Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

ya ben acil ilaç yazdıracaktım burda yakın hastaneye gittim muayne oldu.Zaten Cem beyede gitsem benzin parası aynı olurdu.Bizim Muayne ücreti ne zamana bitiyor ben çok sorgulamadım.
Oyle masraf cok herkez icin bnmkid bitmisdir belkide ama devam ederse gebeligi insalah 3 ay devam etmeyi dusunuyoruz hayirlisi olsn herkez icin insallah bebeklermiz sagliklidir onemli olan o

canım lütfen moralini bozma hepimizin yolu uzun rabbim hayırlısını nasip etsin hayırlı olmayan bişeyi bize nasip etmesin en büyük duamız bu olsun rabbim sana onu nasip etti ise inşallah olacak.

Olmadi malesef cnm degerim dusmeye basladi kimyasal gebelik sanirim. Doktor ilaci birak kanaman baslar dedi cok zor tutunmasini beklerken smdi gtmesini bekliyorsn. Allah size.nasip etsn yine anne olamadim nasip olmadi ...
Sana bakmak için gelmiştim üzül ama yıpratma kendini vakti zamani değilmiş demekki umudunu yitirme

Kızlaaar embriyolarım genetikten geldi doktorum aradı bitanesi saglıklıymıs çok şükür transfer için tedaviye başlıcaz
Gözün aydin cnm. İnş o bi tane sana melek olur kucağına almak nasip olsun cnm. Kaç tane gönderilmişti peki bnm bi arkadaşın da tedavisi başladı onada embriyo genetik testi istenmis.

Gözün aydin cnm. İnş o bi tane sana melek olur kucağına almak nasip olsun cnm. Kaç tane gönderilmişti peki bnm bi arkadaşın da tedavisi başladı onada embriyo genetik testi istenmis.
Amin canım amin Allahım isteyen herkese nasip etsin çabalarımızı boşa çıkarmasın. 2 tane gitti canım benm

Bu ay biz de Ebru hanımda deneme yaptık. Bende rezerv azlığı var. Maalesef 5 folikülle başladık ama 3 yumurta çıktı 3'ü de olgun değilmiş. Başka bir merkezde önce yaptığım denemede 4 yumurtadan 3 olgun çıkmış ikisi döllenmişti. Dış gebelik oldu, iğne ile düşürüldü. Cumartesi günü opu oldum, biz beklerken bizden sonra opudan çıkan hastalara bol bol açıklama yapılırken biz unutulduk, yaklaşık 1,5 saate yakın birinin gelip bilgi vermesini bekledik. Herhalde başarısız deneme olduğu ve az yumurta çıktığı için pek ilgilenmediler. Ben kendi imkanlarımla yerimden kalkıp gidip bilgi almaya çalıştım. Yumurta sayısını öğrenip çıktık, bir reçete vermişlerdi, onu yaptırdık. Sonra aradılar size ilaç anlatılacaktı neden çıktınız dediler. Şaşırdık açıkçası çünkü çıkan yumurta dondurulacaktı zaten, nitekim dondurulacak yumurta da çıkmadı. Dün embriyolog arayıp kötü haberi verdi, yarın doktorunuz sizi arayıp bilgi verir dediler. Bugün bütün gün telefon bekledim, arayan olmadı. Ben aradım, size dönülecek dendi dönülmedi. Açıkçası çok memnun kalmadım merkezden, zaten durumumuz yeterince hassas, o kadar para vermişiz transfere bile gidememişiz, en azından bir bilgi verilebilirdi. Kullandığım antibiyotik ve tarlusalı daha ne kadar kullanmam gerektiğini bile bilmiyorum şu an.

valla bende ebru hanımda tedavi oldum ilgiden alakadan da çok memnundum doktorumdan da nitekim sonucumda pozitif oldu. doktorla elektirğin tutması meselesi ben naif insanları çok severim doktorum ebru hanımda tam öyle biri. allah bahçeciden de ebru hanımdan da razı olsun

Canlar Ben fulyanın hastasıyim ama gorünce yazayim dedim. Ben ebru hanimin cokk cigerli bir kadin oldugunu duymustum. Cok ilgili cok yurekli. Sabri bey icin zaten nerde okusam hep cok bilim adami isinde cok titiz yaziliyo. Cem bey desen zaten şanı almiş yürümüş, iciniz hep rahat olsun. Bahceci umutta fulyada birbirinden iyi iki merkez. Laboratuvar kosullari zaten en iyi. Dogru yerdesiniz kesinlikleee

cok uzuldum yasadigin duruma canm. bende sabri beyin hastasym cok ilgili hic boyle bise yaptiklarini duymamistim

Bilmiyorum, belki de yoğun zamanına denk geldik. Veya rezerv sorunundan dolayı pek umut verici bir hasta olmadığımdan böyle oldu. Muhtemelen yumurtalar sorunsuz olsa, döllenme olsa sürekli bilgi alabilecektik, opudan sonraki gün embriyolog durum belli olunca hemen aradı. Tabi verdiği üzücü bilgiden sonra bundan sonraki adımın ne olduğunu bilmek istiyor insan. Sonra iletişimde bir kopukluk oldu. Benim telefonum dünden beri tüm gün açık, dün akşam 18 gibi eşimi aramışlar, o da trafikte olduğundan açamamış. Size ulaşamadık dediler tüm gün telefonum açık ve yanımda olmasına rağmen ve çağrı olmamasına rağmen. Neyse sonunda görüşebildik, şimdilik sorun yok.

cok uzuldum yasadigin duruma canm. bende sabri beyin hastasym cok ilgili hic boyle bise yaptiklarini duymamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…