Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Rica ediyorum canım zamanında beni de burda okuduklarım yönlendirdi tatlım faydam olursa ne mutluSağol canım, bu konularda hiç bilgim yok. Yönlendirdiğin için teşekkür ederim canım.
Üzme kendini canım benimde 2.1 di sanırım bende üzülmüştüm yaşıma göre niye böyle düşük diye 12 tane toplandı 9 tanesi döllendi 5 tanesi 5. Gün embriyosu olarak donduruldu inşallah güzel sonuç alacaksınKzlar amh sonucum geldi 1.8 cem bey sinirda vakit kaybetmemiz lazim artk dedi cok moralum bozuldu varmi boyle olab amh si sonuc alan kac yumurtam olur ki saglikli Allah yardim ettt
Amh sıfır küsürlerde olanlar şimdi anne oldular 1 tane sağlıklı embriyo ile o yüzden Allah büyüktür bize de nasip olacak inşallahÜzme kendini canım benimde 2.1 di sanırım bende üzülmüştüm yaşıma göre niye böyle düşük diye 12 tane toplandı 9 tanesi döllendi 5 tanesi 5. Gün embriyosu olarak donduruldu inşallah güzel sonuç alacaksın
gunaydın kızlarr
Gunaydnnnn cnm hayirli cumalarrrr yine merkezdesn sanirim yksa transfrmi olucksngunaydın kızlarr
Kontrl canım. Bu hfta içi transver. Demin aynı günde transver olan 2 kişi pozıtıf sonucu öğrendıler burda. Cok guzel bi andı yaaGunaydnnnn cnm hayirli cumalarrrr yine merkezdesn sanirim yksa transfrmi olucksn
Günaydın tatlım
Aa dıkkat etmedim ona kaldırayım ozmanGünaydın tatlım
Orda tedavi gören kadını karala istersen bazıları gizli tedavi oluyor biraz belirgin çıkmış
Konuştuk transver günü embryolara gore hareket etcez dedi. Ona göre 1 veya 2 koycaz dedi canım. Peşinde dolanıyom doktorun. Muayanede bıle 2 tane demi hocam dıyorumHayirlisi olsun insallah cnm. Gordum doktor paylasdi intagramda Allah bizlerede nasip eder insallah bu mutlulugu. Konusdunmu doktorla kac transfer yapicak? Ben iki isticem eger Allah izin vrtirde o asayama gelebilirsek tabi yumurta rezervim dusuk cunku.
Hayirlisi olsun insallah senin icin cnmKonuştuk transver günü embryolara gore hareket etcez dedi. Ona göre 1 veya 2 koycaz dedi canım. Peşinde dolanıyom doktorun. Muayanede bıle 2 tane demi hocam dıyorum
Amın canım cumlemızın. Istegrama koyduğu esmer bayan degıldi dediğim demekki bugun 3 tane olumlu sonuc aldılar. Darısı başımıza olsun insallah yaHayirlisi olsun insallah senin icin cnm
Insallah cnm insallah olumlu olanlari gordukce umut oluyor bizede.Amın canım cumlemızın. Istegrama koyduğu esmer bayan degıldi dediğim demekki bugun 3 tane olumlu sonuc aldılar. Darısı başımıza olsun insallah ya
Aynen öyle canım. Nasıl seviniyor insan yaaInsallah cnm insallah olumlu olanlari gordukce umut oluyor bizede.
Canım transfer oldun mu, merak ettim
Olucam beklıyorum dua edin neolur bana.Canım transfer oldun mu, merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?