Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Canım hayırlı olsun ınsallah pozıtıfı gorursun. Benım adetın 18. Gunu transfer oldu

Canım tüplerdekı yapısıklıgın onemı yok tupbebrkte ben de 3 kez denedım. Coksukur 4. De bahcecide pozıtıfı gorduk. Hangı dr gıdıyorsun

Canım tüplerdekı yapısıklıgın onemı yok tupbebrkte ben de 3 kez denedım. Coksukur 4. De bahcecide pozıtıfı gorduk. Hangı dr gıdıyorsun

Canm.ben 3 denemeyi Şanlıurfa da yaptım 4. Denemeyi daha iyi bir yerde yapmak istiyoruz şuan merkez arastiriyoruz

Canım selam ben fulya bahceci güvenç beyde tedavi oldum ve ilk denemem şükür pozitif..Kesinlikle tavsiye ederim emin bir sekilde tedavide ilerler güvenç bey işinin ehli birisi..Hatta ben en başında cok kararsız kalmiştım neredeyse gitmeyecektim ama simdi iyiki diyorum..Sonuç tebelik takvimimde..Allah isteyen herkese nasib etsin

Sisaaaam canım nasılsın? Başladınmı tekrar tedaviye

Bende guvenc hocanın hastasıydım ismi gibi insana güven verıyor. Gereksız hıcbirseyı istemedi ne gerekıyorsa onu uyguladı allah bın kere razı olsun kendısınden. 10 yıl sonra rabbımın ıznı ve guvenc hocam ile hamile kaldım..cokk sukur

Ohhh süper ne güzelll valla
Ama ben hamilelik takibini anadolu yakasinda devam ediyorum, cok yogun olduklari icin istemedim..Sen takibi nerede yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…