- 13 Aralık 2010
- 399
- 370
- 103
Benim ücretsizdi canım ödediğimiz tutar içinde var bi tane test
O zaman bende p.sembe gıdıp yaptırayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ücretsizdi canım ödediğimiz tutar içinde var bi tane test
Oh ne guzel canim masallah bitircik kalbini sevsinler onun darisi basimaaaaa AllahimmmmmmmmmmKızlar bnde gttim bugun kalp atışları vardı .şuan küçük diye duyamayız dedi. Haftaya tekrar gtcem. Bnm kanamam olmuştu durdu ama. Jeli ve corasprini bıraktırdı iğne verdi. Bol bol dinlen dedi
Ne kadarlık oldu canım senin benim de geçen iki kere oldu coraspini kestim çok şükür şu an YokKızlar bnde gttim bugun kalp atışları vardı .şuan küçük diye duyamayız dedi. Haftaya tekrar gtcem. Bnm kanamam olmuştu durdu ama. Jeli ve corasprini bıraktırdı iğne verdi. Bol bol dinlen dedi
Aminnnnnnnnnnnnnn canım benimOh ne guzel canim masallah bitircik kalbini sevsinler onun darisi basimaaaaa Allahimmmmmmmmmm
6+4 canım. Benım kanama baya oldu ama düşük gibiydi resmen aa dedim düşük yapıyom heralde ama hmn gttım doktora kese yerindeydiNe kadarlık oldu canım senin benim de geçen iki kere oldu coraspini kestim çok şükür şu an Yok
Allah korusun cnm Allah cekdihin zorlugun mulafati versin insallah hayirlisiyla saglikla nur topu gibi bir kizin olsn nieyese icimden kiz gecdi smdi :) saglikli dogsun olsunda cinsiyeti hic fark etmez yumoşun6+4 canım. Benım kanama baya oldu ama düşük gibiydi resmen aa dedim düşük yapıyom heralde ama hmn gttım doktora kese yerindeydi
Hadi ya benim sadece peçeteye gelmişti anladım canım Peki ilk keseyi ne zaman gördün bende bugün 5+1 im6+4 canım. Benım kanama baya oldu ama düşük gibiydi resmen aa dedim düşük yapıyom heralde ama hmn gttım doktora kese yerindeydi
İnsallah canım gerçekten bu yolda çaba gösteren herkese bu zorlu sürecin meyvesini tattirsın. Saglıklı olsunda kız erkek farketmez vallahiAllah korusun cnm Allah cekdihin zorlugun mulafati versin insallah hayirlisiyla saglikla nur topu gibi bir kizin olsn nieyese icimden kiz gecdi smdi :) saglikli dogsun olsunda cinsiyeti hic fark etmez yumoşun
Keseyi normalde bugun için gtcektim kanama olunca 5bucukken gördümHadi ya benim sadece peçeteye gelmişti anladım canım Peki ilk keseyi ne zaman gördün bende bugün 5+1 im
Hadı hayırlısı olsun canım. Rahmini dinlendirmen daha iyi olur evet canım.sırayla gelsin bebişlerMerhaba kızlar nasılsınız, çok şükür laparoskopi oldum herşey yolunda sağ tüpüm bağlandı başka bir problem yoktu, Mayısta transfer olmayı düşünüyorum 2 adet geçsin en azından sizce?? Rabbim hayırlısı nasip etsin hepimize
Ayyy canım inşallah bende öyle düşündüm, senin bebiş nasıl minnak annesini üzmüyor değil mi oyyyy mini mini:) :)Hadı hayırlısı olsun canım. Rahmini dinlendirmen daha iyi olur evet canım.sırayla gelsin bebişler![]()
7.günde bebeğin sana daha ne salgıladığı maşallah işte gayet ii bahcecide yaptırabilirsin kan testini ama değerlerde oynama olabilir bun hazırlıklı ol çünkü ayni yerde tekrarlansin istenir testler.kullanılan kit ve değer aralıkları farkından dolayı stres yapmam diyosan sorun yok yaptir kuzumKızlar bugun kan testı verdım.7. Gun degerım 60 cıktı.ınsallah katlanarak devam eder. Dusuk mü sizce deger?
Cnm karar senin tabiki ama olumsuz bişey yaşarsan dert anlatması yaşamaktan daha zor geliyor yaşadım ondan hep temkinli olmakta fayda görüyorum. Böylede heves kaçıran sevimsiz teyzeler gibi oluyorum ama kalp atışlarını bi duy sonra paylaş bence hem nazara da çok inanırım.biz kolay elde etmiyoruz bu sıpalarıSağolun kızlar
@anneveoglusu
Sebiss
ne bileyim ya bide bu Cuma kuzenim teyzem falan da geliyor onlar buradayken söylemek istiyordum ama bilemedim ki
Siz daha tecrübelisiniz zaten Kübra hoca haftaya cumaya çağırdı
Haklısın canım aslında ama eşim dayanamadı Kardeşine söylediCnm karar senin tabiki ama olumsuz bişey yaşarsan dert anlatması yaşamaktan daha zor geliyor yaşadım ondan hep temkinli olmakta fayda görüyorum. Böylede heves kaçıran sevimsiz teyzeler gibi oluyorum ama kalp atışlarını bi duy sonra paylaş bence hem nazara da çok inanırım.biz kolay elde etmiyoruz bu sıpaları
Şimdilik üzmüyo canım hiç birimizde üzülmeyiz inşallahAyyy canım inşallah bende öyle düşündüm, senin bebiş nasıl minnak annesini üzmüyor değil mi oyyyy mini mini:) :)![]()
7.günde bebeğin sana daha ne salgıladığı maşallah işte gayet ii bahcecide yaptırabilirsin kan testini ama değerlerde oynama olabilir bun hazırlıklı ol çünkü ayni yerde tekrarlansin istenir testler.kullanılan kit ve değer aralıkları farkından dolayı stres yapmam diyosan sorun yok yaptir kuzum
Hadi geçmiş olsun cnm . Bnde seni merak ettim göremeyince. bunuda atlattin çok şükür. Bu arada bnm hsg temiz çıktı ameliyat olmuştum senin gibi. Bu günümüze şükür. İnş hersey güzel olacak. Şimdi transfer sırasıMerhaba kızlar nasılsınız, çok şükür laparoskopi oldum herşey yolunda sağ tüpüm bağlandı başka bir problem yoktu, Mayısta transfer olmayı düşünüyorum 2 adet geçsin en azından sizce?? Rabbim hayırlısı nasip etsin hepimize
Hadi hayırlısı canım aminŞimdilik üzmüyo canım hiç birimizde üzülmeyiz inşallah![]()