Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Merhaba doktorunuz kimdi acaba

selam,bugün cem bey aradı buraya yazmış olduğum yorum kendisine bir şekilde ulaşmış ve üzüntüsünü iletti.konu ile ilgili de güzel bir açıklama yaparak içime su serpmiş oldu onu üzdüm sanırım özürlerimi iletiyorum tekrardan psikolojimize versin yazdıklarımı:)sanırım bu işte kesinlikle güven gerekiyor ve ben onu tercih ettiğim için pişman değilim sonuç olumsuz bile olsa çünkü elinden geleni gerçekten yapıyor.

Cnm cok sevindim senin adına. Bence cem bey süper bir dr. İlgili ,başarılı en önemlisi işini severek yapıyor Bence yoksa bu kadar başarılı olamaz. Ben önce Rabbimin sonra onun sayesinde hamıleyım 7 yıldan sonra mucize gibi... Rabbim onun gibi dr lari hayatımızdan eksik etmesin. Bu defa olmasaydı da yine onunla devam ederdim kuzum. Çünkü aklımda soru işareti kalmadi. İnş sende güzel sonucunu bizimle paylaşırsın. Hepinize duaciyim...

cem hocam bizim mucizemizin kahramani, simdi kuzeniminde mucizesi oldu, cok yogundur ama isini hep iyi yapmaya calisir, allah tum isteyenlere nasip etsin
Amin inşallah cnm. Ne güzel maşallah Allah tamamına erdirsin inş hepimizin hamileliğini. Ben çok seviyorum cem hocayı. İyiki onu tanimisim.

Cok tesekkur ederim.saglikla kucağına almayi nasip etsin rabbim.
Biraz arkadaşlarim kafami karistirdi ondan biraz acaba diye düşünmüştüm ama sanırım o an insan psikolojisi nereye ceksen gidiyor çünkü zor stresli bi yoldayiz biraz daha fazla ilgi istiyorum sanirim insan.

Merhaba. Bende bu ay içinde gidip cem bey ile goruemek istiyorum istiyorm
Uzun zamandır arastiriyirum kendisini çok olumlu sonuçlar var merkez olarak da Dr olarak da iyi biri mi tavsiye eder msiinz arkadaşlar. Hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah. Bizlere de nasip olsun tez zamanda :))

Amin inşallah cnm. Sende hayirlisiyla bebeğine kavusursun. Eve tedavi süreci sıkıntılı herseyi kafaya takıyor sun ister istemez. Kimsenin dediğini kafaya takma. Herkes bişey söylüyor. Önemli olan senin dr una olan güvenin . ve bol bol dua etmek cnm yüreğini ferahlatmanin en guzel yolu. Ben transferden sonra gün geçmez demiştim çok şükür geçti .ALLAHIM sana da nasip etsin.

Ben kesinlikle tavsiye ederim. Umut merkezde zaten ençok hastalar onu tercih ediyor. Kendisi çok yoğun ama herzaman ilgili. Whatsapdan yazdiginizda hemen dönüyor o an donemesede mutlaka cvp yazıyor sonra. önce Rabbimin sonra cem Hocamın sayesinde mucizem benimle... İnş sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız.

Canim tavsiye ediyorum ben biraz arkadaslarimi dinledim neden aramiyo falan diye soylendi onlarda ama cem bey gercekten iyi vr surekli pozitif dusun iyi olcaz diyen biri ve surekli guler yuzlu

Çok sevindim hayırlı evlat olsun inşallah . Ne güzel böyle örnekler görmek :) masallah. Bide raporlu mu oldu tedaviniz. İl disindan gelip gidecem de tedavi icin.

Canim tavsiye ediyorum ben biraz arkadaslarimi dinledim neden aramiyo falan diye soylendi onlarda ama cem bey gercekten iyi vr surekli pozitif dusun iyi olcaz diyen biri ve surekli guler yuzlu
Ebru hanımla cem bey arasında kaldım. Ama cem beye randevu aldım ilk görüşmeye gideceğim bir dahaki haftaya İnsallah. Cevabınız için teşekkürler :). Bidee tedaviniz raporlu mu oldu

Çok sevindim hayırlı evlat olsun inşallah . Ne güzel böyle örnekler görmek :) masallah. Bide raporlu mu oldu tedaviniz. İl disindan gelip gidecem de tedavi icin.
Amin cnm inşallah. Rabbim sana ve tüm bekleyen arkadaslara da nasip etsin.ben kirklarelinden gidiş geliş yaptım cnm günü birlik sadece transfer günü öğretmen evinde kaldık eşimle. Raporlu cnm bnm ilki başka bi yerde olumsuz oldu. Cem beyi tercih ettim çünkü ebru hanim benden istediği testlere cvp bile yazma gereği duymadi whatsap dan. Ama ebru hanim içinde iyi diyorlar hastaları. Ben ilgisiz gördüğüm icin sadece görüşmeyle kaldı. Ben seçimimden dolayi pişman olmadım eğer olmasaydı yine dr uma devam edecektim. Çünkü güven çok önemli. Güleryüzuyle karsilamasi insana huzur veriyor. Seninde güzel haberlerini alacağımız günü görürüz inş cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…