Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Yine dort bir yanimi hamile haberleri cevirdi kzlar benden sonra evlenenlerin hepsi hamile bu aksam bi haber daha isyan etmiyorum asla kiskanmiyorumda ama gozlerim doluyor yakinimdakilerden gorunce herkezde zateb farkinda konusuyorlar arkamizdan bunu dusundukce dahada uzuluyorum insallah Allah tek seferde hayirli sonucu verir zorluklarimizi gorur sabir acı ama meyvesi tatli olur insallah. Tedbir bizden takdir Allahdan Rabbim ol derse olur ne olmadiki Rabbim neler yaratmiyorki dusunince insanin akli hayali duruyor insallah hayirla ol desin hepimizn duasini hamileler saglikla dogursun bekleyenler hayirli haberlerle sevinsin Rabbim hepimizin yuzune baksin guldursun karanliklarimizi aydinlatsn eksik yanlarimizi tamamlasin. Neye ihtiyacimiz oldugunu o bizden iyi bilir hayirlisiyla ihtiyavimiz olani bize versn.... aminnnnnnnnnnnnnn

Canım bızı ancak bızler anlarız ben 10 yıllık evlıyım benden sonra kardeslerım esımın kardeslerı evlendı her cocuk haberı aldıgımda kahroldum. Senınde dedıgın gıbı bu kıskanclık degıl özlemdi. Es dost akrabadan kactım yıllardır. Cunkü her muhabbetın sonu cocukyokmu sorusuyla bıterdı. Ama hep esımle bırbırımıze tutunduk. Sabırla dua ıle rabbımden istedık. Her basarısız tup bebek tedavısınde elımıze pozıtıf olmayan bır sonuc kagıdı ve yıkılan hayaller kaldı. Sımdı bıle ıkı cızgıyı gordugum halde acaba test yanlış olabılırmi dıyorum. Cunku o kadar üzülmüşümki sevınemıyorum. Ama butun bunlara ragmen vazgecmedık ve ınsallah zafere ulasıcaz. O yuzden sakım vazgecme sabret rabbım cok buyük inan...

Yine dort bir yanimi hamile haberleri cevirdi kzlar benden sonra evlenenlerin hepsi hamile bu aksam bi haber daha isyan etmiyorum asla kiskanmiyorumda ama gozlerim doluyor yakinimdakilerden gorunce herkezde zateb farkinda konusuyorlar arkamizdan bunu dusundukce dahada uzuluyorum insallah Allah tek seferde hayirli sonucu verir zorluklarimizi gorur sabir acı ama meyvesi tatli olur insallah. Tedbir bizden takdir Allahdan Rabbim ol derse olur ne olmadiki Rabbim neler yaratmiyorki dusunince insanin akli hayali duruyor insallah hayirla ol desin hepimizn duasini hamileler saglikla dogursun bekleyenler hayirli haberlerle sevinsin Rabbim hepimizin yuzune baksin guldursun karanliklarimizi aydinlatsn eksik yanlarimizi tamamlasin. Neye ihtiyacimiz oldugunu o bizden iyi bilir hayirlisiyla ihtiyavimiz olani bize versn.... aminnnnnnnnnnnnnn
Tatlım seni anca senin gibi olanlar anlar nasibimizden ötesi yok bizim sınavımız da bu.sabret en güzeli olacak inş

C Cinar1453
Canım seni çok iyi anlıyorum ben evlendiğimde bekar olanlar 2 hatta 3. Çocuğu yaptılar bizde bu ayın 28 inde 4. Yılımıza gireceğiz Rabbim inşaAllah hayırlı haberlerimizi arttırsın
Bol bol dua et canım ben hergün Meryem süresi okumaya gayret ediyorum
İnanmak en önemlisi İnşaAllah dualarımız kabul olacak
@aybalam00 bende bugün hayatımda ilk defa çift çizgiyi gördüm nasıl bir duyguydu anlatamam bende daha kimseye söylemedim bi tek akşam eşim dayanamayıp kız kardeşine söyledi ondan da söz aldık haftaya keseyi görene kadar söyleme dedik

Sebiss Sebiss canım bişey soracağım benim idrar pozitif çıktı ya sence artık korkulacak bişey var mı 5. Haftam doldu

aybalam00 aybalam00
bende bugün hayatımda ilk defa çift çizgiyi gördüm nasıl bir duyguydu anlatamam bende daha kimseye söylemedim bi tek akşam eşim dayanamayıp kız kardeşinesöyledi ondan da söz aldık haftaya keseyigörene kadar söyleme dedik

A anneveoglusu
Sebiss Sebiss kızlar bişey soracağım siz tecrübelisiniz
Benim bu cuma 5+4 oluyor acaba doktora gitsem mi idrar da pozitif çıktı ya kese tada kalp atışı bu zamanlarda oluyormuş öyle okudum
canım acele etme derim ben 6. haftada git cumaya veya pazartesi gününe sana tavsiyem
gittiğinde kese iyice oluşmuş olur belki bebişi bile görür dr
benim kalsa idi ben 6. haftada gitmeyecektim allah biliyor 7. haftada birden kese ve kalp atışına gidecektim
dr gidince stres oluyorsun yok kese küçük yok yolk kesesi var yok muhabeti ile

Sebiss Sebiss canım bişey soracağım benim idrar pozitif çıktı ya sence artık korkulacak bişey var mı 5. Haftam doldu
Kuzum herzaman korkulacak durum söz konusu bizde malesef ama şu an için pozitif düşünüp sabretmek gerek.ben 6+3 te gittim kontrole kese görmek yetmez kalp atisi lazım 7.haftada git ikisi birlikte çıksın aradan cünlü o 1 hafta kabus oluyor.kalp atisi duymadan paylaşmayın @aybalam00 duydun mu ben nasipse 12.haftadan önce paylasmiycam kötü deneyimler yaşayınca böyle olması en doğrusu gibu geliyor

Sağolun kızlar
A anneveoglusu
Sebiss Sebiss
ne bileyim ya bide bu Cuma kuzenim teyzem falan da geliyor onlar buradayken söylemek istiyordum ama bilemedim ki
Siz daha tecrübelisiniz zaten Kübra hoca haftaya cumaya çağırdı

Back
X