Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Sebiss
A anneveoglusu aybalam00 kızlar uzun süredir yazamıyorum 1.5 aydır hep yatıyorum
Midemde yediklerim sanki hiç sindirilmiyor ve şişiyor kocaman oluyor ve kusuyorum
Bizde Pazartesi inşaAllah 4 aylık olacağız cinsiyetimizi öğrendik çok şükür prenses geliyor inşaAllah
Ama ben ceset gibiyim hem gazım var hem de hep kusuyorum aynı durumda olanlar var mıdır bilmiyorum

Bende de senin gibiyim 7. Haftadan beri kusuyorum bulantı hissi hep var

Hayırlı olsun canım sağlıkla prensesin kucağına al inşallah

Kusum benimde kızım olacak sükÜr bnm kusma olmadı bulantı koku hassasiyeti kabusumdu şimdide zillinin ayaklarının baskısıyla kasik batması yaşıyorum. Cnm sakız aklında olsun şekersiz gaz çıkarmada bana hala yardımcı mideyide rahatlatıyor. A anneveoglusu na solemistim az sabır sonra geçecek ins

Kızlar regl oldummm transfer için tedaviye başlıyorum sonunda :) sizler be yaptınız
Hadı hayırlısı olsun guzel sonuçlar almak nasip olsun. Bnde 4.ayımdayım bebişe kız dedi cem bey ama erkekmiş saglıkla kucağımıza almak nasıp olsun insallah

Hadı hayırlısı olsun guzel sonuçlar almak nasip olsun. Bnde 4.ayımdayım bebişe kız dedi cem bey ama erkekmiş saglıkla kucağımıza almak nasıp olsun insallah
Saklmamışmı minnoş :) aynen canım saglıkla kucaguna alda gerisi önemli değil bende senin gibi bebişimi beklerim inşallah

Saklmamışmı minnoş :) aynen canım saglıkla kucaguna alda gerisi önemli değil bende senin gibi bebişimi beklerim inşallah
İnsallah canım Allahın izniyle tez vakitte alırsın hayırlı haberler. Benım bebiş hep yatar pozisyonda veya oturur pozisyonda bide yan duruyo yüzünü göstermiyo cem bey yuzde 80 90 kız dedi. 16 hftalıkken faln artık başka doktora geçtik cem beyin tavsiye ettiği bi doktora gttik oda erkek dedi yiğidin malı meydanda gözüküyo dedi

Haha yiğit başta biraz utanmış demek :)))

rabbim yardimcin olsun ben dayanamadim 1 gun once yaptim testi herkese surpriz oldu lutfen stres yapma Rabbim vermek istedikten sonra her türlü oluyor . Herkese kismet etsin Rabbm..
Cnm bnde test yaptım çok çok silik çıktı dün 7.gunumdu senin nasildi test sonucun.Rabbim insallah hayırlı sonuçlar versin banada

merhaba kızlar ben cem bey de havuz yöntemi uyguluyoruz nisan ayında 1 yumurta dondurduk.haziran ayında tekrar toplama yaptık 3 yumurta toplandı maalesef 6.gün aradıklarında pazar günü dondurulacak durumda olmadıklarını Dr.umun 1-2 güne beni arayacağını ilettiler bugün perşembe ama hala arayan yok sinir bozucu bir durum dr umun benimle ilgilenmemesi yada yardımcılarının hiç bir şekilde dönüş yapmaması ne kadar doğru.aklıma klinik ile devam edip etmemekle alakalı şeyler takılmaya başladı parayı alıp dondurulmuş embriyosu yok gene devam edilecek nasılsa diye mi düşünüyorlar acaba???şimdi cem bey e nasıl güvenim artık diyorum yada ne kadar gerçekçi hastasına karşı davranışları????

Cnm bnde test yaptım çok çok silik çıktı dün 7.gunumdu senin nasildi test sonucun.Rabbim insallah hayırlı sonuçlar versin banada
rabbim seninde gonlune gore versin insallah

Eklentiler

• IMG-20180705-WA0002.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…