Sağol canım darısı başına inşaAllahMaşallah canım gözünüz aydın olsun
Amin canım hepimizin İnşaAllahgözün aydınnnn inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
Allah razı olsun Canım hepimizin inşaAllahMaşallah cnm hadi gözün aydın sağlıkla buyusun kuzu
Sağolasın canım şimdi 2 haftalık heyecanlı bekleyiş başladıMasallah canımmm gözun aydınnn olsunn
Çok sağol canım bide sen bilgilisindir bişey soracağım şimdi benim transferim 31 inde oldu bugün bebiş 13 günlük mü oluyor yoksa 5.embriyosu+13=18 günlük mü oluyor ya hiç bilmiyorum onları sende bu aralar pek iyi değilsin biliyorum ama soracak kimsem de yokcanım çok mutlu oldum maşallah sağlıkla gelişsin allah tamamına erdirsin arkadaşım
Son adet gününe göre hesapla canım normal gebelik için hesaplama senin içinde geçerli allah razı olsun inşallah güzel haberler devam eder dua et bizede seninde kandilin mübarek olsunÇok sağol canım bide sen bilgilisindir bişey soracağım şimdi benim transferim 31 inde oldu bugün bebiş 13 günlük mü oluyor yoksa 5.embriyosu+13=18 günlük mü oluyor ya hiç bilmiyorum onları sende bu aralar pek iyi değilsin biliyorum ama soracak kimsem de yok
Ama hep dualarımdasın unutma canım
Mübarek kandil gecesi dualarımız kabul olsun İnşaAllah
Çok sağol canım bide sen bilgilisindir bişey soracağım şimdi benim transferim 31 inde oldu bugün bebiş 13 günlük mü oluyor yoksa 5.embriyosu+13=18 günlük mü oluyor ya hiç bilmiyorum onları sende bu aralar pek iyi değilsin biliyorum ama soracak kimsem de yok
Ama hep dualarımdasın unutma canım
Mübarek kandil gecesi dualarımız kabul olsun İnşaAllah
Sağolasın canım benim ya Allah razı olsun bende 5.gün embriyosu ondan zannettimSon adet gününe göre hesapla canım normal gebelik için hesaplama senin içinde geçerli allah razı olsun inşallah güzel haberler devam eder dua et bizede seninde kandilin mübarek olsun
Canım çok sevindim gercekten ya, hayırlı ugurlu olsun. Artık güzel haberler alalım Bahceciden :))Kızlar kan verdim az önce 11 gibi çıkacak mübarek günde güzel haberler alırız İnşaAllah
12 sinde başladı 17 sinde bitti o zaman 1 aylık mı yani yaaAnneveoglusuda anlatmış canım son adet tarıhınden ıtıbaren o kadarlık hamılesın...
Normal hamılelık gıbı düşün. Cok sagol canımmm.. Bende sızın gıbı guzel hbr alacakmıyım bilmiyorum.
Sağol canım ya Allah razı olsun Kübra hoca keseyi görelim bakalım daha dedi ama kanda çıkması bile insanı çok mutlu ediyor sen ne durumdasın canımCanım çok sevindim gercekten ya, hayırlı ugurlu olsun. Artık güzel haberler alalım Bahceciden :))
Ben kullanmadım canım neden veriliyor ki acabaKızlar bu jelı yenısını surerken içerıden cok hafıf pembe jel parcası yapısıyor 2 gundur. Sızde oldumu boyle bırsey
İğnenin farklı versiyonu cnmBen kullanmadım canım neden veriliyor ki acaba
Ama okuduğum kadarıyla oluyor böyle şeyler yazmışlardı
Normal jel candır sus hiç sesini çıkarma iğne verirse poponu unutmak zorunda kalirsin:))Kızlar bu jelı yenısını surerken içerıden cok hafıf pembe jel parcası yapısıyor 2 gundur. Sızde oldumu boyle bırsey
Nasıl heyecanlısındır şimdi :)) tadını çıkar ve hiç stres yapmaSağol canım ya Allah razı olsun Kübra hoca keseyi görelim bakalım daha dedi ama kanda çıkması bile insanı çok mutlu ediyor sen ne durumdasın canım
Sağolasın canım bide benim ilk denemem çok heyecanlıyım o yüzden Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşaAllah sende bu sırada bol bol dua et canım vücudunu hazırla Rabbim ol demişse olur inşaAllah sıkma canını unutma Rabbim geciktiriyorsaNasıl heyecanlısındır şimdi :)) tadını çıkar ve hiç stres yapma
Ben de napiyim işte.. genetik testleri bekliyoz. Ramazandan snraya kaldı bizim tüp işi. Başlık da kilitlenince pek girmiyorum foruma
merhabalar, ben araştırmalara yeni basladim da rapor için gerekli koşullar neler acaba? Ben 34 yaşındayım hiç bir denemem yok bahcecicye gidicem gelecek ay.O verdiğim numarayı ara sen muayene bir kere daha ödersin en kötü başvur hemen çıkıyor rapor 1 hafta 2 haftaya
Ay ne güzel ilk denemedeSağolasın canım bide benim ilk denemem çok heyecanlıyım o yüzden Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşaAllah sende bu sırada bol bol dua et canım vücudunu hazırla Rabbim ol demişse olur inşaAllah sıkma canını unutma Rabbim geciktiriyorsa
Güzelleştiriyordur ben hep bu ayeti hatırladım bu dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?