- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 53
- 37
Sağol cnm Allah razı olsunsaol canm insallah basarili bir sekilde gecer seninki de saglikla kucagina alirsin
Bende de senin gibiyim 7. Haftadan beri kusuyorum bulantı hissi hep varSebiss
A anneveoglusuaybalam00 kızlar uzun süredir yazamıyorum 1.5 aydır hep yatıyorum
Midemde yediklerim sanki hiç sindirilmiyor ve şişiyor kocaman oluyor ve kusuyorum
Bizde Pazartesi inşaAllah 4 aylık olacağız cinsiyetimizi öğrendik çok şükür prenses geliyor inşaAllah
Ama ben ceset gibiyim hem gazım var hem de hep kusuyorum aynı durumda olanlar var mıdır bilmiyorum
Bende de senin gibiyim 7. Haftadan beri kusuyorum bulantı hissi hep var
Hayırlı olsun canım sağlıkla prensesin kucağına al inşallah
Kusum benimde kızım olacak sükÜr bnm kusma olmadı bulantı koku hassasiyeti kabusumdu şimdide zillinin ayaklarının baskısıyla kasik batması yaşıyorum. Cnm sakız aklında olsun şekersiz gaz çıkarmada bana hala yardımcı mideyide rahatlatıyor. A anneveoglusu na solemistim az sabır sonra geçecek insSebiss
A anneveoglusuaybalam00 kızlar uzun süredir yazamıyorum 1.5 aydır hep yatıyorum
Midemde yediklerim sanki hiç sindirilmiyor ve şişiyor kocaman oluyor ve kusuyorum
Bizde Pazartesi inşaAllah 4 aylık olacağız cinsiyetimizi öğrendik çok şükür prenses geliyor inşaAllah
Ama ben ceset gibiyim hem gazım var hem de hep kusuyorum aynı durumda olanlar var mıdır bilmiyorum
Hadı hayırlısı olsun guzel sonuçlar almak nasip olsun. Bnde 4.ayımdayım bebişe kız dedi cem bey ama erkekmiş saglıkla kucağımıza almak nasıp olsun insallahKızlar regl oldummm transfer için tedaviye başlıyorum sonunda :) sizler be yaptınız
Allah'ım hayırlı evlat versin cnmHadı hayırlısı olsun guzel sonuçlar almak nasip olsun. Bnde 4.ayımdayım bebişe kız dedi cem bey ama erkekmiş saglıkla kucağımıza almak nasıp olsun insallah
Amin canım cümlemize insallahAllah'ım hayırlı evlat versin cnm
Saklmamışmı minnoş :) aynen canım saglıkla kucaguna alda gerisi önemli değil bende senin gibi bebişimi beklerim inşallahHadı hayırlısı olsun guzel sonuçlar almak nasip olsun. Bnde 4.ayımdayım bebişe kız dedi cem bey ama erkekmiş saglıkla kucağımıza almak nasıp olsun insallah
İnsallah canım Allahın izniyle tez vakitte alırsın hayırlı haberler. Benım bebiş hep yatar pozisyonda veya oturur pozisyonda bide yan duruyo yüzünü göstermiyo cem bey yuzde 80 90 kız dedi. 16 hftalıkken faln artık başka doktora geçtik cem beyin tavsiye ettiği bi doktora gttik oda erkek dedi yiğidin malı meydanda gözüküyo dediSaklmamışmı minnoş :) aynen canım saglıkla kucaguna alda gerisi önemli değil bende senin gibi bebişimi beklerim inşallah
Haha yiğit başta biraz utanmış demek :)))İnsallah canım Allahın izniyle tez vakitte alırsın hayırlı haberler. Benım bebiş hep yatar pozisyonda veya oturur pozisyonda bide yan duruyo yüzünü göstermiyo cem bey yuzde 80 90 kız dedi. 16 hftalıkken faln artık başka doktora geçtik cem beyin tavsiye ettiği bi doktora gttik oda erkek dedi yiğidin malı meydanda gözüküyo dedi
Heralde utandıHaha yiğit başta biraz utanmış demek :)))
Hadi hayırlı olsun cnm benim için de dua edermisin p.tesi test gunumrabbime binlerce şukur pozitifi gorduk sonunda artik bebisim benimle cok sukur
rabbim yardimcin olsun ben dayanamadim 1 gun once yaptim testi herkese surpriz oldu lutfen stres yapma Rabbim vermek istedikten sonra her türlü oluyor . Herkese kismet etsin Rabbm..Hadi hayırlı olsun cnm benim için de dua edermisin p.tesi test gunum
Cnm bnde test yaptım çok çok silik çıktı dün 7.gunumdu senin nasildi test sonucun.Rabbim insallah hayırlı sonuçlar versin banadarabbim yardimcin olsun ben dayanamadim 1 gun once yaptim testi herkese surpriz oldu lutfen stres yapma Rabbim vermek istedikten sonra her türlü oluyor . Herkese kismet etsin Rabbm..
rabbim seninde gonlune gore versin insallahCnm bnde test yaptım çok çok silik çıktı dün 7.gunumdu senin nasildi test sonucun.Rabbim insallah hayırlı sonuçlar versin banada
cok sukur beta da613 cikti canm yarin dr a gtcem binlerce sukurCnm bnde test yaptım çok çok silik çıktı dün 7.gunumdu senin nasildi test sonucun.Rabbim insallah hayırlı sonuçlar versin banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?