı olcak inşallah. Lütfen dua edin bize ( eşim çok kafaya takar oldu ilk önce bu kadar değildi ne gerekiyosa yaparız diyodu şimdi ne oldu bilmiyorum suratı düşük ( belkide gün yaklaştıkça bi korku sardı onu bilemiyorum. şimdide onu kafamı taktım onu üzgün görmek beni yıkıyor o benim herşeyimmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…