Bahsedildiği Kadar Kötü Bir Şey Mi Bu?

Bende sana şunu söyleyeyim 4 senedir beraber olduğum sevgilimle yasadım ben hep evlenince olacak yasanacak mantigindaydim ama askin gozu kor olsun yasadim pismanmiyim hem evet hem hayir ama pismanligim belki biraz daha fazla evlenince o ilk gece bu heycanini tatmak isterdim ama diger yandan da asik oldugum adamla oldu diyorum deli gibi sevdigim erkekle ve sunu soylemeden gecemicem sevgilimle de ayrilali birkac saat oldu acayip sinirliyim ona ve suan pismanmiyim pismanim ozellikle kavga edip ayrilinca cok pisman oluyorum bunlari goz onune al

Tercih edip yaşadığın şeyin arkasında delikanlı gibi durabileceksen ne istiyorsan yap. Zira buralar bilimum "ilişkiye girdik ama benimle evlenmedi, beni kullandı, efenim kızlık zarı nasıl diktirilir de eski haline gelir vs vs " konularıyla dolu.

+10000
Maalesef aklini basina almazsa tarif ettiginiz sekilde konu açması kesin.
Arti soyleyince yobaz oluyorsun ama bu zinadır yani, ve bundan zerre hayır gelmez.

Bekaret vs hiç birisi umrumda değil.
Sadece 18 yaşında bir genç kızsın..Seni incitmelerini ve hayallerini yikmalarini istemem..Bu ülke kadınların göz yaşlarının gölgesinde olan bir ülke..

ilişkiye girdiğiniz zaman hayat boyu sizinle olacak diye kural yok zaten. sadece o an seversin, bir şeyler yaşamak istersin ve yaşarsın. sanırım yanlış yetiştirme tarzından dolayı genç kızlar sekse çok fazla anlam yüklüyor. mesela ilişki oldu diye hep birlikte olacakmış gibi bakılıyor.
hayır böyle bir zorunluluk yok.
daha genç kızlarımıza kendi bedeni üzerinde söz sahibi olduklarını öğretemedik maalesef.

Bende sizden farklı birşey yazmadım diye düşünüyorum herkesin fikri kendinedir bazıları cinselliği biriyle yasamak ister tek olmalı der bazılarıysa sorun görmez. Ben eşimden başkasını istemedim olmadı da o yüzden böyle yazdım. Bana yazdığınız cevaptan aynı fikirde miyiz değil miyiz bir çıkarım yapamadım kusurs bakmayın

Bu kız yaşadığının arkasında ömür boyu durabilecek mi? Ailesi senin bedenin senin kararın diyecek mi? Bu ilişkisi bi gün bittiğinde, başka ilişkilerinde yada evleneceği kişi, benden öncesi mühim değil diyecek mi? Yani bu kızın çevresi ailesi bu kafa yapısındaysa, evleneceği sevgili olacağı kişiyi buna göre seçecekse sorun yok, 2 gün sonra ne yapsam da karşımdakini kandırsam diye düşünecekse tutsun kendisini. Çünkü Türkiyede genelde 2.şekilde sonuçlanıyor.

Belli tabularla büyüdüm ailem cevrem cevremin cevresi hepsinin bu konuda düşüncesi net ve kesindi açıkcası niye böyleler diye hiç sorgulamadım ne ozamnlar nede şimdi.

buradaki çogunlukla ayni fikirde degiliz saygi duyarim senin icinde birsey diyemem hayat senin sorumlulugu iyisi kotusu sana ait iyi dusunmelisin

Bu kafalarda bir gün değişecek inanıyorum. En azından gelecekte yargılama bu kadar katı olmayacak. Erkek için milli olmak diyorlar kadın için neler neler...

Bunun adi zina dir.eger Allah inancin varsa zaten yapmazsin.kul degil Allah yasaklamis bunu.seni seven bir serefli bir erkek zaten sana boyle birsey teklif etmez.ayrica yapiyosan da pisman olmaman lazim.evet yaptim ozgurum benim bedenim ailemde ksrisamaz o kadaarrr diyebiliyorsan yap istedigini yap ama sonra basini taslara vurma...

konu sahibinin inancını biliyor musun da fetvaya başlamışsın?
bilip bilmeden böyle din dersi vermeye kalkanlar yüzünden insanlar dinden soğudu. iman eksildi. vebal alıyorsun resmen. ayıp ayıp.

asıl seven erkek birlikte olmak ister. ondan sonra konular çıkıyor kocam sevişmiyor, gay çıktı vs. diye.
sevişmediğin zaman sevgili olmanın ne anlamı var ha okuldaki bir arkadaşın o ha sevgilin.
yoz zihniyetinizi kendinize saklayın.

Burda açılan konuları okudukca bu konuda fikirlerm değişti.. örnek vereyim
“ 27 yaşndaym gençken cahillik ettim nişanlıma söylersem ayrılır vicdanım rahat değil aynaya bakamıyorum “ “ kızlık zarı diktirme hakkında bilgi” gibi....... bi sürü konu okuduk burda.. ilerde pişman olacağın birşey yapma..
Hem dini hem ahlak açısından anlatrdm ama yasak ..

Bence biraz daha bekle hem kendini hem de karşındakini iyice tanıdığına emin olduğunda belki kararların değişebilir. Sen reşit bir bireysin kendi kararlarını verebilirsin. Ama bekle

Ne anlatıyorsun ablacım sen??? Asıl sen zihniyetini kendine sakla, zira hem yobaz hemde en yanlış olanı seninki.
Henüz 18 yaşında akli karisik olan gencecik bir insana verilecek tavsiyemi seninki Allah aşkına??? Bu yaştaki bir insana bu derece yanlış bir tavsiye verme vebalini nasıl alabiliyorsunuz anlamıyorum.
Seven erkek birlikte olmak istermiste, nedir yani adam gibi seven nikahsiz bunu yapmayan onurlu erkekler gaymı???
Sevismedigin zaman sevgili olmanin anlami ne seklindeki hezeyan otesi cumlene yorum dahi yapamiyorum.
Yazdiginiz seylere biraz dikkat edin lutfen. Kiz daha 18 yasinda. Hayatini bu derece etkileyebilecek bir seyi yapmaya asla hazir degil.
Kaldiki alinti yaptigin kiside yanlis bisey soylememis, evet bu Allah tarafindan yasaklanmistir. sorgulamak sana dusmez. Uyarsin uymazsin orasi sana kalmis.

18 yaşında sevişmek istiyorsa Sevişe bilir. Fakat evlilik düşünmeden yapsın bu işi çünkü evlenme ihtimali ben derim%1 sen de %5 yaştan dolayı bu oranı verdim. Cinsellik için erken bir yaş olduğunu düşünüyorum.

Canım benim su yazdığın için sadece sunu söyleyeceğim hayatında zaten gittikçe büyük bir kadın olacaksın ama, büyüdüğün zaman ve bu uzun bir zaman dilimi en çok ozleyecegın şey annenle babanın küçük kızı olmak... Onun için bunu doyasıya yasa derim :) soruna gelince 18 yas gerçekten küçük ve kararların çok değişken olduğu bir yaş... Bakma resitliğin bu yaşta kazanıldıgına düşünce yapısı ve kişilik 21 yaşından itibaren yavaş yavaş oturtuluyor... Ben de böyle oldu en azından... 28 yasında olmama ragmen hâlâ dün verdiğim bir karardan bu gün pişman olabiliyorum...

Hepinize teşekkürler,tavsiyelerinizi değerlendireceğim.Fakat bir üye bana özel mesajdan mesaj atmış.Müslüman değil misin şöyle böyle diye...Hayasızlıkla suçlamış beni.Çok sinirlendim açıkçası.İnsanlar bu cüreti nereden buluyor anlamıyorum.Mesela buradaki diğer ablalar benimle güzel güzel konuştu.

Cinselliğin en cezbedici ve en tehlikeli yaşı bence
Yanlış kişi seçme ve pişman olma ihtimali çok yüksek

Ne erkek nede kadinin yapmamasi gerekir..şöyle bir durum varki erkek birliktelik yasayipta o ilişki bitince gururlanıyor bununlada yattim gibisine ama kız beraberlik yasadigi ilişki bitince bunalima giriyor. Yeni bir iliskiye basliyor vicdan yapiyor..evlenince bunu kendine dert yapip kendini yeterli görmüyor okuyoruz burdada..esine anlatanlar oluyor birde.. hatta birinin eşi her kavga anında bu yaptigini yuzune vuruyordu ve kotu kelimeler kullaniyordu.

Yaptığının arkasında durabilecekse,ayrıldığında karalar bağlamayacaksa,diktirme çareleri aramayacaksa,ailesi sorun yapmazsa neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…