İşin ilginci ne biliyor musunuz,bu konuyu konuşurken o bana kendisi söyledi zaten.Böyle konularda ileride pişmanlık yaşamamak için iyi düşünmek lazım dedi.Ama güven vermek için de diyor olabilir,bilemem sonuçta.
Çok sagolun teşekürler çünkü benimde çocugum var kızım gibi düşündüm asla üzülmesini istemem biz anneler gözümüzden esirgerizo kadar güzel o kadar içten yazmışsınız ki, şu şefkate kayıtsız kalamadım
EminimEmin misin?
Hanim efendi sizin hic cocugunuz kardesinz fln yok mu.kiz olsun erkek olsun farkletmez.18 yas cok cok erken cocuk sayilabilecek bi yas.ne acelesi var insanmarin.okadar masumsalar masumca beklesinler bide utanmadan insanlara ikiyuzlu diyorsunz18 yaşında bir genç kız istediği kişiyle sevişebilir ama bizim toplum yapımız bunu algılayamıyor. erkek olsa hiçbir sorun yok aksine gurur vesilesi bile olur ama kız olunca işte sıkıntı..
sadece dikkatli olsun ve ileride üzülmeyecekse yapsın.
bu ülkede nice ahlak bekçilerinin ne sapıklıkları çıkıyor o yüzden böyle ikiyüzlü toplum yapısına kafayı takmayın..
Hanim efendi sizin hic cocugunuz kardesinz fln yok mu.kiz olsun erkek olsun farkletmez.18 yas cok cok erken cocuk sayilabilecek bi yas.ne acelesi var insanmarin.okadar masumsalar masumca beklesinler bide utanmadan insanlara ikiyuzlu diyorsunz
Peki kullanırızBence ülkedeki bu 18 lik sınır yaşı 25 falan olmalı.. 18 yaşında liseden mezun olurduk. Sevgili nedir bilmezdik ki kaldı bir de sevismesini düşünceğim.. yok artık. Üzülüyorum böyle şeyler duyunca.. o kıymetli bedeninizde önce kafa kısmının içinde beyin var ya hah tam orasını kullanın. Diğer kisimlari universite hayatinda biraz daha sosyal ve aktif hayata katildiginzda kullanin.. Iyi bir bölüm ile üniversite tek derdiniz olsun..
Oncelikle gercekten korunmayi bilmesi lazim benim dusuncem seviyorsan pisman olmazsin karsindaki seni kandirmis olsa bile pisman olcak bisey yok seviyorsun elini tutuyorsun opusuyorsun vs ama bunda dusunuyorsun neden ? Sonra yas 30 a gelip evlenince vajinusmus olan kadinlar var kafada buyutmeye gerek yok opusmek kadar dogal bir seyMerhaba öncelikle lütfen yargılamamanızı rica ediyorum.Çünkü sadece aklıma takılan bir şeyi sizlere danışmak istiyorum.Sizce 18 yaşında bir genç kız,sevdiği biriyle birlikte olabilir mi?Sadece sorguluyorum bu aralar.Ama bu kız aklı başında birisi,sevdiği kişi de farklı amaçlar gütmeyen,sadece sevdiği kişiyle birlikte olmak isteyen birisi diyelim.Yaşları da aynı.Ve korunmayı da çok iyi biliyorlar,önlemlerini vs.
Yani bilmiyorum,sizler nasıl bakıyorsunuz böyle bir duruma?Masumca saf bir sevgiyle olduğunda da kötü bir şey mi bu sizce?Yanlış anlamayın lütfen sadece fikirlerinizi merak ediyorum.
18 yaşında bir genç kız istediği kişiyle sevişebilir ama bizim toplum yapımız bunu algılayamıyor. erkek olsa hiçbir sorun yok aksine gurur vesilesi bile olur ama kız olunca işte sıkıntı..
sadece dikkatli olsun ve ileride üzülmeyecekse yapsın.
bu ülkede nice ahlak bekçilerinin ne sapıklıkları çıkıyor o yüzden böyle ikiyüzlü toplum yapısına kafayı takmayın..
Merhaba öncelikle lütfen yargılamamanızı rica ediyorum.Çünkü sadece aklıma takılan bir şeyi sizlere danışmak istiyorum.Sizce 18 yaşında bir genç kız,sevdiği biriyle birlikte olabilir mi?Sadece sorguluyorum bu aralar.Ama bu kız aklı başında birisi,sevdiği kişi de farklı amaçlar gütmeyen,sadece sevdiği kişiyle birlikte olmak isteyen birisi diyelim.Yaşları da aynı.Ve korunmayı da çok iyi biliyorlar,önlemlerini vs.
Yani bilmiyorum,sizler nasıl bakıyorsunuz böyle bir duruma?Masumca saf bir sevgiyle olduğunda da kötü bir şey mi bu sizce?Yanlış anlamayın lütfen sadece fikirlerinizi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?