Bakar mısınız ??

Mervis 26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
38
12
3
33
Merhabalar. Daha öncede eşim ve ailesiyle sorunlarimi anlatmıştım sizlere. 16 ay önce doğum yaptım ve gorumce saygısızca annemi ve ablamı evimden kovdu bu yüzden onunla konusmuyorum. Şimdi düğünü var eşimde gider bı köşede otururuz sende geleceksin diyor bende hayır gelmem senin gitmene karışmam ama bana ısrar etme dedim. O da ya gelirsin ya da çocuğu bırakır annenin evine gidersin dedi????? Ki daha 2 gün önce ki tartışmamız dada bana değil git deyip sonrada özür dilemişti.bugunde bunu dedikten sonra tamam giderim ama çocukla giderim sende paşa paşa düğününü yaparsın dedim. Ya düğüne gelirsin yada çocuktan ayrilirsin dedi. Şimdide pişmanım bilmem ne diyor. Bu resmen kısır döngü haline geldi ciddi ciddi boşanmayı düşünmeye başladım. Siz olsaydınız???

Ne dediğini bilmiyor kocanız, belki bu aile sorunlarınız onuda yıpratmıştır. Gidin bir köşede oturun kimseyle canım cicim olmak zorunda değilsiniz ki..

O görümceyi yolmuşsunuz umarım. Özür diledi mi? Asla gitmem düğününe falan. Kocanıza da deyin ki bir daha beni tehdit edersin sonuçlarına da katlanırsın. Çocuğu da .ok alır.

Kocan dolduruşa geliyor. Akıllı oynayarak bu savaştan sağ çıkabilirsin. Çünkü bu bildiğin savaş. Eşin düğüne gel dediğinde güzelce anlat sen git ben gelmiyorum anneme yapılan bana yapılmıştır hemde benim evimde, aynı şeyi senin annene yapsalar sen ne yaparsın de. Baktın hala geleceksin diyor. Sabah al çocuğunu git.

Merhabalar. Daha öncede eşim ve ailesiyle sorunlarimi anlatmıştım sizlere. 16 ay önce doğum yaptım ve gorumce saygısızca annemi ve ablamı evimden kovdu bu yüzden onunla konusmuyorum. Şimdi düğünü var eşimde gider bı köşede otururuz sende geleceksin diyor bende hayır gelmem senin gitmene karışmam ama bana ısrar etme dedim. O da ya gelirsin ya da çocuğu bırakır annenin evine gidersin dedi????? Ki daha 2 gün önce ki tartışmamız dada bana değil git deyip sonrada özür dilemişti.bugunde bunu dedikten sonra tamam giderim ama çocukla giderim sende paşa paşa düğününü yaparsın dedim. Ya düğüne gelirsin yada çocuktan ayrilirsin dedi. Şimdide pişmanım bilmem ne diyor. Bu resmen kısır döngü haline geldi ciddi ciddi boşanmayı düşünmeye başladım. Siz olsaydınız???
Neyine güvenerek çocuğu bırak diyor onu bi geçsin önce.

Eger gorumcenle daha sonra yuzyuze bakacaksan git hic muhattap olma otur bi köseye esinin dedigi gibi malesef akrabadan gecilmiyo dügün bayram hep gitmek zorunda kaliyo insan

Çocuğu bırak git demek gitmeni istemiyorum ama yapacağımdan da geri kalmam nasılsa böyle dersem çocuğu bırakmayacağına göre gidemezde demek aynı blöfü defalarca babam anneme yapmış annemde blöf öyle olmaz böyle olur diye al ama bir daha bırakmak istersen ben geri almam çocuk oyuncağı değil demiş o gün son olmuş bu laf insan hiç kendi eşini ortak evladıyla tehtid eder mi ne kadar saygısızca bir düşünce tarzı

Gideceğim vardıysa da eşimin o lafından sonra gitmezdim.
Burnundan da fitil fitil getirirdim. Çocuğu bırak git ne demek, hoşt derler adama.

O gorumceye haddini bildirmisindir umarım ben annengilin yerinde olsam gitmezdim senin yerinde de olsam bende onu kovardim bu insanlar bu cesareti nerden aliyorlar ya sizin evinizden nasıl annenizi kovabilir bencede düğüne gitme eşinde çocuğu alamaz senin evinden annenni kovabiliyorsa ayrıca esin taviz veriyor demekki bencede bitirmelisin bu evliligi hatta aileni koyduğu dakikada bitirmeliydin bence ailene saygısızlık yapabilecek kadar sizi gözden cikartmis bence yada siz o tavizi vermissiniz

Back
X