Dondurulan embriyolar için ayrı ayrı ücret odemeyeceksiniz tek fiyat ister 2 ister 20 sayı farketmiyor hayırlısı olsun ama inşallah tutarDonma islemide aytiyetten para verecegiz birde demi bn onu sormadm ya mesela diyelim 2 tane saglam kaldi ikisini dondurup 1 ay snra transfer etcz onada ayri ayri 1700 vercezmi
A neden aynı hastanedeler sonuçta değiştirmenın sebebi neydi. Bu arada nerde oturuyosun. Kaç yıllık evlisin[/QUOT
Sancaktepede oturuyorum cnm. 1 bucuk yillik evliyim basda onunla.gorustuk baslicakdm fakat bu kadimlar kulubunde bi yorum okudum ebri hanimla ilgili cok olumsusdu cok etkilendim. Tabi ne kdri dogru bilemem ama insan bu surede cok etkileniyor ztn baska doktorlarda gorsuduk farkli merkezlerde ebrudan randavu alincada snradan cem beyle ilgili cok yprum okudum hep cem beyin adi geciyor ebru hanim yeni gelmis kmse pek bse yazmamis. Esime hep keske ondan alsaydik etseydik surekli soyledim oda aradi sordu degisme sansimz var fakar muayene parasini odemek sartiyla drdi kabul ettik neyse gttik gorusmeye adetime 5 gun vardi merkeze adim attim adet oldum sasirdim yani hic bu kdr erken olmazdim. Bi yandanda heyecanlandm muayene olup bsslarim hemen dedim. Ucretide odedik ama doktor muayene etmedi direk vitamin vrrdi bu ay baslamayalim dedi iyi grupdasnz tek sorun esinin spermi gibi dedi bnde tipis tipis eve geri geldim ilac kullaniyorum suan. Vitamin iki tane bu ay ki adetme 5 gun kaldi bakalim ne zaman hasta olucam baslicaz hayirlisi.
Insallah siz hamilesiniz sanirim ? Sizin kacinci denemeniz yasiniz ve ozel drgilse sorununuz nedir .Dondurulan embriyolar için ayrı ayrı ücret odemeyeceksiniz tek fiyat ister 2 ister 20 sayı farketmiyor hayırlısı olsun ama inşallah tutar
Benim 9.doktorum bu bulamamışlardı bişey sebepsiz dediler megerse pco like diye bişey varmış yumurta oluyor ama etrafı inci taneli kist ile cevrili ilk denemede tuttu doktorumdan Allah razı olsun vesile oldu yaş 29 8 yillik evliliğim var 2 kimyasal gebeligim oldu rabbim inşallah kizlarimizi bize kavuşturur ikizlere hamileyimInsallah siz hamilesiniz sanirim ? Sizin kacinci denemeniz yasiniz ve ozel drgilse sorununuz nedir .
Ayy cnmm ne kdr guzellll bende hep saglikli bir ikizlerim olmasini cok istiyorum haayirlisiyla kucaginada alirsun insallah kzlarini Dua et Allah rizasi icin rabbim bizede nasip etsn. 24 yasindayim bende esimin spermi dusuk insallah ilk seferde tutar aksi takdirde.maddi manevi cok yipraniriz. Allah yardimcimiz olsnBenim 9.doktorum bu bulamamışlardı bişey sebepsiz dediler megerse pco like diye bişey varmış yumurta oluyor ama etrafı inci taneli kist ile cevrili ilk denemede tuttu doktorumdan Allah razı olsun vesile oldu yaş 29 8 yillik evliliğim var 2 kimyasal gebeligim oldu rabbim inşallah kizlarimizi bize kavuşturur ikizlere hamileyimtek şey sabır sabır sabır
Sperme doping yapılıyor yeterki kadında yumurta rezervi olsun inşallah olur hayatım dua edecegimAy
Ayy cnmm ne kdr guzellll bende hep saglikli bir ikizlerim olmasini cok istiyorum haayirlisiyla kucaginada alirsun insallah kzlarini Dua et Allah rizasi icin rabbim bizede nasip etsn. 24 yasindayim bende esimin spermi dusuk insallah ilk seferde tutar aksi takdirde.maddi manevi cok yipraniriz. Allah yardimcimiz olsn
Allah razi olsn cnm. Amh degerim 4.3 iyimidir bilemiyrm.doktor iyi dedi heralde tam hatirlayamadim. Yani gorunen bska bir sorun yok iyi grupdasnz dedi ama Takdir Allahdan. Anne olmayi cok istiyorum iki tane embriyo koymasini isticem ama kabul etceni sanmiyorum cem beyinSperme doping yapılıyor yeterki kadında yumurta rezervi olsun inşallah olur hayatım dua edecegim
Ne kadar güzel görünse de ikiz gebelik maddi manevi zor hayırlısı ne ise o olur insallahAllah razi olsn cnm. Amh degerim 4.3 iyimidir bilemiyrm.doktor iyi dedi heralde tam hatirlayamadim. Yani gorunen bska bir sorun yok iyi grupdasnz dedi ama Takdir Allahdan. Anne olmayi cok istiyorum iki tane embriyo koymasini isticem ama kabul etceni sanmiyorum cem beyin
Kzlarinin adlarini ne koyacaksn cnm bellimi :)Sperme doping yapılıyor yeterki kadında yumurta rezervi olsun inşallah olur hayatım dua edecegim
Cnm bnm kuzenimin var yakonimda cok ikiz oglanlari 2 yasindalar cok guzeller onlara 1 bucuk senedir bakiyorum cogu zaman haftada 4 kere cok seviyorim onlari cok gUzeller illaki zordur her guzel sey gibi. Ama rabbim bereketini verir merak etme.Ne kadar güzel görünse de ikiz gebelik maddi manevi zor hayırlısı ne ise o olur insallah
Off sorma isim konusu gerçekten çok zor kız isimleri de maşallah çok fazlaKzlarinin adlarini ne koyacaksn cnm bellimi :)
Saglikli dogsunlarda insallah bulunur isim cnmOff sorma isim konusu gerçekten çok zor kız isimleri de maşallah çok fazla
Cnm yok bn cok gordum koyani 25 26 yaslarinda olanlara istedikleri icin. Ama o anki durumlarina bgli tabi hayirlisi olsn herkez icin.arkadaşlar transferi canı isteyene koyuyolar durumu değil 35 yaş altı isen 1 ama yumurtalık rezervlerinde azalma ciddi derecede ise ve her geçen yıl daha da azalacağı için 2 koyuyorlar.çünkü rezervlerin azalması demek menapoz kapıya dayandı demek.mustafa bahçecinin bu yönde açıklaması olmuştu.
Hayır canım benım tanıdıgım cok kısıye koydular rezervelerde azalma ıle alakası yok çoğu koyuyoarkadaşlar transferi canı isteyene koyuyolar durumu değil 35 yaş altı isen 1 ama yumurtalık rezervlerinde azalma ciddi derecede ise ve her geçen yıl daha da azalacağı için 2 koyuyorlar.çünkü rezervlerin azalması demek menapoz kapıya dayandı demek.mustafa bahçecinin bu yönde açıklaması olmuştu.
Ne kdr yumurtaniz ckdi kac yasindasiniz ?merhaba bayanlar bende Cem’i hocanın hastasıyım perşembe günü toplama olacak inşallah, sizi arayıp bilgi veriyorlar dimi embriyo hakkında ?Gunes3425
Perşembe günü toplama olacak, umarım iyi olur herşey 27 yaşındayımNe kdr yumurtaniz ckdi kac yasindasiniz ?
Insallah hakkinizda hayirli olan neyse o olsn insallah sonu cok guzel olur. Ilk denemenizmi ? Sorununuz nedir ozel degoslePerşembe günü toplama olacak, umarım iyi olur herşey 27 yaşındayım
Amin inşallah Hayır bu 3. Denemem olacak sağ tüpte tıkanıklık var hidrosalpenks, laparoskopi olacağım toplamadan sonraInsallah hakkinizda hayirli olan neyse o olsn insallah sonu cok guzel olur. Ilk denemenizmi ? Sorununuz nedir ozel degosle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?