- 19 Mart 2016
- 1.620
- 2.537
- 133
- Konu Sahibi Deltavealfa
Eşim içmiyor ben içmiyorum sigara içen birinim bebeğime bakmasını istemem. Illa ki çocuğu kucağına alacak kokusu sinecek ustune sigaranın. B3bek etkilenir yanı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gezip tozup bakıcı tutuyor herkes öyle sanıyorsun sanırım ? İnsanlar -mecburen - çalışıyorHayir kıçını bı zahmet kır da otur çocuğuna kendin bak da demiştim :)))
Alinganlik degil .. sen tuhaf bir dilde ifade etmeye calisiyorsun kendini.. herkesin annesi bakici mi? Sigara tiryakisi olmayanlar yorum yapsin.. hicbiri uymuyir bana ama cok sukur objektif yorum yapiyorum sana, sen anlamiyorsun.Valla siz yanlı yorum yapıyorsunuz
Bazı mesleklerin bazı şartları olmak zorundadır
Ben bebek bakımı yapan birinin ya sigara içiyorum ben deme lüksü bile olmadığını düşünüyorum
Temizliğe git dememin amacı aşağılamak değil neden herkes bu kadar alıngan burda ?
Genelde bakıcı - temizlik yapan insanlar oluyor çünkü , temizliği bırakıp bebek bakayım diyorlar
Sigara içiyorsan temizliğe git diyorum çünkü bebek bakmıyorsun o sırada iç balkonda
Kesinlikle bundan bahsediyorum , balkonda içmesi bir şey fark ettirmez ki illa o koku gider çocuğaEşim içmiyor ben içmiyorum sigara içen birinim bebeğime bakmasını istemem. Illa ki çocuğu kucağına alacak kokusu sinecek ustune sigaranın. B3bek etkilenir yanı
Gezip tozup da bakici tutabilirsiniz bunu kimsenin elestirmesi haddine degil. Ne hadsiz insanlar var ya !Gezip tozup bakıcı tutuyor herkes öyle sanıyorsun sanırım ? İnsanlar -mecburen - çalışıyor
Bilmem ekonomiden haberin var mı
Fazlasini hak ediyor bana kalirsa.. cocuk bakmak hic kolay degil kendim buyuttum 3 tane ordan biliyorumYa ne ezmesi ya sürekli bir yanlış anlama var Burda
Bakıcılar beni eziyor asıl
Biraz ona ihtiyacımın olduğunu anlayan benden ÖĞRETMEN MAAŞI istiyor
yazayım da net görünsün
Buyrun bunu da tartışalım
1 gündüzlü bakıcı sadece çocuk bakarken öğretmen maaşını hak eder mi
Ya sanki çocuğa Fransız dadı tutacakmis gibi triplere bakar mısın ?Ben tercih etmiyorum ama kimse de kabullenmesin.
Çocuk bakan dikkat edecek , dikkat edemeyen bu meslekte olmamalı
Ama işte nerdeee
Çocuk doktoru dedimAlinganlik degil .. sen tuhaf bir dilde ifade etmeye calisiyorsun kendini.. herkesin annesi bakici mi? Sigara tiryakisi olmayanlar yorum yapsin.. hicbiri uymuyir bana ama cok sukur objektif yorum yapiyorum sana, sen anlamiyorsun.
Bazi meslekler dedigin nedir mesela? Doktorlarin sigara alkol almadigini mi dusunuyorsun? Ya da ogretmenlerin vs
Ha kadin sana durustce soylemis ayrica.. icmem deyip icseydi daha mi iyiydi? Kaldi ki o kadini secme madem, cok mu zor? Gelipte burda temizlik filan yapsin deyip sonrada herkesin annesi temjzlikci galiba demen kucuk gormeye calistigini gosterir.
Hahahah öğretmenken öğretmen maaşı nasıl verilecek o zaman ay allahım yaFazlasini hak ediyor bana kalirsa.. cocuk bakmak hic kolay degil kendim buyuttum 3 tane ordan biliyorum
Öğretmen maaşı istedi benden prenses olan bakıcı benceYa sanki çocuğa Fransız dadı tutacakmis gibi triplere bakar mısın ?
Vereceğin Max 2000 lira para buna kalıbımi basarim.
Onda da kurumsallık arıyor premmses :))))
Kırk yılda bir hizmetini 3 kuruş para karşılığı görecek bir fırsat yakalayınca da ı zımın timizligi gitsin deme curretini buluyorsun kendinde ..
Nasıl yokluklar da yaşıyorsunuz ben anlamıyorum ..
Temizlige gidebilecek kadar vasifsiz birini bebek bakiciligi yaptiracaksin çok da matah bişi değil
Ajanslar var mesela orada seçebilirsin istediğin özellikleri tabii Paran varsa
Onlari denesen ?
O zaman ona göre davranacaksin :))Gezip tozup bakıcı tutuyor herkes öyle sanıyorsun sanırım ? İnsanlar -mecburen - çalışıyor
Bilmem ekonomiden haberin var mı
Hahahah öğretmenken öğretmen maaşı nasıl verilecek o zaman ay allahım ya
Çocuk doktoru dedim
Çocuk muayene ederken içmesin dedim
Ben çocuk doktorundan koku alsam götürmem
Adamın elinden sigarayı alacak değilim ama ona bir daha gitmem
İşini düzgün yapması için sigara içmemeli.Hiçbir meslekte işverenin özel hayatla ilgili karar merci olmasını etik bulmuyorum.. Özellikle ayar olurum bu tür işverenlere.. İşini düzgün yapıyorsa alışkanlıkları kimseyi ilgilendirmez..
Ya neyse hanımlar bakıcı derdi olmayan beni anlamazevet evet senin cocugunun etrafindakiler zemzemle yikandi
bak diyorum
Tekrar sigara icmiyorum ama seni ilgilendirmez kim ne yapiyor? Isine gelmiyorsa bastir parayi fransiz dadi tut arkadasin dedigi gibitercih etmezsin saygi duyariz ama soyledigin cumleler cirkin, bunu anlamadin sen
Aynen bi de bu moda çıktı otur kendin bak biz bilmiyoruz sanki kendimiz bakmayıGezip tozup da bakici tutabilirsiniz bunu kimsenin elestirmesi haddine degil. Ne hadsiz insanlar var ya !
Yaw he bi cocuk sende var.. biz salagiz anlamiyoruzYa neyse hanımlar bakıcı derdi olmayan beni anlamaz
Her bakıcı tutanı da zengin sanmayın artık bye