teşekkür ederim.O verdiğim numarayı ara sen muayene bir kere daha ödersin en kötü başvur hemen çıkıyor rapor 1 hafta 2 haftaya
Donma islemide aytiyetten para verecegiz birde demi bn onu sormadm ya mesela diyelim 2 tane saglam kaldi ikisini dondurup 1 ay snra transfer etcz onada ayri ayri 1700 vercezmiMerhaba bayanlar bende bu ay cem beye başladım 7750 tüp bebek.. 2000 bin tl ilaçlar..500 tl muayane.. dondurma işlemide 900 tl.verdım hepsine. Suan embrıyolar gelişimi suruyo yrn 5.gnü olacak bilgi verip donma işlemi olacak
2 sini birden dondurmuyolarmı ayrı ayrı dondurma olmuyo galıba tam bılmıyorum. Dondurma ücreti ayrı odeniyor evet canım. Transver olmadan hesabı kapatıyosun zaten toplamada hepsını alıyolarDonma islemide aytiyetten para verecegiz birde demi bn onu sormadm ya mesela diyelim 2 tane saglam kaldi ikisini dondurup 1 ay snra transfer etcz onada ayri ayri 1700 vercezmi
26 yaşındayım 2. Denemem olcak. Hiç bi sorun yok ama 5 yıldır olduğuda yok. Ya sen canımBnde bahcecideym cnm bu ay baslicam adetle gecen ay baslamadi cem bey vitamin kullan dedi 1 ay . Sen kac yasindasn ilk tedavinmi ozel degilse sorunuz nedir ?
24 yasindaym bende ilk denemem. Ilkidemi orda yaptrdinz nede basarisiz oldu ? Benimde esimde sperm dusuk ☹ bakalim bizi neler bekliyor cikdik bir yola.26 yaşındayım 2. Denemem olcak. Hiç bi sorun yok ama 5 yıldır olduğuda yok. Ya sen canım
Başarız olduguna dair bsy denmedi.ilkini ataşehir memorıel de yaptım.. araştır hangi yiyecekler iyi geliyo çoğaltmaya eşinden sperm almaya vakit var.araştır duzenli uygula. Havuç suyuda içir hergün mutlaka tm mı canım24 yasindaym bende ilk denemem. Ilkidemi orda yaptrdinz nede basarisiz oldu ? Benimde esimde sperm dusuk ☹ bakalim bizi neler bekliyor cikdik bir yola.
Aa evet noğut suyuda vardı içir içir.valla memnunum bı sorun yaşamadım. Her hastene gbi ordada yoğunluk var tabi ama kım ne yapacağını cok ii bildiği için,kafa yormana gerek kalmıyor.korkulacak hiç bişeyde yok.daha zor bi işlem diye biliyodum korkuyodum.gayette basit rahat ol yani tatlımCnm incir kullandik bu sefrrdr prolaktini yuksek cikdi incirden dolayi. Suan nogut suyu iciriyorum birde klomenle proxsedin die ilac verdi doktor. Ama cok bi faydasi yok ilaclarin nohut suyu neler yapacak bakalim. Tek sorun o gozukuyor bnm hersehim olmasi gerekdigi gibiymis suanlik. Insallah yuzumuz guler ikimizde genciz daha cok Rabbim herkese versn icindede bize. Memnunmusun cem beyden. Korkuyorum bu surecden biraz cok effamliyim biraz sanirim.
benim bildiğim tedaviden sonra kalan embriyoları ileriki yıllarda kullanmak istediğinde o ücret verilecek.Donma islemide aytiyetten para verecegiz birde demi bn onu sormadm ya mesela diyelim 2 tane saglam kaldi ikisini dondurup 1 ay snra transfer etcz onada ayri ayri 1700 vercezmi
Sizin ilaclar falan ne kdr tutdu. Bir sorununuzda yokmus cnku bazen ilaclar az thtuyormus herkese ayni derecede verilmiyormus die duymusdum az tutanda oluyormus ucreti. Birde ozelmi devlet desteklimi yaptiriyorsunuz? Bz ozel yaptiriyoruzda ne kdr tutuyor ortalama die soruyorum.Aa evet noğut suyuda vardı içir içir.valla memnunum bı sorun yaşamadım. Her hastene gbi ordada yoğunluk var tabi ama kım ne yapacağını cok ii bildiği için,kafa yormana gerek kalmıyor.korkulacak hiç bişeyde yok.daha zor bi işlem diye biliyodum korkuyodum.gayette basit rahat ol yani tatlım
Canım bn dondurma işlemi yapıcam dıye sadece iğne ve vitamın kullandım.1.500 fln gtttı heralde. Devletten destek almadık hiç. Eşim uğrasmadı.Sizin ilaclar falan ne kdr tutdu. Bir sorununuzda yokmus cnku bazen ilaclar az thtuyormus herkese ayni derecede verilmiyormus die duymusdum az tutanda oluyormus ucreti. Birde ozelmi devlet desteklimi yaptiriyorsunuz? Bz ozel yaptiriyoruzda ne kdr tutuyor ortalama die soruyorum.
Canım bn dondurma işlemi yapıcam dıye sadece iğne ve vitamın kullandım.1.500 fln gtttı heralde. Devletten destek almadık hiç. Eşim uğrasmadı.[/QUO
Kac adet yumurtan cikti canım peki ? Kaci dolleenmis bellimi. Birde kac adet transfer isticeksin? Kusura bakma cok soru soruuorum ama ☹
Ya bende iki koydurmak istiyorum ama ysak diyorlar 30 yas aldi . Cogu kez okudum herkez koydurmus islerine gelene koyuyolrlar bnce madem yasak nie birine koyup digerne koymuyorlar ya hepsine koynlar ya hic birine. Bana birde 14 den az yumurtan cikarsa tazw yaparim trannsferi dedi. Sen kndinmi istedin dondurulmus cnm ? Ebru hanimla gorusmusduk oda biz 1 ay rahim dinlendirmeyi tercih ediyrz demisdi daja iyi oluyor vucud dinleniyor demisdi. Of ya ne zor bu islr Allab yardim etsn hepimizeSor tatlım sor. 11 tane toplandı 9 tanesi dollendı 5.güne 3 tane kaldı. Ben 2 tane istıyorum doktor 1 dıyo kbl etmıcem ama. Aradı demın doktor gelınce konuşuruz dedi. Cnkü 1 kere koydum 1 tane 1.kalıte tutmadı umudum gene olmaz sende ısrarcı ol 2 koydur.
Aynen oyle yasak ama koyuyolar benım arkadaşa ilk denemesinde koydular 1 tanesi tuttu. Canım bn 2. Yi yapıcam dıe donduralım dedi bnde ztn oyle istıyodum. Eğer ebru hanım dondurmak istıyosa dondur tutma şansı daha yüksek cem beyde oyle dedi.Ya bende iki koydurmak istiyorum ama ysak diyorlar 30 yas aldi . Cogu kez okudum herkez koydurmus islerine gelene koyuyolrlar bnce madem yasak nie birine koyup digerne koymuyorlar ya hepsine koynlar ya hic birine. Bana birde 14 den az yumurtan cikarsa tazw yaparim trannsferi dedi. Sen kndinmi istedin dondurulmus cnm ? Ebru hanimla gorusmusduk oda biz 1 ay rahim dinlendirmeyi tercih ediyrz demisdi daja iyi oluyor vucud dinleniyor demisdi. Of ya ne zor bu islr Allab yardim etsn hepimize
Benim doktorimd cem bey ebrudan ona gectim hakkimzda hayirlisi bakalim neler oluyor.Aynen oyle yasak ama koyuyolar benım arkadaşa ilk denemesinde koydular 1 tanesi tuttu. Canım bn 2. Yi yapıcam dıe donduralım dedi bnde ztn oyle istıyodum. Eğer ebru hanım dondurmak istıyosa dondur tutma şansı daha yüksek cem beyde oyle dedi.
A neden aynı hastanedeler sonuçta değiştirmenın sebebi neydi. Bu arada nerde oturuyosun. Kaç yıllık evlisinBenim doktorimd cem bey ebrudan ona gectim hakkimzda hayirlisi bakalim neler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?