• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı derdi

Valla siz yanlı yorum yapıyorsunuz

Bazı mesleklerin bazı şartları olmak zorundadır

Ben bebek bakımı yapan birinin ya sigara içiyorum ben deme lüksü bile olmadığını düşünüyorum

Temizliğe git dememin amacı aşağılamak değil neden herkes bu kadar alıngan burda ?
Genelde bakıcı - temizlik yapan insanlar oluyor çünkü , temizliği bırakıp bebek bakayım diyorlar

Sigara içiyorsan temizliğe git diyorum çünkü bebek bakmıyorsun o sırada iç balkonda
Alinganlik degil .. sen tuhaf bir dilde ifade etmeye calisiyorsun kendini.. herkesin annesi bakici mi? Sigara tiryakisi olmayanlar yorum yapsin.. hicbiri uymuyir bana ama cok sukur objektif yorum yapiyorum sana, sen anlamiyorsun.

Bazi meslekler dedigin nedir mesela? Doktorlarin sigara alkol almadigini mi dusunuyorsun? Ya da ogretmenlerin vs

Ha kadin sana durustce soylemis ayrica.. icmem deyip icseydi daha mi iyiydi? Kaldi ki o kadini secme madem, cok mu zor? Gelipte burda temizlik filan yapsin deyip sonrada herkesin annesi temjzlikci galiba demen kucuk gormeye calistigini gosterir.

Eşim içmiyor ben içmiyorum sigara içen birinim bebeğime bakmasını istemem. Illa ki çocuğu kucağına alacak kokusu sinecek ustune sigaranın. B3bek etkilenir yanı
Kesinlikle bundan bahsediyorum , balkonda içmesi bir şey fark ettirmez ki illa o koku gider çocuğa

Ya ne ezmesi ya sürekli bir yanlış anlama var Burda

Bakıcılar beni eziyor asıl

Biraz ona ihtiyacımın olduğunu anlayan benden ÖĞRETMEN MAAŞI istiyor

yazayım da net görünsün

Buyrun bunu da tartışalım

1 gündüzlü bakıcı sadece çocuk bakarken öğretmen maaşını hak eder mi
Fazlasini hak ediyor bana kalirsa.. cocuk bakmak hic kolay degil kendim buyuttum 3 tane ordan biliyorum

Ben tercih etmiyorum ama kimse de kabullenmesin.

Çocuk bakan dikkat edecek , dikkat edemeyen bu meslekte olmamalı

Ama işte nerdeee
Ya sanki çocuğa Fransız dadı tutacakmis gibi triplere bakar mısın ?
Vereceğin Max 2000 lira para buna kalıbımi basarim.
Onda da kurumsallık arıyor premmses :))))
Kırk yılda bir hizmetini 3 kuruş para karşılığı görecek bir fırsat yakalayınca da ı zımın timizligi gitsin deme curretini buluyorsun kendinde ..
Nasıl yokluklar da yaşıyorsunuz ben anlamıyorum ..
Temizlige gidebilecek kadar vasifsiz birini bebek bakiciligi yaptiracaksin çok da matah bişi değil
Ajanslar var mesela orada seçebilirsin istediğin özellikleri tabii Paran varsa ;)
Onlari denesen ?

Alinganlik degil .. sen tuhaf bir dilde ifade etmeye calisiyorsun kendini.. herkesin annesi bakici mi? Sigara tiryakisi olmayanlar yorum yapsin.. hicbiri uymuyir bana ama cok sukur objektif yorum yapiyorum sana, sen anlamiyorsun.

Bazi meslekler dedigin nedir mesela? Doktorlarin sigara alkol almadigini mi dusunuyorsun? Ya da ogretmenlerin vs

Ha kadin sana durustce soylemis ayrica.. icmem deyip icseydi daha mi iyiydi? Kaldi ki o kadini secme madem, cok mu zor? Gelipte burda temizlik filan yapsin deyip sonrada herkesin annesi temjzlikci galiba demen kucuk gormeye calistigini gosterir.
Çocuk doktoru dedim

Çocuk muayene ederken içmesin dedim

Ben çocuk doktorundan koku alsam götürmem

Adamın elinden sigarayı alacak değilim ama ona bir daha gitmem

Ya sanki çocuğa Fransız dadı tutacakmis gibi triplere bakar mısın ?
Vereceğin Max 2000 lira para buna kalıbımi basarim.
Onda da kurumsallık arıyor premmses :))))
Kırk yılda bir hizmetini 3 kuruş para karşılığı görecek bir fırsat yakalayınca da ı zımın timizligi gitsin deme curretini buluyorsun kendinde ..
Nasıl yokluklar da yaşıyorsunuz ben anlamıyorum ..
Temizlige gidebilecek kadar vasifsiz birini bebek bakiciligi yaptiracaksin çok da matah bişi değil
Ajanslar var mesela orada seçebilirsin istediğin özellikleri tabii Paran varsa :KK66:
Onlari denesen ?
Öğretmen maaşı istedi benden prenses olan bakıcı bence

Hiçbir meslekte işverenin özel hayatla ilgili karar merci olmasını etik bulmuyorum.. Özellikle ayar olurum bu tür işverenlere.. İşini düzgün yapıyorsa alışkanlıkları kimseyi ilgilendirmez..

Çocuk doktoru dedim

Çocuk muayene ederken içmesin dedim

Ben çocuk doktorundan koku alsam götürmem

Adamın elinden sigarayı alacak değilim ama ona bir daha gitmem
😂 evet evet senin cocugunun etrafindakiler zemzemle yikandi😐😂 bak diyorum
Tekrar sigara icmiyorum ama seni ilgilendirmez kim ne yapiyor? Isine gelmiyorsa bastir parayi fransiz dadi tut arkadasin dedigi gibi😐 tercih etmezsin saygi duyariz ama soyledigin cumleler cirkin, bunu anlamadin sen

Hiçbir meslekte işverenin özel hayatla ilgili karar merci olmasını etik bulmuyorum.. Özellikle ayar olurum bu tür işverenlere.. İşini düzgün yapıyorsa alışkanlıkları kimseyi ilgilendirmez..
İşini düzgün yapması için sigara içmemeli.

Ya beni neden anlamıyorsunuz ?

Örnek: bankacı sigara içmesin molaya çıkmasın demiyorum böyle şirketler vardır evet haklısın bu özel hayata müdahale

Ama bir bakıcının iş kapması bebek bakmaktır

Bebek sağlığından sorumludur, bebek sağlığından sorumlu birinin sigara içmesi kabul edilemez

Ben ona akşam evinde içme mi diyorum? Bebek baktığın vakitlerde içilmemeli diyorum

Sizin bunu tercih etmenizde sakınca yok
Temizlikçi vs bunlar gelip gecici
Bakıcı sürekli çocukla hasır nesir olacak ve çocuğun üstüne sinecek.
Ben kokudan aşırı rahatsız oluyorum ki bebek benim yüz katım rahatsız olur.
Siz de sorarsınız içiyorsa tercih etmezsiniz.
Bu günlük işçi değil işini yapıp gitmeyecek çünkü bebeği kucağına alacak hep yanyana bulunacak ve genellikle sabahtan akşama kadar.
Kreşler vs o da araştırılabilir ama bu imkansıza yakın olabilir
Bakıcı da icmeyeni gayet bulabilirsiniz çünkü tek kişi ile muhatabsiniz.

😂 evet evet senin cocugunun etrafindakiler zemzemle yikandi😐😂 bak diyorum
Tekrar sigara icmiyorum ama seni ilgilendirmez kim ne yapiyor? Isine gelmiyorsa bastir parayi fransiz dadi tut arkadasin dedigi gibi😐 tercih etmezsin saygi duyariz ama soyledigin cumleler cirkin, bunu anlamadin sen
Ya neyse hanımlar bakıcı derdi olmayan beni anlamaz

Her bakıcı tutanı da zengin sanmayın artık bye

Gezip tozup da bakici tutabilirsiniz bunu kimsenin elestirmesi haddine degil. Ne hadsiz insanlar var ya !
Aynen bi de bu moda çıktı otur kendin bak biz bilmiyoruz sanki kendimiz bakmayı 🥱

Hayır lüks içinde yaşayıp bakıcı tutanlar da vardır adam tutar kime ne 🙆🏼‍♀️

Ama buraya ne zaman bakıcı konusu açılsa bir grup bakıcı mı oo her şeyi hak eder üstüne ev yap araba yap moduna geçiyor 😀

Back
X