Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Canım sen umut ta mısın

Allah razı olsunnn canım rabbım cumlemızı güldürsünnn inşallah sonucunu beklıyoruzzz

Masallah canım hepsı yumoş yumoş buyusunnn ınsallah

Ne guz
canım 7 yumurta hiç az değil inşallah hepsi sağlıklı döllenir dondurulmuşlar 2. bir deneme bile yaparsın kardeş için inşallah
ne guzel soyledin oyle Allah razi olsun cnm amin insallh sende hamileydin dimi dua et benim icij cnm

canım çok mutlu oldum maşallah sağlıkla gelişsin allah tamamına erdirsin arkadaşım

Kizlar orgalutran igne kullananiz varmi vurdum digerine nazaran hala yanmasi gecmedi normalmi lutden kullanan cvp yazssn sizliyor yanio

Kizlar orgalutran igne kullananiz varmi vurdum digerine nazaran hala yanmasi gecmedi normalmi lutden kullanan cvp yazssn sizliyor yanio
çatlatmama iğnesi ben iki gün vuruldum benimde yanmıştı arkadaşım normal merak etme

Catlatmama ignesimi yumurtalar catlamasn die vrdi o zaman oylemi kizardi igne yeri csvresi hala yaniyor
evet yumurta toplamaya kadar çatlama olmasın diye veriliyor önden giden yumurta varsa özellikle normal arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…