Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Donma islemide aytiyetten para verecegiz birde demi bn onu sormadm ya mesela diyelim 2 tane saglam kaldi ikisini dondurup 1 ay snra transfer etcz onada ayri ayri 1700 vercezmi
Dondurulan embriyolar için ayrı ayrı ücret odemeyeceksiniz tek fiyat ister 2 ister 20 sayı farketmiyor hayırlısı olsun ama inşallah tutar

Dondurulan embriyolar için ayrı ayrı ücret odemeyeceksiniz tek fiyat ister 2 ister 20 sayı farketmiyor hayırlısı olsun ama inşallah tutar
Insallah siz hamilesiniz sanirim ? Sizin kacinci denemeniz yasiniz ve ozel drgilse sorununuz nedir .

Insallah siz hamilesiniz sanirim ? Sizin kacinci denemeniz yasiniz ve ozel drgilse sorununuz nedir .
Benim 9.doktorum bu bulamamışlardı bişey sebepsiz dediler megerse pco like diye bişey varmış yumurta oluyor ama etrafı inci taneli kist ile cevrili ilk denemede tuttu doktorumdan Allah razı olsun vesile oldu yaş 29 8 yillik evliliğim var 2 kimyasal gebeligim oldu rabbim inşallah kizlarimizi bize kavuşturur ikizlere hamileyim tek şey sabır sabır sabır

Ay
Ayy cnmm ne kdr guzellll bende hep saglikli bir ikizlerim olmasini cok istiyorum haayirlisiyla kucaginada alirsun insallah kzlarini Dua et Allah rizasi icin rabbim bizede nasip etsn. 24 yasindayim bende esimin spermi dusuk insallah ilk seferde tutar aksi takdirde.maddi manevi cok yipraniriz. Allah yardimcimiz olsn

Sperme doping yapılıyor yeterki kadında yumurta rezervi olsun inşallah olur hayatım dua edecegim

Sperme doping yapılıyor yeterki kadında yumurta rezervi olsun inşallah olur hayatım dua edecegim
Allah razi olsn cnm. Amh degerim 4.3 iyimidir bilemiyrm.doktor iyi dedi heralde tam hatirlayamadim. Yani gorunen bska bir sorun yok iyi grupdasnz dedi ama Takdir Allahdan. Anne olmayi cok istiyorum iki tane embriyo koymasini isticem ama kabul etceni sanmiyorum cem beyin

Ne kadar güzel görünse de ikiz gebelik maddi manevi zor hayırlısı ne ise o olur insallah

Ne kadar güzel görünse de ikiz gebelik maddi manevi zor hayırlısı ne ise o olur insallah
Cnm bnm kuzenimin var yakonimda cok ikiz oglanlari 2 yasindalar cok guzeller onlara 1 bucuk senedir bakiyorum cogu zaman haftada 4 kere cok seviyorim onlari cok gUzeller illaki zordur her guzel sey gibi. Ama rabbim bereketini verir merak etme.

arkadaşlar transferi canı isteyene koyuyolar durumu değil 35 yaş altı isen 1 ama yumurtalık rezervlerinde azalma ciddi derecede ise ve her geçen yıl daha da azalacağı için 2 koyuyorlar.çünkü rezervlerin azalması demek menapoz kapıya dayandı demek.mustafa bahçecinin bu yönde açıklaması olmuştu.

Cnm yok bn cok gordum koyani 25 26 yaslarinda olanlara istedikleri icin. Ama o anki durumlarina bgli tabi hayirlisi olsn herkez icin.

Hayır canım benım tanıdıgım cok kısıye koydular rezervelerde azalma ıle alakası yok çoğu koyuyo

merhaba bayanlar bende Cem’i hocanın hastasıyım perşembe günü toplama olacak inşallah, sizi arayıp bilgi veriyorlar dimi embriyo hakkında ? Gunes3425

Insallah hakkinizda hayirli olan neyse o olsn insallah sonu cok guzel olur. Ilk denemenizmi ? Sorununuz nedir ozel degosle
Amin inşallah Hayır bu 3. Denemem olacak sağ tüpte tıkanıklık var hidrosalpenks, laparoskopi olacağım toplamadan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…