• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı derdi

Son cümlemize istinaden sizin söyleminiz daha kaba bakıcıyı ise dürüst buldum.. Dürüst insandan da zarar gelmez.. İçmiyorum dese siz yokken gizli gizli içse daha mı iyi..
Çocuğunuzun yanında içmiyorsa hatta görmesin diye de uğraşıyorsa daha ne isteyebilirsiniz. Emzirecek değil ya çocuğu..

Son cümlemize istinaden sizin söyleminiz daha kaba bakıcıyı ise dürüst buldum.. Dürüst insandan da zarar gelmez.. İçmiyorum dese siz yokken gizli gizli içse daha mı iyi..
Çocuğunuzun yanında içmiyorsa hatta görmesin diye de uğraşıyorsa daha ne isteyebilirsiniz. Emzirecek değil ya çocuğu..
Normal mi yani ? 3 aylık bebeğe bakarken sigara içmek Allah Allah

Sigara bağımlısı olmayan biri yorum yaparsa mutlu olurum

Bakıcı konusu olduğu için linç yiyebilirim😄. Bu forumda herkesin annesi bakıcı sanırım 😆

Olay şu hanımlar bazı meslekler vardır meslek gereği sigara içiyorum dahi demezsin, bebek bakımı

Çocuk doktoru mesai saati içinde sigara içmemeli

Eğitimciler öğrencinin gördüğü yerde sigara içmemeli gibi ?

Hem sağlık hem örnek olması için

Neyse bağımlılar yazmasın

Ee ne alaka yaw? Kv annen baksa sigara iciyor olsa onada sigarayi birak
Mi diyeceksin? Sen esinde iciyor olabilirdin buarada..bu kisisel tercihtir, o bakiciyi secmemekte senin tercihin
Olabilir mesela.. sanane ister temizlige gider ister bebek bakar.
Evet baktırmam ki sigara içen Kv ya da anneye

Hm teşekkür edeyim yani bir de hem sigara içsin bebek bakarken evde , hem de sağol ya balkonda içtin ama nefesin saçın kıyafetlerin koku içinde kaldı teşekkürler bebeğimin suratına üflemedin Dumanı sağol diyim

O zaman otur çocuğuna kendin bak ..
Madem sigara içen temizliğe gidecek ..
Çocuk uyurken balkonda içebilir
Size ne bundan ?
Hm teşekkür edeyim yani bir de hem sigara içsin bebek bakarken evde , hem de sağol ya balkonda içtin ama nefesin saçın kıyafetlerin koku içinde kaldı teşekkürler bebeğimin suratına üflemedin Dumanı sağol diyim

Bakıcı konusu olduğu için linç yiyebilirim😄. Bu forumda herkesin annesi bakıcı sanırım 😆

Olay şu hanımlar bazı meslekler vardır meslek gereği sigara içiyorum dahi demezsin, bebek bakımı

Çocuk doktoru mesai saati içinde sigara içmemeli

Eğitimciler öğrencinin gördüğü yerde sigara içmemeli gibi ?

Hem sağlık hem örnek olması için

Neyse bağımlılar yazmasın
Herkesin annesi bakıcı herhalde diyerek mi ezmeye çalışıyorsun :))))
Hahaahaha bu ne eziklik pardon ?
İnsanı savunabilmek için aynı mesleği mi yapmak lazım senin kafana göre mesela ?
Anasının evinde bulgur yiyen evlenince 3 kuruş para görüp milleti aşağılamaya çalışıyor pacozluk pacalardan akıyor maşallah :)))

Hayir kıçını bı zahmet kır da otur çocuğuna kendin bak da demiştim :)))

Normal mi yani ? 3 aylık bebeğe bakarken sigara içmek Allah Allah

Sigara bağımlısı olmayan biri yorum yaparsa mutlu olurum
Kendiniz yazmışsınız eğitimcinin çocuğun gördüğü yerde sigara içmesin diye.. Sizin bakıcınızın durumu da aynı.. Çocuk uyuduğunda içerim demiş..
İnsanların özel hayatına vazgeçemiyorsa temizliğe gitsin diye yorum yaparak müdahil edemezsiniz.. Dikkat eden biri ise..

Hayatimda icmedim sigara😐😂 isine gelmedi yorumlar bence ama neyse
Valla siz yanlı yorum yapıyorsunuz

Bazı mesleklerin bazı şartları olmak zorundadır

Ben bebek bakımı yapan birinin ya sigara içiyorum ben deme lüksü bile olmadığını düşünüyorum

Temizliğe git dememin amacı aşağılamak değil neden herkes bu kadar alıngan burda ?
Genelde bakıcı - temizlik yapan insanlar oluyor çünkü , temizliği bırakıp bebek bakayım diyorlar

Sigara içiyorsan temizliğe git diyorum çünkü bebek bakmıyorsun o sırada iç balkonda

Herkesin annesi bakıcı herhalde diyerek mi ezmeye çalışıyorsun :))))
Hahaahaha bu ne eziklik pardon ?
İnsanı savunabilmek için aynı mesleği mi yapmak lazım senin kafana göre mesela ?
Anasının evinde bulgur yiyen evlenince 3 kuruş para görüp milleti aşağılamaya çalışıyor pacozluk pacalardan akıyor maşallah :)))
Evet ezmeye calisiyor guyya ama o bakiciya
Muhtac kendisi.. linc minc diyor ama linc edilsede hak ediyor

Gercekten kres, anaokulu, servis, tum egitimli bakicilar herkesin sigara icmedigini mi dusunuyorsunuz?
Kadin durustmus, surec degerlendirilebilir.
Not, sigara kullanmiyorum hic icmedim..
Ben tercih etmiyorum ama kimse de kabullenmesin.

Çocuk bakan dikkat edecek , dikkat edemeyen bu meslekte olmamalı

Ama işte nerdeee

Evet ezmeye calisiyor guyya ama o bakiciya
Muhtac kendisi.. linc minc diyor ama linc edilsede hak ediyor
Ya ne ezmesi ya sürekli bir yanlış anlama var Burda

Bakıcılar beni eziyor asıl

Biraz ona ihtiyacımın olduğunu anlayan benden ÖĞRETMEN MAAŞI istiyor

yazayım da net görünsün

Buyrun bunu da tartışalım

1 gündüzlü bakıcı sadece çocuk bakarken öğretmen maaşını hak eder mi

Back
X