Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Selam canım kendim istemedim doktorumuz önerdi ama az önce aldığım telefon canımı çok sıktı. 11 yumutadan sadece 1 tane kalmış. Diğerleri döllenmemiş hiç. Umudumu kaybettim resmen.
Hayırlısı olsun ya Rabbim o 1 tabletinde nasip etsin sana, bugün aradılar benide 9 tane döllenen embriyodan 3 tane 5. Güne ulaşmış dondurmuşlar diğerleri ama bölünmeyi bırakmamış devammış yarın 6 tanesini takip edeceklermiş 6. Gün embriyosu nasıl oluyor dedim oda blast. 5. Gün iyi embriyo demek dediler hayırlısı bakalım

Selam canım kendim istemedim doktorumuz önerdi ama az önce aldığım telefon canımı çok sıktı. 11 yumutadan sadece 1 tane kalmış. Diğerleri döllenmemiş hiç. Umudumu kaybettim resmen.
Umudunu yitirme cnm Rabbim bi taneyle bile isterse vrir dua et tevekkul et sabret bekle olur insallah hayirlisiyla

Selam kızlar, benim negatif sonrası neden olmadığına dair araştırmaya gidilecek. Dün doktorum bazı testler istenecek diye yazdı. Şimdi belki aranızda tecrübeliler arkadaşlar vardır ne testleri bunlar? Birde ilaçları pazar günü sonucu alınca bıraktım. Ne zaman adet olurum, kasıklarımda hassasiyeti başladı ama kendi yok?

Canım yeni farkettim ya benimde 2 tane başarısız tedavim var 3. Tüp bebeğe başlamadan doktor genetikle alakalı bütün testleri istedi eşimden de sizden ben istedi acaba ? Adet oldunuz mu

Umudunu yitirme cnm Rabbim bi taneyle bile isterse vrir dua et tevekkul et sabret bekle olur insallah hayirlisiyla
Kızlar selam, dualarınız ve iyi dilekleriniz tuttu :) bugün embriolog aradı, son kalan bir tane embriomuz gayet güzel bölünmüş ve iyi gidiyormuş. Cumartesi günü transferimi yapacaklar. Dualarınızı eksik etmeyin.

Öylemi cok sevindim canım , Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah pozitifi göreceksin Allah’ın izniyle dualarımız seninle Avokado, kabak çekirdeği, havuç suyu tüket sürekli bunlar söyleniyor inşallah şifasını görürsün sende

Canım yeni farkettim ya benimde 2 tane başarısız tedavim var 3. Tüp bebeğe başlamadan doktor genetikle alakalı bütün testleri istedi eşimden de sizden ben istedi acaba ? Adet oldunuz mu
Yok canım yaa , 5 gün olcak ilaçları bırakalı, daha olmadım , merak da ediyorum ne zaman olucam diye? Ne zaman olmam gerekiyo ?

Yok canım yaa , 5 gün olcak ilaçları bırakalı, daha olmadım , merak da ediyorum ne zaman olucam diye? Ne zaman olmam gerekiyo ?
Olursun canım sıkıntı yapma, ben ilk tüp bebekte negatifi öğrendiğim ilacı bıraktım ve akşamı oldum, 2. Tüp bebekte ilacı bıraktım 1 hafta sonra oldum. Eğer cok uzar bir haftayı geçerse sanırım doktor tarlusal falan veriyor ama inşallah gerek kalmaz

Merhaba arkadaşlar. Herkese bu yolda sabır ve bol şans diliyorım, Allahım dualarımızı kabul eder inşalaah...
Ben 3. Denemem için bahçeciyi düşünüyorum, kısmetse önğmüzdeki hafta öngörüşmeye gideceğim. Sormak istediğim şu rahim dinlendirmede alınan ücret. Bildiğim kadarıyla embriyo dondurma ücretini zaten alıyorlar, o aradaki 1 aylık sürede ekstra birşey yapılıypr mu, bu ücretin sebebi ne acaba.
3.deneme olunca maddi olarakda didiklemeye başlıyoruz mecburen

İlk olarak amin canım Allah razı olsun, Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Bende 2 tane negatif tüp bebekten sonra 3. Tedavimi bahceciye karar verdik 10 gün önce yumurta toplandı suan eahim dinlendirme aşamasındayım tabi arada bir ay da ameliyat var sonra transfer, 900 tl ücret alınıyor o bir aylık sürede dondurma işlemi için sonra ki 1750 tl sise soruluyor ona göre talep ediliyormuş dondurmak istiyormuşsunuz diye transferden sonra oda öyle canım... cok mu uzun oldu ya

Hıı yok yok çok güzel anlattın canım. Yani transfer sonrası kalan embriyonun dondurma parası ayrı. Dinlendirme sırasında 900 harç ekstra bi dondurma ücreti yok. Ben opu ve transfer arasında hem dondurma hem dinlendirme ücreti alıyorlar gibi anladım.
Teşekkür ederim canım. Bir de önceki iki tedavinden farklı birşey yaptılar mı acaba

Yok canım sadece 900 tl talep ediliyor, evet açıkça söylemek gerekirse farklıydı bana göre gonalf dışında başka bir iğnede verildi, ve benim ilk tedavimde 5 tane yumurta toplandı 3 tane döllendi ve hiç biri 5. Güne ulaşmadı 3. Gün embriyosu transfer edildi, bahcecide 12 tane toplandı 9 tane döllendi ve 5 tane kaldı 5’ide 5. Gün embriyosu cok şükür

Kizlarrr bende yarin sabah gidiyorum bugun adet oldum eger bir sorun cikmazssa yarin Allahın izniyle basliyoruz farkli duygular icerisindeyim ne heyecanlimiyim degilmiyim boyle degisik birsey tarifi yok sanirim. Dua edin benim icin hersey guzel baslasin guzel bitsin insallah

İnsallah herşey güzel olcak canım.rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım bende dondurma işlemi yaptım sadece 900 tl odedim ek para ödemedim. 1 aylık bi dınledirme.

Evet bend de öyle oluyor bir değişik duygu içinde oluyor insan, hakkında hayırlısı olur inşallah güzel haberler verelim birbirimize

Gunaydn kzlar yine tedaviye baslayamadik. Amh degerim 4.3 fakat jinekolojik muayene de yumurta rezervim cok dusuk cikdi doktr testle hic ortusmuyor dedi teste gore cok iyi olmasi lazim dedi fakat dusuk dedi yumurtalarn biri biri kucuk dedi 21 gun dogum kontrol hapi verdi baskilamak icin. Cok sasirdi doktor yumurta rezervimin boyle olduguna yikildim resmen moralim vok bozuldu agliyrm titriyorum cok uzgunum.

Hadı ya cok üzüldüm valla canım.gerçekten zor süreçlerden geçiyoruz Allah yardım etsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…