Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Sağol canım, bu konularda hiç bilgim yok. Yönlendirdiğin için teşekkür ederim canım.
Rica ediyorum canım zamanında beni de burda okuduklarım yönlendirdi tatlım faydam olursa ne mutlu
İyi dileklerimi sunuyorum en kısa sürede inş kavuşuruz bebişlerimize

Kzlar amh sonucum geldi 1.8 cem bey sinirda vakit kaybetmemiz lazim artk dedi cok moralum bozuldu varmi boyle olab amh si sonuc alan kac yumurtam olur ki saglikli Allah yardim ettt

Kzlar amh sonucum geldi 1.8 cem bey sinirda vakit kaybetmemiz lazim artk dedi cok moralum bozuldu varmi boyle olab amh si sonuc alan kac yumurtam olur ki saglikli Allah yardim ettt
Üzme kendini canım benimde 2.1 di sanırım bende üzülmüştüm yaşıma göre niye böyle düşük diye 12 tane toplandı 9 tanesi döllendi 5 tanesi 5. Gün embriyosu olarak donduruldu inşallah güzel sonuç alacaksın

Amh sıfır küsürlerde olanlar şimdi anne oldular 1 tane sağlıklı embriyo ile o yüzden Allah büyüktür bize de nasip olacak inşallah

cyclo progynova kzlar bunu kullaninz vadmi nicin kullandiniz dogum kontrol hapi olarakmi geciyor bu yumurtalari baskilamak icin kullananiz oldumu ?

Hayirlisi olsun insallah cnm. Gordum doktor paylasdi intagramda Allah bizlerede nasip eder insallah bu mutlulugu. Konusdunmu doktorla kac transfer yapicak? Ben iki isticem eger Allah izin vrtirde o asayama gelebilirsek tabi yumurta rezervim dusuk cunku.

Konuştuk transver günü embryolara gore hareket etcez dedi. Ona göre 1 veya 2 koycaz dedi canım. Peşinde dolanıyom doktorun. Muayanede bıle 2 tane demi hocam dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…