Cnm üzülme, herşeyin bi çaresi var merak etme. Burda neler okuyoruz imkansız denilenler tedavi bile görmeden hamile kalıyorlar. Nasip kısmet işi, üzülsek de bi faydası olmuyor.doktorun kimdi?Gunaydn kzlar yine tedaviye baslayamadik. Amh degerim 4.3 fakat jinekolojik muayene de yumurta rezervim cok dusuk cikdi doktr testle hic ortusmuyor dedi teste gore cok iyi olmasi lazim dedi fakat dusuk dedi yumurtalarn biri biri kucuk dedi 21 gun dogum kontrol hapi verdi baskilamak icin. Cok sasirdi doktor yumurta rezervimin boyle olduguna yikildim resmen moralim vok bozuldu agliyrm titriyorum cok uzgunum.
Cem çelik uzulmemek elde olsa keskeCnm üzülme, herşeyin bi çaresi var merak etme. Burda neler okuyoruz imkansız denilenler tedavi bile görmeden hamile kalıyorlar. Nasip kısmet işi, üzülsek de bi faydası olmuyor.doktorun kimdi?
Böyle yapma lütfen , bak ben negatif sonuç aldım, napalım bi yerden devam etmeye çalışıyoruz. Nasip değilmiş dedim , ağlayamadım bile. Ağlasam ne değişecek ki hem. Şimdi bugün görüşmeye gidicem kendisiyle. Dediğine göre bir sürü test isteyecek, histeroskopide isteyebilir. Hem maddi,hem manevi zor bir süreç. Cem bey hastalarını her sonuca hazırlamak için olumsuz yaklaşıyor sanırım, benim de amh 4.7 ydi. Sağ yumurtalığın zayıf demişti, dondurulacak embriyon olmayabilir, 3 . Gün taze transfer yapabiliriz dedi. Sonuç olarak 8 yumurta toplandı. 8'i döllendi. 6'sı iyiydi. 3.'ü 6. Güne gitti ve donduruldu. Daha ortada hiç bişey belli değilken boşuna üzüyosun kendini, toparlan lütfenCem çelik uzulmemek elde olsa keske
Anlamadigim testte 4.3 ken nasil az oluyor o zaman test yanlis bugun yine verdim orda bakalim aricam dedi kac cikacak. Smdi bize hersey hersey iyi dediler tek sorun esin esin bnde esime spermi artsn die baya bir ugrasdm nohut suyu herseyi ama bugund3 boyle olunca cok uzuldum ztn cok duygusalim yapi olarak kafama da herseyi cok takan biriyim keske boyle biri olmasamm ama Rabbim in imtihani sabir edicz napalim bizimkide boyle oldu Allah herseyin hayirlisini bilir dua sabir dan bsska elden bsey gelmiyorBöyle yapma lütfen , bak ben negatif sonuç aldım, napalım bi yerden devam etmeye çalışıyoruz. Nasip değilmiş dedim , ağlayamadım bile. Ağlasam ne değişecek ki hem. Şimdi bugün görüşmeye gidicem kendisiyle. Dediğine göre bir sürü test isteyecek, histeroskopide isteyebilir. Hem maddi,hem manevi zor bir süreç. Cem bey hastalarını her sonuca hazırlamak için olumsuz yaklaşıyor sanırım, benim de amh 4.7 ydi. Sağ yumurtalığın zayıf demişti, dondurulacak embriyon olmayabilir, 3 . Gün taze transfer yapabiliriz dedi. Sonuç olarak 8 yumurta toplandı. 8'i döllendi. 6'sı iyiydi. 3.'ü 6. Güne gitti ve donduruldu. Daha ortada hiç bişey belli değilken boşuna üzüyosun kendini, toparlan lütfen
Üzme kendini canım Rabbimin bir bildiği vardır zorlaştırır ama güzelleştiritordur inşallah, cok şaşırdım anlamadığım kanda iyi çıkıyorken nasıl muanede faklı olabiliyor bilemeyiz tabi ki, Allah büyüktür güzel düşünmek lazım Cem hocada iyi bir hekim iyi olacak sizede inşallahAnlamadigim testte 4.3 ken nasil az oluyor o zaman test yanlis bugun yine verdim orda bakalim aricam dedi kac cikacak. Smdi bize hersey hersey iyi dediler tek sorun esin esin bnde esime spermi artsn die baya bir ugrasdm nohut suyu herseyi ama bugund3 boyle olunca cok uzuldum ztn cok duygusalim yapi olarak kafama da herseyi cok takan biriyim keske boyle biri olmasamm ama Rabbim in imtihani sabir edicz napalim bizimkide boyle oldu Allah herseyin hayirlisini bilir dua sabir dan bsska elden bsey gelmiyor
Seni çok iyi anlıyorum benımde oyle korkularım var.ve cocukları okadar seviyorum ki herkes bunu biliyo görüyo ama işte olmuyoInsallah cnm anne olamamakdan cok korkuyorum. Birde evde annem vardi bilmiyor tedavi oldumizu kizenim var cok yakin ona gttim hastandn cknca biraz agladm onunda ikizleri var 2 bucuk yasindalar hülya aglama sana emzik verimi diyorlar oyuncaklarini veriyorlar onlara bakdokca icim yandi sanki eridim. Elimde deil nerde cocuk gorsem icime ates dusuyor sanki insallah olur bizde anne pluruz dua etmeksen baska bir caremis yok
Emın olki yaptığın şeyleri evlat hasretıyle yanan herkes yapıyo. Banada hep dıyolar ıkız olsun bir kerede kurtul. Anlatabılırsın burda içindekileri bi biz anlarız seni. Bizi bizden başkası anlayamazEvet cnm olmuyor bazi seyler cok istemekle napalim herkeizn bir imtihani var ama uzulmemekde elde degil herkez insallah ikizin olur sninre diyor cocuk cok seviyorsun diyor ah keske diyorum icimden birede raziyim hayirla saglilla bi evladim olsa. Bazen karnima biseyler koyuyorm hamile gibi hissetm3k icin seviyorm oksuyorum sonra aynanin karsinda oturup kndome bakip bakip agliyrm belki delrmis dersnz ama duygularla ne yapcni bilemiyor insan zor bir sinavdayiz hersey guzel olur umarim Allah buyuk baska ne diyebikirim ki
Valla canım ben senden beterim emin ol.gercekten kadın olmak cok zor yaaaYapi olarak cok duygusal ince ve takintili biriyim boyle olmakda yipratiyor keske biseyi takmayan umursuz biri olsam. Bu kdr seye dayanabilirim umarim bugun muayene oldum hala cok agrim ne kdr zor sey kadin olmak Allah hepimizin yardomcisi olsn inswllah
Canım hepimiz seninle aynı korkuları, heyecanları, hayalleri yaşıyoruz inan. Ben dün gittim Cem beyle görüşmeye ve negatif sonrası ilk kez görüştük. Eşimle Cem beye gitmekle ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı konuştuk sonrasında. Cem bey asla işini riske atmayı sevmiyor, o yüzden olumlu olumsuz ne varsa söylüyor. Başarısızlığın üzerine gidiyor, çözüm üretmeye çalışıyor. Önce Allah'ın izni ile sonra da Cem beyin aracılığıyla kucağına alacaksın inşallah. Benden bir sürü test istedi sonuca göre histeroskopi olacak. Yani topladığında hazirana anca transfer gibi görünüyor, o da hiç bir sorun çıkmazsa tabi. Sabır canım , inşallah mükafatımıza ulaşıcaz.Evet cnm olmuyor bazi seyler cok istemekle napalim herkeizn bir imtihani var ama uzulmemekde elde degil herkez insallah ikizin olur sninre diyor cocuk cok seviyorsun diyor ah keske diyorum icimden birede raziyim hayirla saglilla bi evladim olsa. Bazen karnima biseyler koyuyorm hamile gibi hissetm3k icin seviyorm oksuyorum sonra aynanin karsinda oturup kndome bakip bakip agliyrm belki delrmis dersnz ama duygularla ne yapcni bilemiyor insan zor bir sinavdayiz hersey guzel olur umarim Allah buyuk baska ne diyebikirim ki
Insallah cnm insallah. Birde bizde oyle bir duurm varki doktor bize olumsuz bisey soylefi bz ykildik tmm dedik geldik hicmi soru sormaz insan ya esime diyorum hadi ben aglamakdn soramdm dn nie sormadn nie teste olfugu gibi ckmamis her ay degisrmi tarlusal kullandi ondanda olmusmudur hep eve gelince konusyourz doktorda dilimiz baglaniyor sanki esime diyorum dun gece biz gerckdn cok cahiliz ve uzagiz bu konuya en kucuk seyde ykilip soru bile soramiyorz ne tmm dip geliyoruz ardini sorup arastrmuyoruz dedm. Amh yi bida verdm pazartesi cikacakms doktor arayacak dediler bakalim ne olcak merakla korkuyla bekliyrm. Merkezdeki psikolokla gorustunuzmu hic sizler kzlar oda ucrete tabi diyorlar oylemi ondan yardm almayi dusunyrm cok karamsar ve hemen cokuyrm moral olarak belki bir faydasi olurCanım hepimiz seninle aynı korkuları, heyecanları, hayalleri yaşıyoruz inan. Ben dün gittim Cem beyle görüşmeye ve negatif sonrası ilk kez görüştük. Eşimle Cem beye gitmekle ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı konuştuk sonrasında. Cem bey asla işini riske atmayı sevmiyor, o yüzden olumlu olumsuz ne varsa söylüyor. Başarısızlığın üzerine gidiyor, çözüm üretmeye çalışıyor. Önce Allah'ın izni ile sonra da Cem beyin aracılığıyla kucağına alacaksın inşallah. Benden bir sürü test istedi sonuca göre histeroskopi olacak. Yani topladığında hazirana anca transfer gibi görünüyor, o da hiç bir sorun çıkmazsa tabi. Sabır canım , inşallah mükafatımıza ulaşıcaz.
;( kromozom bozukluğu var mı ? Tatlım yaş kaç amh ın kaç cnmKızlar benim de tek kalan embriom gelişemedi ve transferim dün iptal oldu. Sabah 10.00 gibi beni aradılar dünya başıma yıkıldı resmen.
Güya doktorunuz bugün size mutlaka ulaşacak dediler ama cumartesi 10.00 dan beri ne arayan ne soran var. Kafama göre ilaçları bıraktım, netten kendim araştırıyorum sebebini.
Allah isteyenlere versin ve yardımcı olsun. Ben bir daha böyle bir süreç içine girer miyim hiç emin değilim
Kromozom, genetik gibi herhangi bir test yapılmadı canım. Benim yaşım 26. Amh değerlerime de bakılmadı.;( kromozom bozukluğu var mı ? Tatlım yaş kaç amh ın kaç cnm
İnş bir daha ki sefere olur cnm
Canım devlette genetik ten randevu al baktır cnm amh da yaptır inş bir dağdakine olur cnmKromozom, genetik gibi herhangi bir test yapılmadı canım. Benim yaşım 26. Amh değerlerime de bakılmadı.
11 yumurta toplandı benden, yumurtalar kaliteli dendi ama sperm konusunda çok sıkıntı yaşadık. Hareket, sayı ve morfolojide ciddi problemimiz var.
Sağol canım, bu konularda hiç bilgim yok. Yönlendirdiğin için teşekkür ederim canım.Canım devlette genetik ten randevu al baktır cnm amh da yaptır inş bir dağdakine olur cnm
Araştırma işinde biraz iş başa düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?