Butun borc benim uzerimde suan cok akilliyim ya o odeyemiyor duzene sokariz diyerek tamamina ben kebdi uzerime cektim onun uzerindekileri kapattim akildam suphe ediom bazenAcil bosanin! Bu bir hastalik ve asla gecmiyor. Aklinizi basiniza toplayin ve bosanin. Daha fazla kumar borcunu sirtinizda tasimayin. Kendisi de ne hali varsa gorsun. Uzerinize hala borc var mi?
Cok cok durumu iyi biri degildi zaten maasli calisan biri netice de evlenmeden once boylemiydi inanin bilmiyorum ozaman gayet guzel para harciyorduk. Ne olduysa evlendikten sonra oldu yada benin gozum ozaman acildiEvlenmeden önce nasildi? Hic parasiz oldugunu belli etmedi mi
Butun borc benim uzerimde suan cok akilliyim ya o odeyemiyor duzene sokariz diyerek tamamina ben kebdi uzerime cektim onun uzerindekileri kapattim akildam suphe ediom bazen
Birbirimizi sanirim en iyi biz anlariz.. Sen neler dusunuyorsun bu sureci nasil atlatmaya calisiyorsunbenım eşimde böyle iddaa oynayarak 55 milyar borca soktu bizi borçlarımızı yarılamaya başladık derken bu defa at Yarışları'na başladı ne olacak sonumuz bılmıyorum
Bence de şüphe etmelisin
Bizim de kredi borcu var diyim belki bişeyler düşünürsün bize de
Adam da elle tutulur ne var hala meraktayim[/QUOTE
Bu durumda aklıma tek şey geldi
Mevzu onda bisi olup olmamasi degil, olmadigini zaten biliyorum. Bu sadece bir surec.eskiden en ufak sorunda terk edip giden ben evlendikten sonra bunu yapamiyorum, herkesi herseyi her yasantiyi dusunmeye calisiyorum. Bosandiktan sonra bekarken oldugum gibi bir hayatim olmayacak bunu biliyorum. Bilinmeze dogru bir gidis gibi birsey bu tepkiler bakislar duruslar hareketler nasil olur o surecte zorlar mi beni bunu dusunmeye calisiyorum. O yuzden birileri varsa akil versin istedim. Suan burda kalsam uzuluom kalmasam sonraki surec zor olursa yine uzulcem onun cekimserligi var. Bunca uzuntunun stresin sikintinin altinda Saglikli dusunmemde imkansizAdam da elle tutulur ne var hala meraktayim
Mevzu onda bisi olup olmamasi degil, olmadigini zaten biliyorum. Bu sadece bir surec.eskiden en ufak sorunda terk edip giden ben evlendikten sonra bunu yapamiyorum, herkesi herseyi her yasantiyi dusunmeye calisiyorum. Bosandiktan sonra bekarken oldugum gibi bir hayatim olmayacak bunu biliyorum. Bilinmeze dogru bir gidis gibi birsey bu tepkiler bakislar duruslar hareketler nasil olur o surecte zorlar mi beni bunu dusunmeye calisiyorum. O yuzden birileri varsa akil versin istedim. Suan burda kalsam uzuluom kalmasam sonraki surec zor olursa yine uzulcem onun cekimserligi var. Bunca uzuntunun stresin sikintinin altinda Saglikli dusunmemde imkansiz
Sağlıklı düşünemedigin zaten belli. Herşeyi geçtim,enayi yerine koyulmakta mı koymuyor? Ayrilirsan borcun bittikten sonra hayatına, yemene, icmene, gezmene bakacaksın. Yeni ilişkiler, yeni aşklar yaşayacaksın. Ayrıca yaşamak için illa bir erkeğe ihtiyacın yok. Bunca borcun ve sorumluluğun altından kalktığına kendi sorumluluğunu da taşıyabilirsin.Mevzu onda bisi olup olmamasi degil, olmadigini zaten biliyorum. Bu sadece bir surec.eskiden en ufak sorunda terk edip giden ben evlendikten sonra bunu yapamiyorum, herkesi herseyi her yasantiyi dusunmeye calisiyorum. Bosandiktan sonra bekarken oldugum gibi bir hayatim olmayacak bunu biliyorum. Bilinmeze dogru bir gidis gibi birsey bu tepkiler bakislar duruslar hareketler nasil olur o surecte zorlar mi beni bunu dusunmeye calisiyorum. O yuzden birileri varsa akil versin istedim. Suan burda kalsam uzuluom kalmasam sonraki surec zor olursa yine uzulcem onun cekimserligi var. Bunca uzuntunun stresin sikintinin altinda Saglikli dusunmemde imkansiz
Butun borc benim uzerimde suan cok akilliyim ya o odeyemiyor duzene sokariz diyerek tamamina ben kebdi uzerime cektim onun uzerindekileri kapattim akildam suphe ediom bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?