- 13 Aralık 2010
- 399
- 370
- 103
Yine dort bir yanimi hamile haberleri cevirdi kzlar benden sonra evlenenlerin hepsi hamile bu aksam bi haber daha isyan etmiyorum asla kiskanmiyorumda ama gozlerim doluyor yakinimdakilerden gorunce herkezde zateb farkinda konusuyorlar arkamizdan bunu dusundukce dahada uzuluyorum insallah Allah tek seferde hayirli sonucu verir zorluklarimizi gorur sabir acı ama meyvesi tatli olur insallah. Tedbir bizden takdir Allahdan Rabbim ol derse olur ne olmadiki Rabbim neler yaratmiyorki dusunince insanin akli hayali duruyor insallah hayirla ol desin hepimizn duasini hamileler saglikla dogursun bekleyenler hayirli haberlerle sevinsin Rabbim hepimizin yuzune baksin guldursun karanliklarimizi aydinlatsn eksik yanlarimizi tamamlasin. Neye ihtiyacimiz oldugunu o bizden iyi bilir hayirlisiyla ihtiyavimiz olani bize versn.... aminnnnnnnnnnnnnn
Canım bızı ancak bızler anlarız ben 10 yıllık evlıyım benden sonra kardeslerım esımın kardeslerı evlendı her cocuk haberı aldıgımda kahroldum. Senınde dedıgın gıbı bu kıskanclık degıl özlemdi. Es dost akrabadan kactım yıllardır. Cunkü her muhabbetın sonu cocukyokmu sorusuyla bıterdı. Ama hep esımle bırbırımıze tutunduk. Sabırla dua ıle rabbımden istedık. Her basarısız tup bebek tedavısınde elımıze pozıtıf olmayan bır sonuc kagıdı ve yıkılan hayaller kaldı. Sımdı bıle ıkı cızgıyı gordugum halde acaba test yanlış olabılırmi dıyorum. Cunku o kadar üzülmüşümki sevınemıyorum. Ama butun bunlara ragmen vazgecmedık ve ınsallah zafere ulasıcaz. O yuzden sakım vazgecme sabret rabbım cok buyük inan...