canım yukarıda da dediğim gibi arkadaşlarım biraz kafamı karıştırmıştı cem bey aradı daha sonra konuştuk.cem bey ile muayenelerde çok fazla vakit geçiremiyorsun ama bu ona özel değil bütün tüp bebek merkezlerinde böyle ama muayeneye girerken bile pozitif hal hatır mutlaka sorar sorduklarını mutlaka cevaplar ve kesinlikle negatif düşünceye itmiyor.koridorda gördüğünde bile elini uzatır hemen güleryüzlüdür.Merhaba. Bende bu ay içinde gidip cem bey ile goruemek istiyorum istiyorm
Uzun zamandır arastiriyirum kendisini çok olumlu sonuçlar var merkez olarak da Dr olarak da iyi biri mi tavsiye eder msiinz arkadaşlar. Hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah. Bizlere de nasip olsun tez zamanda :))
evet benim raporlu idi canım ama biz havuz yöntemi uyguladığımız için ilki raporlu oluyor 3080 tl +ilaçlar ödüyorsun havuzda 5500+ilaçlar şeklinde oluyo onda rapor olmuyor birde rahim dinlendirme yapılacaksa ona ücret ödüyorsun.Ebru hanımla cem bey arasında kaldım. Ama cem beye randevu aldım ilk görüşmeye gideceğim bir dahaki haftaya İnsallah. Cevabınız için teşekkürler :). Bidee tedaviniz raporlu mu oldu
Cnm basıniz sağolsun. Doğru bir merkez ve en iyi dr lardan biri. Bnmde dr um kendisi. 5. Deneme olmasını hiç kafana takma bi arkadaşım da normalde 4 orda ilk denemesi ve suan hamile. Allah verdikten sonra hiçbişey engel değil cnm. İnşallah bu sefer yavrunu kucağına alırsın. Rabbim bekleyen herkese hayirlisiyla güzel haberler almayi bütün hamislerede sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyorum...Mhb arkadaşlar bende cem beye gitmeyi planlıyorum randevum bayramdan sonraki haftaydı fakat kayınvalidemi kaybettik gidemedim... şimdi cem hocanın tatilden dönmesini bekliyorum benim 5. Tüp bebek denemem olacak
Cem beyle telefonda görüştük ve bir kaç kez msjlaştık... henüz hastası olmamama rağmen msjlarıma hemen döndü bugüne kadar hiç bir dr umla böyle iletişime geçemedim... Muanemi heycanla bekliyorum..
Cnm basıniz sağolsun. Doğru bir merkez ve en iyi dr lardan biri. Bnmde dr um kendisi. 5. Deneme olmasını hiç kafana takma bi arkadaşım da normalde 4 orda ilk denemesi ve suan hamile. Allah verdikten sonra hiçbişey engel değil cnm. İnşallah bu sefer yavrunu kucağına alırsın. Rabbim bekleyen herkese hayirlisiyla güzel haberler almayi bütün hamislerede sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyorum...
Amin inşallah cnm. Rahat ol hiç stres yapma bu süreçte. Ben bol bol dua ederek rahatlamaya çalıştım. Çok şükür Rabbim nasip etti. İnanıyorum sende güzel haberler alacaksın Allahın izniyle...sonra da biz böyle böyle şeyler yaşamıştık diye yad ederiz.Allah razı olsun isteyen dileyen herkese Rabbim nasip etsin... inş bende ark ınız gibi olurum da yaşanılan herşey unutulur.... sizinde bebeğiniz sağlıkla doğsun inş
Amin inşallah cnm. Rahat ol hiç stres yapma bu süreçte. Ben bol bol dua ederek rahatlamaya çalıştım. Çok şükür Rabbim nasip etti. İnanıyorum sende güzel haberler alacaksın Allahın izniyle...sonra da biz böyle böyle şeyler yaşamıştık diye yad ederiz.
Ne demek yardimci olabildiysem sevinirim. Burası gerçekten insanı rahatlatıyor çünkü hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz ve ne yaşadığını anlıyoruz. Tedavinle ilgili gelişmeleri bildir mutlaka. Merak ederim Allaha emanet arkadaşım....Bu kez çok sakinim gerçekten umarım bu sakinliğimi tedavi sürecindede koruyabilirim.. şindilik sadece tarlı bir heycan var.. güzel msjın için çok tşk ederim güzel yürekli arkadaşım
Ne demek yardimci olabildiysem sevinirim. Burası gerçekten insanı rahatlatıyor çünkü hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz ve ne yaşadığını anlıyoruz. Tedavinle ilgili gelişmeleri bildir mutlaka. Merak ederim Allaha emanet arkadaşım....
Başınız sağolsun canım. Cem beyde ilk ve son olur insallah tedavin. Cem bey bana çok farklı geldi cok pozitif bi insan. Sen nkdr stresliysen o okdr seni motive ediyo.. sanada uğurlu gelicek inanıyorum. Hayırlı haberlerle dönmen dileğiyle canımMhb arkadaşlar bende cem beye gitmeyi planlıyorum randevum bayramdan sonraki haftaydı fakat kayınvalidemi kaybettik gidemedim... şimdi cem hocanın tatilden dönmesini bekliyorum benim 5. Tüp bebek denemem olacak
Cem beyle telefonda görüştük ve bir kaç kez msjlaştık... henüz hastası olmamama rağmen msjlarıma hemen döndü bugüne kadar hiç bir dr umla böyle iletişime geçemedim... Muanemi heycanla bekliyorum..
Kızlaar dün yazamadım kontrole gittim ve cumartesi Allahın izniyle tranaferim olucakk
Sagol canım rabbim hepimize güzel sonuclar almayı nasip etsin inşallahHadi hayırlı olsun cnm
Mhb arkadaşlar bende cem beye gitmeyi planlıyorum randevum bayramdan sonraki haftaydı fakat kayınvalidemi kaybettik gidemedim... şimdi cem hocanın tatilden dönmesini bekliyorum benim 5. Tüp bebek denemem olacak
Hayırlı haberle gel cnm inş. Rabbim yüzünü guldursun. Kimsenin kucağını boş birakmasin.Kızlarr cumartesi transferim oldu nolur nolmaz telefonumu elime bile alamdım :) dua edin bana :)
Başın sağ olsun canım. Gectigimiz hafta görüşmeye gittim cem hocayla masallah çok samimi hoş bir insan. Doğru karar verdigime inanıyorum. İlk ay vitamin verdi. Tedavi iki aya kadar başlayacak jnsallin. Sizde vakit buldugunuz ilk anda gidip görüşün derim :) vakit kaybetmeyelim :) Allah kolaylık versin
Kızlarr cumartesi transferim oldu nolur nolmaz telefonumu elime bile alamdım :) dua edin bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?