Stres yapma canim herseyin oluruna birak Rabbim hayirlisiyla hamile kalmani nasip etsinSelamlar ben de Bahçeci fulya da geçen hafta 2 embriyoyu genetik taniya gönderdim ortalama 15 gün sonra arayacağız dedi doktorum ama hiçbir ilaç iğne vermedi.1 Ay Sonra gideceğim.minimal ilaç kullanacağız dedi ama ben dünden beri saatlerce araştırma yapıyorum çok kaygiliyim
Genetik ayiklama yapmak doktor önerdiyse ya da tekrarlayan düşüklerin varsa pgt yapiliyo. Benim kac tane arkadasm pgt ile anne oldu. Ama gebelikte de mutlaka bazi tarama testlerini yapiyolar diye biliyorm ben
Genetik ayiklama yapmak doktor önerdiyse ya da tekrarlayan düşüklerin varsa pgt yapiliyo. Benim kac tane arkadasm pgt ile anne oldu. Ama gebelikte de mutlaka bazi tarama testlerini yapiyolar diye biliyorm ben
Bende pgt yaptırdım zaten tekrarlayan düşüklerde, genetik rahatsızlıklarda pgt yaptırılması öneriliyor
Araştırılsın mutlaka çok doğru düşünmüşsün defalarca aynı şeyi yaşama ellerinde embriyo varsa sizin yaşadıklarınız çok da umursanmaz malesef
Tekrarlayan düşüklerim var
Fakat doktor genetik test vs. Gerek yok dedi
Gençsin embriyon da var transfer dedi
Son kez 3.Transfer deneyeceğim
Olmadı yaptırmak istemiyorum artık
Olumsuz düşünme bu sefer tutar belki Rabbim büyüktür
Bu kez de allah korusun düşerse ben yeniden bu şekilde yaptırmak istemiyorum dersin yada doktorunu değiştirirsin Allah yardımcın olsun inşallah son denemende tutunur
Canım madem embriyon var onları mutlaka dene nasip bu işler onlardan biri olabilir. İnş bu sefer yüzün güler..Yarın 2.düşükten sonra ilk muayene bakalım
Umarım doktorla hemfikirimdir
Bende öyle düşünüyorum
Zaten doktor bırakıyor
Bakalım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Çok zor
Canım ben pgt yaptırdım 2 denemede tutunmadı 3. Denemede tutundu çok şükür artık farklı testler yapalım derken doğal siklusta tutundu bebeğim inşallaj seninde 3. De tutunur vücuduna iyi bak bu dönemde yediğine içtiğine dikkat et ne zaman denemeyi düşünüyosun ? İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın dualarımdasın inşallah yüzün güler
Canım madem embriyon var onları mutlaka dene nasip bu işler onlardan biri olabilir. İnş bu sefer yüzün güler..
Bu arada kan pıhtılasmasına bakıldı degil mi?
Bende ikinci tedavime basladım. Bir tane 5.gün embriyom biyopsi alınıp donduruldu. Cgh sonucunu bekliyorum şuan inş temiz gelir. İlkinde de 3 tane 3.gün embriyosu transfer olmustu hiç tutmadı.
Eşimde ve bende genetik testler temiz cıkmasına ragmen drum cgh önerdi çünkü embriyolarda kromozal hasarlar olabiliyormuş. Yani bunun bizimle alakası yokmuş. Sperm ve yumurta birleşince saglıksız dollenme olabiliyormus.o yuzden mutlaka cgh yapılmalı.
Bahçeci umut drum cem çelikO testler ne kadar tuttu
Hangi hastanesindesin
Yaşın genç mı
Bana o testlerin 20 bin lira tutacağını yaşamın genç olduğunu gerek duymadığını söyledi Doktorum kan sulandırıcı yapıyordum pıhtılaşma var mı bilmiyorum
Cuma günü muayenem vardı
Tekrar 3.deneme için
Bakalım doktor ayrılırsa nolcak
Gittiğin hastanede başka doktora yönlendirmez mi ?
Hadi hayırlısı inşallah
Gittiğin hastanede başka doktora yönlendirmez mi ?
Hadi hayırlısı inşallah
Gittim hastanede sadece bir tane doktor vardı o da gidiyor Bilmiyorum şimdi ne olacak Cuma günü görüşeceğim Doktorum doktorumla
Kızlar genetik testmidir bilmiyorum ama Bahçeci tekrarlayan düştükleri olan hastalar için yeni bir test çıkarmış. İlgilenen olursa diye linki paylaştım.
https://www.google.com.tr/amp/m.hab...k-grubundan-tup-bebek-tedavisinde-yeni-yontem
Konuş bakalım içine sinmeyen bi doktor gelirse veya
Doktor gelmicekse bi süre embriyolarını alırsın başka bi yerde denersin
Doktorunuz kim?Tekrarlayan düşüklerim var
Fakat doktor genetik test vs. Gerek yok dedi
Gençsin embriyon da var transfer dedi
Son kez 3.Transfer deneyeceğim
Olmadı yaptırmak istemiyorum artık
Doktorunuz kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?