Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Kızlar bnde gttim bugun kalp atışları vardı .şuan küçük diye duyamayız dedi. Haftaya tekrar gtcem. Bnm kanamam olmuştu durdu ama. Jeli ve corasprini bıraktırdı iğne verdi. Bol bol dinlen dedi
Ne kadarlık oldu canım senin benim de geçen iki kere oldu coraspini kestim çok şükür şu an Yok

Ne kadarlık oldu canım senin benim de geçen iki kere oldu coraspini kestim çok şükür şu an Yok
6+4 canım. Benım kanama baya oldu ama düşük gibiydi resmen aa dedim düşük yapıyom heralde ama hmn gttım doktora kese yerindeydi

6+4 canım. Benım kanama baya oldu ama düşük gibiydi resmen aa dedim düşük yapıyom heralde ama hmn gttım doktora kese yerindeydi
Allah korusun cnm Allah cekdihin zorlugun mulafati versin insallah hayirlisiyla saglikla nur topu gibi bir kizin olsn nieyese icimden kiz gecdi smdi :) saglikli dogsun olsunda cinsiyeti hic fark etmez yumoşun

Hadi ya benim sadece peçeteye gelmişti anladım canım Peki ilk keseyi ne zaman gördün bende bugün 5+1 im

Allah korusun cnm Allah cekdihin zorlugun mulafati versin insallah hayirlisiyla saglikla nur topu gibi bir kizin olsn nieyese icimden kiz gecdi smdi :) saglikli dogsun olsunda cinsiyeti hic fark etmez yumoşun
İnsallah canım gerçekten bu yolda çaba gösteren herkese bu zorlu sürecin meyvesini tattirsın. Saglıklı olsunda kız erkek farketmez vallahi

Merhaba kızlar nasılsınız, çok şükür laparoskopi oldum herşey yolunda sağ tüpüm bağlandı başka bir problem yoktu, Mayısta transfer olmayı düşünüyorum 2 adet geçsin en azından sizce?? Rabbim hayırlısı nasip etsin hepimize

Merhaba kızlar nasılsınız, çok şükür laparoskopi oldum herşey yolunda sağ tüpüm bağlandı başka bir problem yoktu, Mayısta transfer olmayı düşünüyorum 2 adet geçsin en azından sizce?? Rabbim hayırlısı nasip etsin hepimize
Hadı hayırlısı olsun canım. Rahmini dinlendirmen daha iyi olur evet canım.sırayla gelsin bebişler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kızlar bugun kan testı verdım.7. Gun degerım 60 cıktı.ınsallah katlanarak devam eder. Dusuk mü sizce deger?
7.günde bebeğin sana daha ne salgıladığı maşallah işte gayet ii bahcecide yaptırabilirsin kan testini ama değerlerde oynama olabilir bun hazırlıklı ol çünkü ayni yerde tekrarlansin istenir testler.kullanılan kit ve değer aralıkları farkından dolayı stres yapmam diyosan sorun yok yaptir kuzum

Sağolun kızlar
@anneveoglusu
Sebiss Sebiss
ne bileyim ya bide bu Cuma kuzenim teyzem falan da geliyor onlar buradayken söylemek istiyordum ama bilemedim ki
Siz daha tecrübelisiniz zaten Kübra hoca haftaya cumaya çağırdı
Cnm karar senin tabiki ama olumsuz bişey yaşarsan dert anlatması yaşamaktan daha zor geliyor yaşadım ondan hep temkinli olmakta fayda görüyorum. Böylede heves kaçıran sevimsiz teyzeler gibi oluyorum ama kalp atışlarını bi duy sonra paylaş bence hem nazara da çok inanırım.biz kolay elde etmiyoruz bu sıpaları

Cnm karar senin tabiki ama olumsuz bişey yaşarsan dert anlatması yaşamaktan daha zor geliyor yaşadım ondan hep temkinli olmakta fayda görüyorum. Böylede heves kaçıran sevimsiz teyzeler gibi oluyorum ama kalp atışlarını bi duy sonra paylaş bence hem nazara da çok inanırım.biz kolay elde etmiyoruz bu sıpaları
Haklısın canım aslında ama eşim dayanamadı Kardeşine söyledi

7.günde bebeğin sana daha ne salgıladığı maşallah işte gayet ii bahcecide yaptırabilirsin kan testini ama değerlerde oynama olabilir bun hazırlıklı ol çünkü ayni yerde tekrarlansin istenir testler.kullanılan kit ve değer aralıkları farkından dolayı stres yapmam diyosan sorun yok yaptir kuzum

Tamam canım söyledıgın iyi oldu

Hadi geçmiş olsun cnm . Bnde seni merak ettim göremeyince. bunuda atlattin çok şükür. Bu arada bnm hsg temiz çıktı ameliyat olmuştum senin gibi. Bu günümüze şükür. İnş hersey güzel olacak. Şimdi transfer sırası :KK49:

Back
X