- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Benden manyağı varmış dedim kusura bakma arkadaşım.
Bir kere onun maaşı açıkta bırakman çok yanlış.
İstediği zaman gizliden kredi çeker haberin olmaz.
Çekebileceği en yüksek krediyi ona çektirip kalan oluyorsa onu da kendine alıp kenara atmalıydın.
Eşinin bırakmaman için türlü sebeplerin olabilir bilemem.
Ne iyiliği var diye kestirip atabileceğim bir konu değil.
Bizzat olayın içindeyim çünkü.
Bu evliliği bitirmek istemiyorsan bile kendi çıkarlarını olabildiğince göz et diyorum.
Üzerinde hiç olmasa da olabilecek en az borç kalsın.
Ayrıca oynamaya devam edeceği şeklinde konuşmalara devam ediyorsa akıllanmamıştır.
At borcu üstüne boşan. Haketmiş sonuna kadar.
Daha da sana yüklenmem arkadaş çıtayı Allahuekber dağlarına taşıdı :)
Ben kendisine teşekkür ederim.
Kendimden manyağı yoktur sanıyordum bir parça rahatladım tövbe estağfurullah
Çocuğu olsa cidden böyle düşünmez bugün öyle arası arkadaş kot mont alacam diye beni sürükledi avm ye,ay dedi dur önce lcw ye bakalım, 1 saat gezdik baktık 150 liralik alışveriş yaptı kızına çıktık, öğle arası bitti zaten, e dedim senin mont nolacak,an dedi almayiveririm, basit bi örnek ama bi ali agaoglu falan değilsen kazandığın para belli, kendinden geçip çocuğunu düşünüyorsun 60 70 bin lira ne demek
Yaa tabi ki çocuğu olsa böyle düşünmez gözü daha kara olur.
Şimdi aşkı ağır basıyor o zaman evlat sevgisi şutlatır adamı bence de.
Şutlamasa da kendisini olabildiğince temizlesin diyorum daha bir şey demiyorum.
Tüm borç bende dedi dimi yaa ben yanlış okumadım mahcup adam Suna izin verir mi bi kere, utanır yaa adamım diye nasıl dolanır etrafta
Yaa tabi ki çocuğu olsa böyle düşünmez gözü daha kara olur.
Şimdi aşkı ağır basıyor o zaman evlat sevgisi şutlatır adamı bence de.
Şutlamasa da kendisini olabildiğince temizlesin diyorum daha bir şey demiyorum.
Tüm borç bende dedi dimi yaa ben yanlış okumadım mahcup adam Suna izin verir mi bi kere, utanır yaa adamım diye nasıl dolanır etrafta
Bu tip adam lafta adamlarda astar gibi yüz var biri yırtınsa ötekini takar adamım diyede öyle bi dolanirki sanırsın ezandan adam gibi adamTüm borç bende dedi dimi yaa ben yanlış okumadım mahcup adam Suna izin verir mi bi kere, utanır yaa adamım diye nasıl dolanır etrafta
Ne kadar borc? Odeyebiliyor musunuz? Oduyorsaniz da bosanin, bari sonrasindan kurtarin kendiniziButun borc benim uzerimde suan cok akilliyim ya o odeyemiyor duzene sokariz diyerek tamamina ben kebdi uzerime cektim onun uzerindekileri kapattim akildam suphe ediom bazen
Mevzu onda bisi olup olmamasi degil, olmadigini zaten biliyorum. Bu sadece bir surec.eskiden en ufak sorunda terk edip giden ben evlendikten sonra bunu yapamiyorum, herkesi herseyi her yasantiyi dusunmeye calisiyorum. Bosandiktan sonra bekarken oldugum gibi bir hayatim olmayacak bunu biliyorum. Bilinmeze dogru bir gidis gibi birsey bu tepkiler bakislar duruslar hareketler nasil olur o surecte zorlar mi beni bunu dusunmeye calisiyorum. O yuzden birileri varsa akil versin istedim. Suan burda kalsam uzuluom kalmasam sonraki surec zor olursa yine uzulcem onun cekimserligi var. Bunca uzuntunun stresin sikintinin altinda Saglikli dusunmemde imkansiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?