Canım sen umut ta mısınKontrolden cikdim 7 yumurtam varmis pazartesi bida kontrol sonra duruma gore toplama az ama insallah sagliklidirlar Allahım mubarek gun hepimizn yuzunu guldursun insallah hepimiz icin dua edicem aksam kardeslerim birbirimizi unutmayalim mubarek gecede.
Evet cnmCanım sen umut ta mısın
KızlarSebiss aybalam00 A anneveoglusu
Yarın test günüm dua edin de sayı artmış olsun yine heyecan bastı beni ya
Sağolun kızlar az önce namaz kıldım isimlerinizi bilmiyorum ama rumuz olarak hepinize dua ettim Rabbim mübarek gece de hepimizin yüzünü güldürsün isteyen herkesin de
Hayırlı kandillerimiz olsun
Hatta yarın Miraç kandili ya erkek olursa Miraç olsun geçti içimden
Kontrolden cikdim 7 yumurtam varmis pazartesi bida kontrol sonra duruma gore toplama az ama insallah sagliklidirlar Allahım mubarek gun hepimizn yuzunu guldursun insallah hepimiz icin dua edicem aksam kardeslerim birbirimizi unutmayalim mubarek gecede.
Aminnn cnm aminnn insallahMasallah canım hepsı yumoş yumoş buyusunnn ınsallah
ne guzel soyledin oyle Allah razi olsun cnm amin insallh sende hamileydin dimi dua et benim icij cnmcanım 7 yumurta hiç az değil inşallah hepsi sağlıklı döllenir dondurulmuşlar 2. bir deneme bile yaparsın kardeş için inşallah
Maşallah canım gözünüz aydın olsunaybalam00 Sebiss A anneveoglusu
Kızlar çok şükür 184.4 çıktı Kübra hoca iki katına çıkmış çok güzel dedi iki hafta sonra yine cuma keseyi görmek için çağırdı
Rabbim sağlıcakla gelişmesini nasip etsin inşaAllah
Maşallah cnm hadi gözün aydın sağlıkla buyusun kuzuaybalam00 Sebiss A anneveoglusu
Kızlar çok şükür 184.4 çıktı Kübra hoca iki katına çıkmış çok güzel dedi iki hafta sonra yine cuma keseyi görmek için çağırdı
aybalam00 Sebiss A anneveoglusu
aybalam00 Sebiss A anneveoglusu
çatlatmama iğnesi ben iki gün vuruldum benimde yanmıştı arkadaşım normal merak etmeKizlar orgalutran igne kullananiz varmi vurdum digerine nazaran hala yanmasi gecmedi normalmi lutden kullanan cvp yazssn sizliyor yanio
Catlatmama ignesimi yumurtalar catlamasn die vrdi o zaman oylemi kizardi igne yeri csvresi hala yaniyorçatlatmama iğnesi ben iki gün vuruldum benimde yanmıştı arkadaşım normal merak etme
evet yumurta toplamaya kadar çatlama olmasın diye veriliyor önden giden yumurta varsa özellikle normal arkadaşımCatlatmama ignesimi yumurtalar catlamasn die vrdi o zaman oylemi kizardi igne yeri csvresi hala yaniyor
Allah razi olsn cnm bilgilendirdin icin sagolevet yumurta toplamaya kadar çatlama olmasın diye veriliyor önden giden yumurta varsa özellikle normal arkadaşım
gözün aydınnnn inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahaybalam00 Sebiss A anneveoglusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?