ayyy mutlu oldum birden... gerçekten mi hislerin kuvvetli midir peki canım senin :))
kendimin olmayacağını hisetmiştim annelik duygusu hisediyormuşsun ve çok özel ben seni o duyguları hisettiğini düşünüyorum ve anne olmanı kalben rabbimden diliyorum
Allah razı olsun canım benim.. cümlemiz için Rabbim bu sevinci nasip etsin. sende habersiz bırakma yaz lütfen tamammı...
tamam canım bi kaç güne nasipse başlıycaz inşallah perşembe günü sonucu bekliyorum :)burda
Günaydın kızlar bişey sorcam deneyimli olanlar opuda anestezi veriliyormu? ben anesteziden biraz korkuyorumda uyanamazsam falan ne bileyim hiç anestezi almadım...
Günaydın kızlar bişey sorcam deneyimli olanlar opuda anestezi veriliyormu? ben anesteziden biraz korkuyorumda uyanamazsam falan ne bileyim hiç anestezi almadım...
Günaydın canım... Şimdiden hayırlı olsun tedavin inşallah.. Hava çok soğuk ve bi kasvetli.zaten gerginim iyice boğuldum havalar ne zaman ısınacak( Bu arada sen çalışıyor musun pembbe ?
amin inşallah canım evet çalışıyorum sen canım havalar evet bir an önce ısınsın ya tatile gidelim gezelim:)
Kızzzlaaaarrrr sonunda adet oldummmm, yarın iğnelere başlıyorum :)))))
ben evdeyim canım çalışmıyorum ev hanımlığı ile meşgulüm :)) sen bilgisayar başında bi iştesin galiba foruma yazabildiğine göre :))
evet canım ya ama ev hanımlığı daha zor ben evde olsam hergün temizlik yaparım herhalde oda daha zor:)ben şimdi hafta 2 gün temizlik yapıyorum oda olduğu kadar işte
Merhaba canım sana katılıyorum ev hanımlığı daha zor valla. ya evin işi giç bitmiyor ama artık bende saldım kendimi azcık hergün hergün temizlik yapmıyorum valla. evde malum çocukda yok ev kirlenmiyoki :))))
Kızzzlaaaarrrr sonunda adet oldummmm, yarın iğnelere başlıyorum :)))))
ben ilk evlendiğimde 3 ay çalışmamıştım deli gibi sabah kalkıp seda sayanı izliyodum sonra akşama kadar temizlik serap ezgümü vardı bide ne sıkılmıştım ya temizlik temizlik oh şimdi bi çarşamba bi cumartesi idare ediyoz annem gelir arada( çok düzenlidir kendisi) tüm dolapları boşaltır düzeltir canım annem ya kıyamam ona
ohh ne güzel valla :)) benim annem hayatta yardım etmez şimdi hamileyimde öyle yardım ediyo yoksa kızardı ve gelmezdi ne yapıyosun evde diye. bide herşeye laf ediyo hasta ediyo beni :)) yok bu tabakların burda ne işi var. Şunları bu dolaba niye koymuyosun falan filan işte :))
kızlar bende varım bahçeci hastası olarak ama tedavim inşallah mayıs ayında başlıcak dua ve destek istiyorum sizlerden(
selam canım bende Bahçeciden Aytun Hanımın hastasıyım. Allahın izniyle mayısta tedaviye başlıcaz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. bende sana bol şanslar diliyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?