- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
- Konu Sahibi MawidenKadin
-
Sizin için doğan güneş hiç batmasın,
allahayırmasın mutluluğunuz daim olsun inşallah..
Böylesi çok daha değerli çok daha kıymetli kenetlenen yürekleriniz ayrılmasın hiç...
Canim İnsallah hep mutlu olursunn.benim hayat hikayeme o kadar cok benziyorki anlattiklarin.bende iki yasimda anne babami bir trafik kazasinda kaybettim.2 yasimdan beridir babaannemle buyudum.annesizlik babasizlik nedir cok iyi bilirim.
Bende allah bir yerden alir bir yerden verir sozune cok inaniyorum artik.
Belki 21 sene anne baaba hasretiyle buyudum ,bayramlarda,anneler gununde,babalar gununde milletin gozunun icine bakardim aglamadan hic gecmezdi o gunlerim benim.ama allah3 sene once oyle birini cikardiki karsima.o benim hem annem ,hem babam,hem kardesim,hem sevdigim oldu.ben onu hep melegim olarak goruyorum.dunyada onun kadar temiz kalpli,onun kadar iyi biri olamaz herhalde.Allahima o kadarsukrediyorumki onu karsima cikardi diye.gozumun icine bakarken bile sana bakmaya bile kiyamiyorum o kadar cok seviyorumki diye aglayan bir insan.bizde gecen sene nisan yaptik suan askerde.gelincede evlenecegiz ins.o kadar mutluyumki.Allahima her gun sukrediyorum onun gibi birini karsima cikardi diye. Dedigim gibi yaradan gercektende o kadar adaletliki bi yerden alip bir yerden veriyor sukurler olsun.hep mutlu ol ins canim benim
Benimde gözlerim doldu . Allah tadamadığın mutluluğu, huzuru onunla getirsin sana... Bunu gerçekten cok içten söylüyorum. Yüzün gibi temiz güzel bi ömür... mutluluklar.
bir ömür boyu mutlu olmanızı ve bu güzel sevginizin artarak devam etmesini tüm kalbimle dilerim
Allahim mutlulugunu daim etsin..zor seyler yasamissin.
ÖyLe Bir Şer Sunar ki Yaradan, Şerri Şerbet Sanar İçersin..Şerdedir Hayır Görmezsin EvveL, Sonra Hayra Hayret Edersin...(çok sevdiğim bir söz ve yazdıklarınızı okuyunca bu söz aklıma geldi ..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?