Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Merhaba arkadaslar. Bende cumartesi icin Ebru hanimdan ön görüşme randevusu aldim. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah... Ben bu ay ki adetimle tedaviye baslamak istiyorum hangi tahlillerimizin olmasi gerekiyor acaba ya da neler iatiyorlar tedaviye baslamadan once biliyorsaniz yazabilir misiniz hazirlikli gideyim diyorum

Cnm bende cem beyle bsslicakdim ebru hanimla gorusdum ama cem beye karar verdik. Bu ay adet oldum ama cem bey bir dahaki ay baslayalik dedi 2 tane vutamin ilacu verdi 1 ay kullanalim dedi martta baslicaz bakalim yoksa bnde hemrn bslak istiyordum

Bende bahcecide once ebru hanimla baslamisdm ama cem beyle d3vam edicem randavu aldm sali gunune bakalim. Subat basinda adet olucam Allah izin verirse o zmn baslicaz insallah
Hayırlısı inşallah
Rabbim hepimizine yar ve yardımcısı olsun
Müjdeli haberlerinizi alırız inşallah

Canım bildiğim kadarıyla gerekli tahlilleri onlar yapıyorlar sanırım. Sadece rahim filmini dışarıda çektiriyorlar, onunda belirli zamanı var sen Ebru hanımla görüş sorularını hazırla o seni yönlendir.

Eki Görüntüle 2105990
2018 tüp bebek fiyatları
Bahçeci müşteri hizmetlerinde Canan hnm var ‭0 (533) 658 03 12‬ watsap tan ona sor istersen
merhaba bende haftasonu cem bey ile görüştüm havuz yöntemi önerdiler.
fiyat bilgisi için sgk heyet raporu olarak fiyat verdiklerini bilmediğimiz için standart liste ilettiler bize.
senin koyduğun resim tam olarak okunmuyor rica etsem özelden tekrar iletirmisin.

Yüklenince böyle oluyor Cem beyin sekreteri var ‭0 (533) 658 03 12‬ ondan iste cnm

paket fiyatı yazan yerdeki ilk fiyatı söylermisin peki.
orayı aradım dönüş yapacaklarmış inşallah

3080 tl

çok iyiymiş heyet raporu çıkarmak gerek demekki normal liste fiyatı 7750 tl şuan
havuz yöntemi 5500 tl senin paylaştığın ile aynı ama liste fiyatının heyet raporu ile bu kadar fark olması rapor çıkarmaya değer mi sorusuna bir cevap kesinlikle değer.

450 muayene 900 rahim dinlendirme el rapor çıkar tabi cnm ilaçlarda çok fark ediyor

muayene ye 500 tl verdik canım
ilaçlarda fark ediyor biliyorum ama tedavide ettiğini bilmiyordum geri dönüş yaparlarsa hemen heyet raporu için başvuruya başlicam daha önce çıkan raporum olduğu için yenilemesi kolay olur.
ve havuz yönteminde en az 2 kere işlem yapılacağını düşünürsek raporsuz 18000 tl civarı tutuyo

O verdiğim numarayı ara sen muayene bir kere daha ödersin en kötü başvur hemen çıkıyor rapor 1 hafta 2 haftaya

O verdiğim numarayı ara sen muayene bir kere daha ödersin en kötü başvur hemen çıkıyor rapor 1 hafta 2 haftaya
Merhaba arkadaşım. Ben de bu ay içerisinde başlamayı düşünüyorum da , raporu merkezden çıkarttırabiliyor muyuz acaba, yoksa doğum hastaneleri , üniversiteler falan mı ?

Merhaba arkadaşım. Ben de bu ay içerisinde başlamayı düşünüyorum da , raporu merkezden çıkarttırabiliyor muyuz acaba, yoksa doğum hastaneleri , üniversiteler falan mı ?
Yok ben Cerrahpaşa dan çıkardım

Anladım canım, teşekkür ederim. Ben başka bir ilde yaşıyorum da o nedenle sormuştum. Bol şans dilerim, güzel haberlerle tekrar görüşürüz inşallah...
Amin inş bulunduğun ilde vardır mutlaka cnm dış heyet raporu veren yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…