Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

kendimin olmayacağını hisetmiştim annelik duygusu hisediyormuşsun ve çok özel ben seni o duyguları hisettiğini düşünüyorum ve anne olmanı kalben rabbimden diliyorum

Allah razı olsun canım benim.. cümlemiz için Rabbim bu sevinci nasip etsin. sende habersiz bırakma yaz lütfen tamammı...

tamam canım bi kaç güne nasipse başlıycaz inşallah perşembe günü sonucu bekliyorum :)burda

Günaydın canım... Şimdiden hayırlı olsun tedavin inşallah.. Hava çok soğuk ve bi kasvetli.zaten gerginim iyice boğuldum havalar ne zaman ısınacak ( Bu arada sen çalışıyor musun pembbe ?

Günaydın kızlar bişey sorcam deneyimli olanlar opuda anestezi veriliyormu? ben anesteziden biraz korkuyorumda uyanamazsam falan ne bileyim hiç anestezi almadım...

Günaydın kızlar bişey sorcam deneyimli olanlar opuda anestezi veriliyormu? ben anesteziden biraz korkuyorumda uyanamazsam falan ne bileyim hiç anestezi almadım...

evet fiğen anestezi veriliyo ama 1 sn sürmüyo bayılman ben 10 dk içinde ayıldım hiç bir sorun yaşamadım sende hiç korkma sakın zaten gidiyosun herkez güler yüzlü hoşgeldiniz diyolar hadi hayırlı olsun derken tam bayılıyosun bi kalkıyosun odadasın çok basit şimdiden hayırlı olsun

evet canım opuda anestezi veriyorlar ama korkma o dozu ayarlıyorlar tabikii. seni anlayabiliyorum ama ben çok sarsılmadım uyandığımda herşey bitmişti sadece başım dönüyodu biraz ama o da normal yani.

Günaydın canım... Şimdiden hayırlı olsun tedavin inşallah.. Hava çok soğuk ve bi kasvetli.zaten gerginim iyice boğuldum havalar ne zaman ısınacak ( Bu arada sen çalışıyor musun pembbe ?

amin inşallah canım evet çalışıyorum sen canım havalar evet bir an önce ısınsın ya tatile gidelim gezelim:)

ben evdeyim canım çalışmıyorum ev hanımlığı ile meşgulüm :)) sen bilgisayar başında bi iştesin galiba foruma yazabildiğine göre :))

evet canım ya ama ev hanımlığı daha zor ben evde olsam hergün temizlik yaparım herhalde oda daha zor:)ben şimdi hafta 2 gün temizlik yapıyorum oda olduğu kadar işte

evet canım ya ama ev hanımlığı daha zor ben evde olsam hergün temizlik yaparım herhalde oda daha zor:)ben şimdi hafta 2 gün temizlik yapıyorum oda olduğu kadar işte

Merhaba canım sana katılıyorum ev hanımlığı daha zor valla. ya evin işi giç bitmiyor ama artık bende saldım kendimi azcık hergün hergün temizlik yapmıyorum valla. evde malum çocukda yok ev kirlenmiyoki :))))

ben ilk evlendiğimde 3 ay çalışmamıştım deli gibi sabah kalkıp seda sayanı izliyodum sonra akşama kadar temizlik serap ezgümü vardı bide ne sıkılmıştım ya temizlik temizlik oh şimdi bi çarşamba bi cumartesi idare ediyoz annem gelir arada( çok düzenlidir kendisi) tüm dolapları boşaltır düzeltir canım annem ya kıyamam ona

Canım korkulcak bişey yok rahat ol ben gayet rahat uyandım ve bişey hissetmedim gerçekten bana güven Figenim :))

evet canım anestezi ile yapılıyor ama korkulcak bişey yok tatlımm kısa sürüyor :)

Kızzzlaaaarrrr sonunda adet oldummmm, yarın iğnelere başlıyorum :)))))

hadi bakalım şimdiden tedavin hayırlısı olsun canım hamişler kervanında görürüz inşallah senide :))

ohh ne güzel valla :)) benim annem hayatta yardım etmez şimdi hamileyimde öyle yardım ediyo yoksa kızardı ve gelmezdi ne yapıyosun evde diye. bide herşeye laf ediyo hasta ediyo beni :)) yok bu tabakların burda ne işi var. Şunları bu dolaba niye koymuyosun falan filan işte :))

Hadi yaaa desene despont bi annen var wuuwwwww :))

kızlar bende varım bahçeci hastası olarak ama tedavim inşallah mayıs ayında başlıcak dua ve destek istiyorum sizlerden (

canım selam bende bahçeçi hastası olmaya karar verdım bende buyuk ihtimalle mayısta baslayacam önce bir ön gorusme dusunuyorum sonrada sanırım adetı beklemek gerekıyorr...

selam canım bende Bahçeciden Aytun Hanımın hastasıyım. Allahın izniyle mayısta tedaviye başlıcaz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. bende sana bol şanslar diliyorum :)))

canımmmm bende mayıs ta dusunuyorum ama bılmıyorum doktorumuzu bız sece biliyormuyuzzz..inşallah Allah kimsenin kucağını boş göndermezz herkesın umudu olur vesile olurr.içinde bizede inşallah

KIZLAR BANADA YARDIM EDIN BENDE İSTİYORUM..VE BAHCECIYE KARAR VERDIM.AMA DR DA KARARSIZIMMMMM GÜVENÇ BEY VEYA ÜMİT BEY DŞÜNÜYORUMMMM SİZCE? GERCI DAHA GITMEDIM BU CUMRTESI RANDEVU ALIP BİR GIDECEM GORUSECEM..BU ARADA KIZLAR BEN ONCE EUROFERTIL DUSUNUYORDUM FAKAT BIR TURLU ICIME SINMEDI NEDENSEEE EKSIK BISEYLER VARDI SANKI.MESELA KIZLARR BEN SIMDI KARA VERDIM ON GORUSMEYI YAPTIM BENIM BAZI TETKIKLERIM YAPILDI KANDA VE RAHİM FİLİMİ CEKILDI ESIMDEN DE SPERM TESTI ISTENMISTI YAPILDI AMA TEKRARDABN ISTERLERMI İSTESELER BILE BU EKTRA BIR UCRETE TABI OLURMU NASIL BU İŞLER FAZLA ANLAMAMDAA BIR YARDIMCI OLU YAA ONA GORE HAZIRLIK YAPAYIM MADDİ YONDENNN

ASLINDA AKLIMA COK SORU GELIYOR COK UZATTIMM FARINDAYIM İNŞALLAAHH ANLATA BİLMİŞİMDİR DERDİMİİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…