Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

canım yukarıda da dediğim gibi arkadaşlarım biraz kafamı karıştırmıştı cem bey aradı daha sonra konuştuk.cem bey ile muayenelerde çok fazla vakit geçiremiyorsun ama bu ona özel değil bütün tüp bebek merkezlerinde böyle ama muayeneye girerken bile pozitif hal hatır mutlaka sorar sorduklarını mutlaka cevaplar ve kesinlikle negatif düşünceye itmiyor.koridorda gördüğünde bile elini uzatır hemen güleryüzlüdür.

Ebru hanımla cem bey arasında kaldım. Ama cem beye randevu aldım ilk görüşmeye gideceğim bir dahaki haftaya İnsallah. Cevabınız için teşekkürler :). Bidee tedaviniz raporlu mu oldu
evet benim raporlu idi canım ama biz havuz yöntemi uyguladığımız için ilki raporlu oluyor 3080 tl +ilaçlar ödüyorsun havuzda 5500+ilaçlar şeklinde oluyo onda rapor olmuyor birde rahim dinlendirme yapılacaksa ona ücret ödüyorsun.

Mhb arkadaşlar bende cem beye gitmeyi planlıyorum randevum bayramdan sonraki haftaydı fakat kayınvalidemi kaybettik gidemedim... şimdi cem hocanın tatilden dönmesini bekliyorum benim 5. Tüp bebek denemem olacak

Cem beyle telefonda görüştük ve bir kaç kez msjlaştık... henüz hastası olmamama rağmen msjlarıma hemen döndü bugüne kadar hiç bir dr umla böyle iletişime geçemedim... Muanemi heycanla bekliyorum..

Cnm basıniz sağolsun. Doğru bir merkez ve en iyi dr lardan biri. Bnmde dr um kendisi. 5. Deneme olmasını hiç kafana takma bi arkadaşım da normalde 4 orda ilk denemesi ve suan hamile. Allah verdikten sonra hiçbişey engel değil cnm. İnşallah bu sefer yavrunu kucağına alırsın. Rabbim bekleyen herkese hayirlisiyla güzel haberler almayi bütün hamislerede sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyorum...

Allah razı olsun isteyen dileyen herkese Rabbim nasip etsin... inş bende ark ınız gibi olurum da yaşanılan herşey unutulur.... sizinde bebeğiniz sağlıkla doğsun inş

Allah razı olsun isteyen dileyen herkese Rabbim nasip etsin... inş bende ark ınız gibi olurum da yaşanılan herşey unutulur.... sizinde bebeğiniz sağlıkla doğsun inş
Amin inşallah cnm. Rahat ol hiç stres yapma bu süreçte. Ben bol bol dua ederek rahatlamaya çalıştım. Çok şükür Rabbim nasip etti. İnanıyorum sende güzel haberler alacaksın Allahın izniyle...sonra da biz böyle böyle şeyler yaşamıştık diye yad ederiz.

Bu kez çok sakinim gerçekten umarım bu sakinliğimi tedavi sürecindede koruyabilirim.. şindilik sadece tarlı bir heycan var.. güzel msjın için çok tşk ederim güzel yürekli arkadaşım

Bu kez çok sakinim gerçekten umarım bu sakinliğimi tedavi sürecindede koruyabilirim.. şindilik sadece tarlı bir heycan var.. güzel msjın için çok tşk ederim güzel yürekli arkadaşım
Ne demek yardimci olabildiysem sevinirim. Burası gerçekten insanı rahatlatıyor çünkü hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz ve ne yaşadığını anlıyoruz. Tedavinle ilgili gelişmeleri bildir mutlaka. Merak ederim Allaha emanet arkadaşım....

Allah razı olsun... sende Allah a emanet ol canım

Başınız sağolsun canım. Cem beyde ilk ve son olur insallah tedavin. Cem bey bana çok farklı geldi cok pozitif bi insan. Sen nkdr stresliysen o okdr seni motive ediyo.. sanada uğurlu gelicek inanıyorum. Hayırlı haberlerle dönmen dileğiyle canım

evet canım bende instagram hesaplarında gördüm videoyu inşallah umut bekleyenlere umut olur bu testler

Başın sağ olsun canım. Gectigimiz hafta görüşmeye gittim cem hocayla masallah çok samimi hoş bir insan. Doğru karar verdigime inanıyorum. İlk ay vitamin verdi. Tedavi iki aya kadar başlayacak jnsallin. Sizde vakit buldugunuz ilk anda gidip görüşün derim :) vakit kaybetmeyelim :) Allah kolaylık versin

Dostlar sağolsun canım..
Hayırlı olsun tedavin....
canım peki görüşme nasıl geçti detaylar hakkında bilgi verildi mi neler yapılacak tedavinin maliyeti ne olacak.... birde siz istanbulda mı yaşıyorsunuz?
Çok soru sordum kusura bakma
İnsan bir an önce gidip görüşmek istiyor ama şartlar herzaman uygun olmuyor malesef benim görüşmem Allah tan bir mani gelmezse eylül de olacak canım...

istanbul işi bizi çok zorluycak gibi görünüyor en önemlisi kalacak yer ama 5. Tedavim olacak iyi bir yerde denemek istiyorum.... Sonrası Allah kerim....

Kızlarr cumartesi transferim oldu nolur nolmaz telefonumu elime bile alamdım :) dua edin bana :)

Cnm hayırlı olsun transferin .... güzel sonuçlarını bekliyoruz inş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…