Bahsedildiği Kadar Kötü Bir Şey Mi Bu?

18 yaşında bir kız muhtemelen para kazanmıyordur, kendi sorumluluğunu almamıştır. Bir kaza durumunda hamilelik, cinsel yolla bulaşan hastalık gibi koşa koşa ailesine gidecektir. Korunma yöntemleri için ailesinin parasını harcayacaktır. Bu durumda benim için çocuktur ve birlikte olamaz. Aklı varsa olmaz diyeyim.

Oyle olabilir bilemeyiz. Ama bu isler onceden konusup karar verilecek seyler degil. Bir anda gelisir. Yasanirsa yasanir yasanmazsa yasanmaz. Ama bizim toplumumuzda sonuclarini iyi tartmak lazim

bence gerek yok.
hiç öyle namustur, zardır vs düşünen biri değilimdir.
ama yaş itibariyle ülkemiz şartlarında kaldırması güç olabilir.
bilirsiniz bize cinselliği saklamak gereken bir şey gibi aşılarlar.

çok genç yaşta çok erken fazla bağlanmak, en ufak ayrılıkta daha fazla sarsılmak, genç yaşta kendini 'kirli' hissetmek, başkalarının sana sadece o şekilde yaklaştığını düşünmek vs gibi handikapları olabilir.

Sakıncalı bi durum. Bi cok forumda birlikte olurken kameraya alinan yada fotoğrafları çekilip şantaj yapilan kiz hikayeleri okuyoruz. Kızlar kabul etmiyor ama asil sevgili ayrilinca taninir. 10 dk surecek bi zevk için riske ve tehlikeye degmez. İlerde pişman olacaksin.

Ben evlilik için ideal yaşın 25 olduğunu düşünüyorum . Hal böyleyken birlikte olmak için 18 yaş cooook erken . Tabi evlilik niyeti yoksa ne halt ederse etsin. Tüm yorumlar beyhude

Hanim efendi sizin hic cocugunuz kardesinz fln yok mu.kiz olsun erkek olsun farkletmez.18 yas cok cok erken cocuk sayilabilecek bi yas.ne acelesi var insanmarin.okadar masumsalar masumca beklesinler bide utanmadan insanlara ikiyuzlu diyorsunz

Zamanında bir genç kız şimdilerin orta yaşta annesi olarak yazıyorum

18 yaş bence erken bir yaş

Nedeni ise o yaş öyle bir yaş ki ben oldum dersin 1 sene sonra bı bakarsın o sen değilsin asla değişmez dediğin kararların zevklerin fikirlerin değişmiş görürsün

Bu yüzden riskli

O an o kişinin doğru olduğunu dusunursun 5 sene sonra fikrin zikrin fizikin duyguların herşeyin değişmiş olduğunda keşke diyebilirsin

Bu sebeple aceleci olmaman taraftarıyim

Hislerin düşüncelerin çok normal ama herşeyin bı zamanı var düşüncesindeyim mevcut olan enerjinin doğru yönlendirmen gerekli şuan

Bence ülkedeki bu 18 lik sınır yaşı 25 falan olmalı.. 18 yaşında liseden mezun olurduk. Sevgili nedir bilmezdik ki kaldı bir de sevismesini düşünceğim.. yok artık. Üzülüyorum böyle şeyler duyunca.. o kıymetli bedeninizde önce kafa kısmının içinde beyin var ya hah tam orasını kullanın. Diğer kisimlari universite hayatinda biraz daha sosyal ve aktif hayata katildiginzda kullanin.. Iyi bir bölüm ile üniversite tek derdiniz olsun..

Hanim efendi sizin hic cocugunuz kardesinz fln yok mu.kiz olsun erkek olsun farkletmez.18 yas cok cok erken cocuk sayilabilecek bi yas.ne acelesi var insanmarin.okadar masumsalar masumca beklesinler bide utanmadan insanlara ikiyuzlu diyorsunz

18 yaşın neresi küçük hanımefendi?
13-14 yaşında başlayanlar var ki bunun sağlıklı olmadığı açık ama oy verip ülkenin geleceğinde söz sahibi olacağına inandığınız gençlerin kiminle sevişeceğini anlayamadığını mı iddia ediyorsunuz?
kardeşim var.
asıl o yaşlarda gençken yaşanmayınca büyüyünce kompleks oluyor. her şey zamanında güzel.

Peki kullanırız

Oncelikle gercekten korunmayi bilmesi lazim benim dusuncem seviyorsan pisman olmazsin karsindaki seni kandirmis olsa bile pisman olcak bisey yok seviyorsun elini tutuyorsun opusuyorsun vs ama bunda dusunuyorsun neden ? Sonra yas 30 a gelip evlenince vajinusmus olan kadinlar var kafada buyutmeye gerek yok opusmek kadar dogal bir sey

Sen sadece soruyu sorarken bile yanlış anlamayın beni yargılamayın kafasındaysan sakın yapma öyle bir şey.
Cinselliği normal olması gereken bir şey olarak gören bir birey olsaydın 18 yaş erken değil sevip seviliyosan yaşa derdim.
Ancak çok pişman olacaksın, kendinde bir eziklik hissedeceksin gibi geliyor bana

Bende senin yaşlarındayken çok sevdim deli gibi aşıktım gözüm başkasını görmezdi. 19 yasında birlikte oldum. 10 sene sevgiliydik hiç ayrılmadık en sonunda evlendik ama erkeğin karakteri önemli güveninin boşa çıkma ihtimali de var. Bu işler planlı programlı olmuyor malesef. Ayakların yere sağlam bassın hayatta herşey olması gerektiği zaman oluyor zaten acele etme.

Bekaret beyinde biter bence. Bizde kadın icin genel bir kısıtlama olduğundan kadının yapması ahlaksızlık olarak görülüyor. Hayat senin hayatın. Kararlarını kendin verip sonuçlarına kendin katlanacaksın ama ilişki yaşadın diye ezilip bükülmene gerek yok. Hayatı boyunca hiç bekaretini bozdurmamış ama ruhunda bekaretten iz kalmamış insanlar tanıyorum. Yıl olmuş 2018 bizde hala kadın ezilir büzülür adamlar uzaya araba yolluyor biz hala zarda zar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…