Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Hadi geçmiş olsun cnm . Bnde seni merak ettim göremeyince. bunuda atlattin çok şükür. Bu arada bnm hsg temiz çıktı ameliyat olmuştum senin gibi. Bu günümüze şükür. İnş hersey güzel olacak. Şimdi transfer sırası :KK49:
Saolasın canım evet çok şükür atlattım, öylemi temiz çıkmasına çok sevindim hsg’nin. Aynen artık sıra transferde Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah:dua::KK200:

Ayyyy inşallah canım, transfer ne zaman senin,ben dediğim gibi mayıs hatta hasirana denk geliyor o zaman öyle düşünüyorum ama
Cnm Dr um mayisa yapalım dedi ama Bn okulda yim nöbeti dir şimdi mayısta son sınavlar var . Haziran a mi biraksam diye tereddutteyim. Beklemekde çok zor. Kafam çok karışık açıkçası. Yanlış bi karar vermek istemiyorum. Bu işler nasip tabi .Rabbim ol derse hersekilde olur ama bu yoldan geçtiğimiz için acaba ne bişey mi olur böyle mi yapsaydim korkusu var :KK17:

Ayyyy inşallah canım, transfer ne zaman senin,ben dediğim gibi mayıs hatta hasirana denk geliyor o zaman öyle düşünüyorum ama
Cnm az önce okudum dondurulmus embriyo transferinde embriyo nun hepsi mi cozdurulup bakılıyor. Yani diğeri çöpe mi gidiyor. Bnm iki tane var bir tane koyarım dedi diğeri çöpe mi gidecek. Bi daha şansım olmayacak mı yani o_O:KK61:

Cnm Dr um mayisa yapalım dedi ama Bn okulda yim nöbeti dir şimdi mayısta son sınavlar var . Haziran a mi biraksam diye tereddutteyim. Beklemekde çok zor. Kafam çok karışık açıkçası. Yanlış bi karar vermek istemiyorum. Bu işler nasip tabi .Rabbim ol derse hersekilde olur ama bu yoldan geçtiğimiz için acaba ne bişey mi olur böyle mi yapsaydim korkusu var :KK17:
Kafan rahat olsun istiyorsan haziranda yapıyor bencede canım tabi ki Rabbim ol dedikten sonra hiç bir şey engel değil ama işte insan stres yapıyor valla o konuda haklısın.

Cnm az önce okudum dondurulmus embriyo transferinde embriyo nun hepsi mi cozdurulup bakılıyor. Yani diğeri çöpe mi gidiyor. Bnm iki tane var bir tane koyarım dedi diğeri çöpe mi gidecek. Bi daha şansım olmayacak mı yani o_O:KK61:
Yaaaa bence öyle bir şey yapılmıyor kalanlar donduruluyor tekrar tine kullanmak istersek kullanabiliriz tabi

Kzlar opuden cikdim biraz zor oldu ayildikdan sonra tuvalete giderken bayildim daha yenu kndime geldim. 7 yumurtadan ikisi bosmus 5 yumurta cikmis yarn haber veriiriz drdiler dua edin Allah rizasi icin saglikli dollesunler 5 gune hayirlisiyla ulassinlar insallah. Endise korku sardi ya Allahim insallah emekleri zorluklarimizi bosa cikarz cok korkuyorum duaniza ihtiyacm var

Kzlar opuden cikdim biraz zor oldu ayildikdan sonra tuvalete giderken bayildim daha yenu kndime geldim. 7 yumurtadan ikisi bosmus 5 yumurta cikmis yarn haber veriiriz drdiler dua edin Allah rizasi icin saglikli dollesunler 5 gune hayirlisiyla ulassinlar insallah. Endise korku sardi ya Allahim insallah emekleri zorluklarimizi bosa cikarz cok korkuyorum duaniza ihtiyacm var
Geçmiş olsun cnm. Bnmde zor olmuştu tansiyonum düşmüştü. İnş Rabbim emeklerimizin cektiklerimizin karşılığını verir. Stres yapma güzel olacak inş. Bol bol dua edelim.

Hadi hayırlı olsun canım Rabbim 5. Güne ulaştırsın inşallah, dualarımızdasın güzel haberler ver inşallah :dua:

A anneveoglusu hep aklımdasın , duamdasın canımmm kendını toparla yıne denersın canım..sanmakı pozıtıfı gorduk senı unuttuk... :KK43:
canımsın gözlerim doldu allah senden razı olsun
değerin çok güzel artıyor maşallah maşallah rabbim sağlıkla kucağında göstersin

Korkma canım Benimde başta 12 vardı sonra 7 kaldı en son 3 yumurta ile gitmiştim transfere 1 tanesi gelişti 2 si döllenmedi Rabbim birine hayat vermiş demek ki pazartesi günü pozitif haberini aldım
İçini temiz tut güzel düşün ben havuç suyu ve ananas da yiyiyorum

Kızlarmerhaba
Bu hastane iyi mi sizce
Ve tüp bebek için illa yaş sınırı var mı
Herşeyi normal olanlara da yapılabiliyor dimi
Ben Fulya bahçeci de Kübra hanıma gittim memnun kaldım çok şükür
Yaş olarak sadece 35 yaş altına tek embriyo konulabiliyor yoksa başka bişey yok

Back
X