Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

merhabalar, ben araştırmalara yeni basladim da rapor için gerekli koşullar neler acaba? Ben 34 yaşındayım hiç bir denemem yok bahcecicye gidicem gelecek ay.
Canım 2 aşılama raporunla ünv veya araştırma hastanesine başvuruyorsun

Tekrardan merhabalar . Bu tüp bebek işlemleri sıradında dinlenmeye ihtiyaç olunuyırmu ben çalışan bi bayanım ona göre iZin işlerimi halletmek istiyorm cevaplsanz çok sevinirim

merhabalar, ben araştırmalara yeni basladim da rapor için gerekli koşullar neler acaba? Ben 34 yaşındayım hiç bir denemem yok bahcecicye gidicem gelecek ay.
Bazı üniversite hastanelerinde çok uzun sürmüyor rapor almak amh düşük ise aşılama raporuna gerek kalmadan direkt tüp bebek raporu da çıkıyor duruma bağlı değişiyor yani.. ben de rapor çıkarma sürecindeyim rapor bahçeci Fulya da geçmiyor bahçeci umut da geçiyor sadece

Tekrardan merhabalar . Bu tüp bebek işlemleri sıradında dinlenmeye ihtiyaç olunuyırmu ben çalışan bi bayanım ona göre iZin işlerimi halletmek istiyorm cevaplsanz çok sevinirim
İğne aşamalarında dinlenilecek bi durum olmuyor sadece opu günü yumurta toplama günü anestezi alındığı için dinlenme olabilir birde transfer günü ve ertesi 2 gün dinlenmeyi öneriyorlar.. çok ağır bir işiniz yoksa sadece opu ve transfer günü izin alsanız yeterli bence

cem bey den randevu aldım umutta sanırım kendisi. Amh bilgisi çok iyi oldu tahlilim haftaya çıkacak.teşekkürler.

cem bey den randevu aldım umutta sanırım kendisi. Amh bilgisi çok iyi oldu tahlilim haftaya çıkacak.teşekkürler.
Rica ederim Ben de Cem beyden randevu aldım daha görüşmedik bi yandan da rapor çıkarmaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Rica ederim Ben de Cem beyden randevu aldım daha görüşmedik bi yandan da rapor çıkarmaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı olsun
ben de tahlilleri toparlamaya çalışıyorum randevu öncesi. Dün hsg çekildi ve 2 tane polip görüldü. Dünden beri çok şey okudum muhtemelen histereskopi olacak önce. Hepimiz için hayırlısı.

ben de tahlilleri toparlamaya çalışıyorum randevu öncesi. Dün hsg çekildi ve 2 tane polip görüldü. Dünden beri çok şey okudum muhtemelen histereskopi olacak önce. Hepimiz için hayırlısı.
Aynen histeroskopi yapılır büyük ihtimalle sonrasında kendiliğinden gebelikte oluşabiliyormuş nasip inşallah

Slm kizlar çok şükür hgs filmi temiz çıktı sol tup laporoskopim vardı zaten önceden. Şimdi mayısta transfer olacak inş. Ama bnm kafam çok karışık ogretmenlik yapıyorum ve nöbet günlerinde ayakta duruyorum mecburen. Acaba transferi haziran ayına mi biraksam bilemedim. Beklemek de çok zor. Siz olsaydınız ne yapardınız bana fikir verin olur mu

Günes3425 Dr umuz aynı cnm bnmde 5.gün embriyom var. Senin hamile olmana o kadar çok sevindim ki. Bana Umut oldu. Rabbim bu yolda olan bütün kullarıni yalniz bırakma hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle inşallah

Cok saol canım insallah sende hamile kalıcaksın. Sennde içinde tereddüt olmasını istemıyosan hazıranda yap transverini. Bana 3 gün dinlen sonra normal hayatına devam et dedıler ama oyle olmuyo işte insan rahat olamıyor bişey yaparken korkarak yapıyosun. Çok stres yapmamak transveri aklından çıkarmak çok iyi oluyo.ben bunda oyalancak şeyler yaptım çok rahat geçti

tsk ederim cnm . Aslında okulda kafaya takacak zaman bulamam. Ama bu seferde acaba bişey mi olur korkusu olacak yorgunluk ister istemez oluyor özellikle sınav dönemlerinde. Hazirana bırakmak en iyisi olacak sanirim. Bu kadar bekledim az daha sabır diye diye bitecek bu dönemde inş okul.kapanır ken de hastaneye başlıyor olucam sanırım.

Günes 3425 çok merak ediyorum tutundugunu anlayabiliomusun yani herhangi bi belirtin oldu mu cnm. Dikkat ettiğin şeyler ne oldu nasıl gecirdin o dönemi insan çok merak ediyor bi kere olumsuzu yaşadım cok zor cokkk.

Günes 3425 çok merak ediyorum tutundugunu anlayabiliomusun yani herhangi bi belirtin oldu mu cnm. Dikkat ettiğin şeyler ne oldu nasıl gecirdin o dönemi insan çok merak ediyor bi kere olumsuzu yaşadım cok zor cokkk.
Hazirana bırak ozmn kafan rahat olsun. Benım ilk denememde ağrım falan yoktu negatifi aldım. Bunda agrım oluyodu adet olcakmışım gibi oluyodu batmalar oluyodu içimden bi his tuttu diyodu bi yanımda yok diyodu. İnsan kan testini yapmayana kadar emin olamıyor.diğerinde cok stres yptım. Bunda güldüm eğlendim. Kafa dağıtmak için bebek yeleği yaptım. Hergun havuç suyu içtim portakal suyu içtim meyve yedim bol bol evde yürüyüşler yaptım. İş falan yapmadım süpürme silme hiç yapmadım canım

Tsk ler cnm. Rabbim kucağına almayi nasip etsin ins. İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsin bnde çok heyecanliyim buraya kadar gelmiş olmak bile guzel. Bnde inş burada mutluluğumu sizlerle paylaşabilirim.

Peki bu raporun gecerlilik süresi ne kadar yani diyelimki bu ay cıktı rapor ama tüp işine başlanamadı düğer aylarda kullanılabiliyormu

Normal jel candır sus hiç sesini çıkarma iğne verirse poponu unutmak zorunda kalirsin:))
Aynen canım ben mosmor geziyorum progestan dan dolayı olsun razıyım yeter ki bebişlerimizi kucağımıza alabilelim
Bide canım sen ne kadarken keseyi görmeye gittin ve kalp atışı ne zaman duyuluyor son olarak sana folik asit verdiler mi çok sordum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…