Oyle masraf cok herkez icin bnmkid bitmisdir belkide ama devam ederse gebeligi insalah 3 ay devam etmeyi dusunuyoruz hayirlisi olsn herkez icin insallah bebeklermiz sagliklidir onemli olan oya ben acil ilaç yazdıracaktım burda yakın hastaneye gittim muayne oldu.Zaten Cem beyede gitsem benzin parası aynı olurdu.Bizim Muayne ücreti ne zamana bitiyor ben çok sorgulamadım.
evet ya hayırlısı.Oyle masraf cok herkez icin bnmkid bitmisdir belkide ama devam ederse gebeligi insalah 3 ay devam etmeyi dusunuyoruz hayirlisi olsn herkez icin insallah bebeklermiz sagliklidir onemli olan o
slm canım son durum ne merak ettimEve
Evet cnm 89.8 cikdi yarin bir daha vericem dua edin benim icin ...
Olmadi malesef cnm degerim dusmeye basladi kimyasal gebelik sanirim. Doktor ilaci birak kanaman baslar dedi cok zor tutunmasini beklerken smdi gtmesini bekliyorsn. Allah size.nasip etsn yine anne olamadim nasip olmadi ...slm canım son durum ne merak ettim
Sana bakmak için gelmiştim üzül ama yıpratma kendini vakti zamani değilmiş demekki umudunu yitirmeOlmadi malesef cnm degerim dusmeye basladi kimyasal gebelik sanirim. Doktor ilaci birak kanaman baslar dedi cok zor tutunmasini beklerken smdi gtmesini bekliyorsn. Allah size.nasip etsn yine anne olamadim nasip olmadi ...
Gözün aydin cnm. İnş o bi tane sana melek olur kucağına almak nasip olsun cnm. Kaç tane gönderilmişti peki bnm bi arkadaşın da tedavisi başladı onada embriyo genetik testi istenmis.Kızlaaar embriyolarım genetikten geldi doktorum aradı bitanesi saglıklıymıs çok şükür transfer için tedaviye başlıcaz
Amin canım amin Allahım isteyen herkese nasip etsin çabalarımızı boşa çıkarmasın. 2 tane gitti canım benmGözün aydin cnm. İnş o bi tane sana melek olur kucağına almak nasip olsun cnm. Kaç tane gönderilmişti peki bnm bi arkadaşın da tedavisi başladı onada embriyo genetik testi istenmis.
Amin cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins. Güzel haberlerini okumak ümidiyle....Amin canım amin Allahım isteyen herkese nasip etsin çabalarımızı boşa çıkarmasın. 2 tane gitti canım benm
İnşallah canımAmin cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins. Güzel haberlerini okumak ümidiyle....
Allah'ım güzel haberler almayı nasip etsin insallah benimde bu Çarşamba olucak insallah transferimkizlar benimde transferim 23 haziranda oldu 5. gun 4bc kalitede bir embryo.. bugun 3 . gun cok sukur
saol canm insallah basarili bir sekilde gecer seninki de saglikla kucagina alirsinAllah'ım güzel haberler almayı nasip etsin insallah benimde bu Çarşamba olucak insallah transferim
cok uzuldum yasadigin duruma canm. bende sabri beyin hastasym cok ilgili hic boyle bise yaptiklarini duymamistimBu ay biz de Ebru hanımda deneme yaptık. Bende rezerv azlığı var. Maalesef 5 folikülle başladık ama 3 yumurta çıktı 3'ü de olgun değilmiş. Başka bir merkezde önce yaptığım denemede 4 yumurtadan 3 olgun çıkmış ikisi döllenmişti. Dış gebelik oldu, iğne ile düşürüldü. Cumartesi günü opu oldum, biz beklerken bizden sonra opudan çıkan hastalara bol bol açıklama yapılırken biz unutulduk, yaklaşık 1,5 saate yakın birinin gelip bilgi vermesini bekledik. Herhalde başarısız deneme olduğu ve az yumurta çıktığı için pek ilgilenmediler. Ben kendi imkanlarımla yerimden kalkıp gidip bilgi almaya çalıştım. Yumurta sayısını öğrenip çıktık, bir reçete vermişlerdi, onu yaptırdık. Sonra aradılar size ilaç anlatılacaktı neden çıktınız dediler. Şaşırdık açıkçası çünkü çıkan yumurta dondurulacaktı zaten, nitekim dondurulacak yumurta da çıkmadı. Dün embriyolog arayıp kötü haberi verdi, yarın doktorunuz sizi arayıp bilgi verir dediler. Bugün bütün gün telefon bekledim, arayan olmadı. Ben aradım, size dönülecek dendi dönülmedi. Açıkçası çok memnun kalmadım merkezden, zaten durumumuz yeterince hassas, o kadar para vermişiz transfere bile gidememişiz, en azından bir bilgi verilebilirdi. Kullandığım antibiyotik ve tarlusalı daha ne kadar kullanmam gerektiğini bile bilmiyorum şu an.
cok uzuldum yasadigin duruma canm. bende sabri beyin hastasym cok ilgili hic boyle bise yaptiklarini duymamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?