• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı derdi

Bakıcı konusu olduğu için linç yiyebilirim😄. Bu forumda herkesin annesi bakıcı sanırım 😆

Olay şu hanımlar bazı meslekler vardır meslek gereği sigara içiyorum dahi demezsin, bebek bakımı

Çocuk doktoru mesai saati içinde sigara içmemeli

Eğitimciler öğrencinin gördüğü yerde sigara içmemeli gibi ?

Hem sağlık hem örnek olması için

Neyse bağımlılar yazmasın
Acayip onyargilisiniz. Bakıcı konusu olmasa da tepki alırdınız. Haklı olmak için abartı çıkarımlar yapmışsınız.

Sizin bunu tercih etmenizde sakınca yok
Temizlikçi vs bunlar gelip gecici
Bakıcı sürekli çocukla hasır nesir olacak ve çocuğun üstüne sinecek.
Ben kokudan aşırı rahatsız oluyorum ki bebek benim yüz katım rahatsız olur.
Siz de sorarsınız içiyorsa tercih etmezsiniz.
Bu günlük işçi değil işini yapıp gitmeyecek çünkü bebeği kucağına alacak hep yanyana bulunacak ve genellikle sabahtan akşama kadar.
Kreşler vs o da araştırılabilir ama bu imkansıza yakın olabilir
Bakıcı da icmeyeni gayet bulabilirsiniz çünkü tek kişi ile muhatabsiniz.
Yani benim kast ettiğimde bebekten sorumlu kişi ben sigara içiyorum dahi diyemez bunu anlatmaya çalışıyorum

Ama maalesef bir kabullenme var Burda napalım içerler onların hayatı vs

Akşam içsin ama bebek bakılan saatlerde içilemez neyse benim tercihim

Aynen bi de bu moda çıktı otur kendin bak biz bilmiyoruz sanki kendimiz bakmayı 🥱

Hayır lüks içinde yaşayıp bakıcı tutanlar da vardır adam tutar kime ne 🙆🏼‍♀️

Ama buraya ne zaman bakıcı konusu açılsa bir grup bakıcı mı oo her şeyi hak eder üstüne ev yap araba yap moduna geç
Sacmaladiklarini gereksiz konu sahiblerinin uzerine geldiklerini dusunuyorum. Herkesin kendi dusuncesi sigara icen tercih etmeyebilir.
Verecegin parayi hesapliyip ayri bi dalga geciyolar. Yahu senin verecegin parayi karsi taraf kabul ediyorsa bundan kime ne ?

İşini düzgün yapması için sigara içmemeli.
Ya beni neden anlamıyorsunuz ?
Örnek: bankacı sigara içmesin molaya çıkmasın demiyorum böyle şirketler vardır evet haklısın bu özel hayata müdahale
Ama bir bakıcının iş kapması bebek bakmaktır
Bebek sağlığından sorumludur, bebek sağlığından sorumlu birinin sigara içmesi kabul edilemez
Ben ona akşam evinde içme mi diyorum? Bebek baktığın vakitlerde içilmemeli diyorum
İşini düzgün yapması alışkanlığı ile eş orantılı olamaz olmamalı.. Hala diyorum dikkat ediyorsa eğer!!! Uyanana kadar dişini fırçalar, hipoalerjik koku sürer.. İşini iyi yapıyorsa zaten bunu kendi düşünür.. Ya da rica edersiniz ben gelene kadar dayanabilirseniz içmeyin.. Bu konuşularak çözülür arkasından bu işi yapma temizliğe git diye atıp tutarak değil..

Edit: Bu tutumunuzla bakıcıyı kıracak çok şey bulup ancak bakıcı kaçırırsınız..

Sacmaladiklarini gereksiz konu sahiblerinin uzerine geldiklerini dusunuyorum. Herkesin kendi dusuncesi sigara icen tercih etmeyebilir.
Verecegin parayi hesapliyip ayri bi dalga geciyolar. Yahu senin verecegin parayi karsi taraf kabul ediyorsa bundan kime ne ?
Bence sen sacmaladin 😂 kimse parasindan bahsetmedi kendisi basladi ogretmen maasi kadar maas istiyolar bla bla demeye..ayrica ben dahil bir cok kisi dedik: tercih etmeyebilirsin ama cocuk mu bakiyor o kisi temizlik mi yapiyor seni baglamaz..secmemek gibi ozgurlugu var arkadasin

Ya maalesef burası iyice klavye delikanlısı dediğimiz tiplerle doldu , yok annemin evinde bulgur yiyip kocamın parasıyla bakıcı tutmuşum 😀

Yani buna nasıl bir cevap verilir ki ? Çalışan anne dertlerinden bu kadar habersiz bir grup var

Bence sen sacmaladin 😂 kimse parasindan bahsetmedi kendisi basladi ogretmen maasi kadar maas istiyolar bla bla demeye..ayrica ben dahil bir cok kisi dedik: tercih etmeyebilirsin ama cocuk mu bakiyor o kisi temizlik mi yapiyor seni baglamaz..secmemek gibi ozgurlugu var arkadasin
Yoo arkadaşın yazdı ya annemin evinde bulgur yiyip koca parasıyla bakıcı tutmuşum 😀

İşini düzgün yapması alışkanlığı ile eş orantılı olamaz olmamalı.. Hala diyorum dikkat ediyorsa eğer!!! Uyanana kadar dişini fırçalar, hipoalerjik koku sürer.. İşini iyi yapıyorsa zaten bunu kendi düşünür.. Ya da rica edersiniz ben gelene kadar dayanabilirseniz içmeyin.. Bu konuşularak çözülür arkasından bu işi yapma temizliğe git diye atıp tutarak değil..

Edit: Bu tutumunuzla bakıcıyı kıracak çok şey bulup ancak bakıcı kaçırırsınız..
Mümkün olmadığını siz de fark ettiniz kabul edin😀 hipoalerjik koku sürecek her seferinde asdgahajaj yapmayın Allah aşkınıza 😅

Bence de çoook haklısınız. Ben sigara içen bir insan olarak gebeliği öğrendiğim gün bitirdim. Ve bundan sonra sigara benm için bitmiştir çocuğum elimde sigara görmeyecek.
Ben bu fedakarlığı yapıyorken ne anneme ne kv ye sigara içirtirim balkonda bile yasak. Çocuğu çok özlüyorlar çok seviyorlar görüştüğümüzde birkaç saat fedakarlıkta bulunacaklar. Bakma konusunda da asla baktırmam tabi ki sigara içen annelere.
Bakıcı da kesinlikle sigara içmemeli. Kendi hali hazırda sigara içen insana garip gelmez belki ama sigara kokan elleriyle çocuğuma dokunmasın bir zahmet. Kendimden biliyorum çıkmıyor o koku saça kıyafete ele her yere siniyor. Mesleğine biraz saygısı varsa da içmeyecek.

Yani benim kast ettiğimde bebekten sorumlu kişi ben sigara içiyorum dahi diyemez bunu anlatmaya çalışıyorum

Ama maalesef bir kabullenme var Burda napalım içerler onların hayatı vs

Akşam içsin ama bebek bakılan saatlerde içilemez neyse benim tercihim
Tercihin doğru tercih bende olsam tercih etmem sigara içen misafire bile izin vermiyorum ben

Mümkün olmadığını siz de fark ettiniz kabul edin😀 hipoalerjik koku sürecek her seferinde asdgahajaj yapmayın Allah aşkınıza 😅
3 aylık çocuk siz gelene kadar 2 kere uyur.. 10 kere aynı işlemi yapmayacak kadın 2 kere içtiğinin önlemini alır zaten..

Bence de çoook haklısınız. Ben sigara içen bir insan olarak gebeliği öğrendiğim gün bitirdim. Ve bundan sonra sigara benm için bitmiştir çocuğum elimde sigara görmeyecek.
Ben bu fedakarlığı yapıyorken ne anneme ne kv ye sigara içirtirim balkonda bile yasak. Çocuğu çok özlüyorlar çok seviyorlar görüştüğümüzde birkaç saat fedakarlıkta bulunacaklar. Bakma konusunda da asla baktırmam tabi ki sigara içen annelere.
Bakıcı da kesinlikle sigara içmemeli. Kendi hali hazırda sigara içen insana garip gelmez belki ama sigara kokan elleriyle çocuğuma dokunmasın bir zahmet. Kendimden biliyorum çıkmıyor o koku saça kıyafete ele her yere siniyor. Mesleğine biraz saygısı varsa da içmeyecek.
Kesinlikle çok doğru söylüyorsun

Bu mesleğe sigara uygun değil

Sigara içen başka meslek yapmalı bunu diyorum

İsteyen sigara içer , isteyen içmez. Sigara içmeyen bakıcı arayışınız olabilir bu hakkınızdır fakat kimseye sigara içiyorsan cocuk bakma , temizliğe git deme hakkınız yok.
Bence var şöyle ki bakıcı olan birisinin sigara içiyorum deme lüksü yok

Normal mi yani ? 3 aylık bebeğe bakarken sigara içmek Allah Allah

Sigara bağımlısı olmayan biri yorum yaparsa mutlu olurum
Ben size katılıyorum ben sigara içen bir anneyim kendimde oglum 1.5 yasina gelene kadar ağzıma sokmadim sonrasindada 1 1.5 sene tek tuk ictim ve evde icmedim, sigara içen birininde çocuğuma bakmasını istemem.
Is saatlerinde içmediği surece sorun yok aslında ama son sözünüzü onaylayamayacagim, iyi bir bakiciysa zaten cocuk konusunda hassas davranır ve sigara içtiği halde tercih eden aileler cikar, kendiside ona gore is saatinde içmez veya tek tük cocuk uyurken balkonda icer. Cogu cocugun annesi olmasada babasi içiyor malesef.
Ben kreşe verdiğim zamandada öğretmeninin sigara içmeyen biri olmasini tercih ettim, bu kadar dikkat etmeme rağmen oğlumun doğduğundan beri alerjisi var, surekli burnuyla nefesiyle ilgili sorun yaşıyoruz.

Bende hamileyim ilerde belki bir bakıcı bulacağım ancak böyle bir düşünce asla olamaz diye düşünüyorum… Çocuk uyurken içmesinde ne var her dakika fosur fosur içemez zaten çocuğun peşinde gezmekten sigara içen onca anne var

Back
X