Nasılsınız bayanlar, ne var ne yok?? Haftaya eşim mikrotese ameliyatı olcak inşallah. Lütfen dua edin bize( eşim çok kafaya takar oldu ilk önce bu kadar değildi ne gerekiyosa yaparız diyodu şimdi ne oldu bilmiyorum suratı düşük ( belkide gün yaklaştıkça bi korku sardı onu bilemiyorum. şimdide onu kafamı taktım onu üzgün görmek beni yıkıyor o benim herşeyimmm....
Arkadaşım üzülme lütfen.. sen güçlü durki eşine destek olasın. Hem şunu hepimiz biliyoruz erkekler bu konuda dahada hassas.. Biz bayanlar malum çenemiz düşük birileriyle konuşup dertleşebiliyoruz ama erkekler öyle değil canım. şu forum bile stres atıp paylaşmamıza yarıyor ama hangi erkek gidip birileriyle aaa bende sperm yokmuş deyip dertleşir söylesene ?????
eşine en büyük desteği sen verceksin ve Allahın izniyle güzel sonuç alcaksınız ameliyattan sonrada gelsin bebişler :)))) sıkma canını bol bol dua et tamammı canım
Nasılsınız bayanlar, ne var ne yok?? Haftaya eşim mikrotese ameliyatı olcak inşallah. Lütfen dua edin bize( eşim çok kafaya takar oldu ilk önce bu kadar değildi ne gerekiyosa yaparız diyodu şimdi ne oldu bilmiyorum suratı düşük ( belkide gün yaklaştıkça bi korku sardı onu bilemiyorum. şimdide onu kafamı taktım onu üzgün görmek beni yıkıyor o benim herşeyimmm....
çok haklısın canım erkekle kadın aynı olmuyor helede konu bebek olmuyosa dahada hassas... Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.. Sende durumlar nedir problem kimde ?
canım benim inşallah herşey güzel olacaktır ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN bende gelecek aya tedaviye başlıycaktım ilk tedavimde 4 kilo almışım bunun sıkıntısını yaşıyorum aradım doktorumu bunları takma dedi bende adetimi bekliyorum ama sanki hazır deilim bende bilmedim dualarım sizinle inşallah
canım benim inşallah herşey güzel olacaktır ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN bende gelecek aya tedaviye başlıycaktım ilk tedavimde 4 kilo almışım bunun sıkıntısını yaşıyorum aradım doktorumu bunları takma dedi bende adetimi bekliyorum ama sanki hazır deilim bende bilmedim dualarım sizinle inşallah
Canım doktorunu mutlaka dinle ama içinden gelmiyosada yani azcık ara vermek istiyosanda bunu doktorunla paylaş ve biraz daha bekleyin. Mesela ben gönülsüz yaptığım işlerden pek hayır görmem açıkçası. içime çok çok sinmesi gerek. eğer sende hemen tekrardan başlamak istemiyosan doktoruna söyle ve ona göre hareket edin. Allahım hepimizin yardımcısı olsun canım..
kilo aldım diye istemiyorum sanırım vucudumda deşişiklikler beni mutsuz etti ama herşeye rağmen devam hasta olunca kist falan çıkmazsa tedaviye başlıycam allahın izniyle inşallah bu son olur allahım beni yavruma kavuşturur inşallah amin:)
Canım benim inşallah bu son olur.. ayrıca kilo alıyorum falan diye takılma lütfen bebeklerimize kavuşalımda bütün diyetisyen ve spor salonları bizim :))))
canım senin doktorun kim tedavin ne aşamada
Doktorum ümit Göktolga. transferim yapıldı canım beklemedeyim perşembe test günüm heyecanla bekliyorum(
canım hayırlı haberlerini bekliyorum rabbim yüzünü güldürsün persembe günü forumda nöbetteyim:)
ayyy canım benim kıyamam çok çok sağol :)) ee başka ne var ne yok hava çok soğuk yaaa(
figen nasılsın canım eşin ne zaman ameliyat olacak durumu nasıl daha doğrusu psikolojisi nasıl umarım biraz daha sakindir ???
evet yağmurlu ve kasvetli malesef ne olsun gündemki konu bebek bulunamayan ilaçlar bizde:)
aynen canım gündem bebişler :)) ben inanıyorum yaa olcak. kasıklarımda ağrı var. aslında evde test yapmak istedim eşim izin vermedi gününü bekle diyor ısrarla diyor bakalım
bu erkeklerin hepsi aynı bende test günümü belyemediğimden 10. gün ağlamaya başladım doktora gidelim die tabi dayanamdı götürdü ama yapmadılar ban şimdi şart koşuyo öle 10 gün ağlayıp durma test yaptırcam die bak gitmem dio bilmiyolarki ne durumdayız heyecan korku stres hepsi aynı anda yaşanıyo içimizde
aynen canım aynen katılıyorum. ben bazen ağlıyorum çok duygusalım bana kızıyor noldu şimdi ne var falan ama anlatamıyorum(
onlar yüzeysel bakıyolar olaya duygusal deilki çok iyi anlıyorum seni çok az kalmış güzel haber alıcaksın içime doğuyo öle hissediyorum
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?