Kimse robot değil, geç de kalinir, izin de istenir. Ama burada biraz suistimale kaymış. Geç kaliyorsa haber vermeli mesela.
Bence konuşun ayrıca çocuklarınızada sorun siz yokken acaba arada bırakıp gidiyor mu
Bence sorun etme, oglen arasında ıslerını halledebılırsın her gunde alısverıs ısın olmaz nasılsa.
Cocuklar cok kucuk degıl nasılsa.
Neden öğle arasında evine gidiyor , bunu düzenli hale getirmemeli bence
Siz istisnasınız kim öğle saatinde evine gidip geliyor ki o gitsin. Geç kalma durumları tamamen suistimal. Çocukların evde yalnız kalabildiğini hiç bilmeseydi keşke .
Bu süreyi nasıl olsa yalnız kalıyorlar diye düşünerek abartmasından korkardım ben olsam
Ciddi bir şekilde uyarın. Nasıl diğer tüm çalışanların bir mesaisi , geliş gidiş saati varsa bakıcının da olmalı. Evde ve mesai sırasında iş veren olmadan çalışıyor olmak bazılarında rahatlığa yol açıyor
Bende kadını ellemeyın oglenlerı cıksın sadecec sabahları gec kalmasın. Cocuklar uyuyor oluyor uyandıklarında korkabılırler dıyebılırsınız. Buarada araları cok azmıs. Bu zamana kadar getıren Rabbım bızıde oraya getırır mı acabaEvet olabilir aslında normalde alışveriş gibi işlerimde bende bırakıp çıkıyorum, o nedenle ben bıraktığım için kadına haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum.
O zaman baştan şartları çizin. İlerde daha gevşek davranır yoksa.İşten çıkarmak istemem aslında okul zamanı günde 2 saat bakacak güvenilir birini bulmak zor gerçekten. Biraz beni yumuşak yüzlü buldu sanırım.
Bende kadını ellemeyın oglenlerı cıksın sadecec sabahları gec kalmasın. Cocuklar uyuyor oluyor uyandıklarında korkabılırler dıyebılırsınız. Buarada araları cok azmıs. Bu zamana kadar getıren Rabbım bızıde oraya getırır mı acaba9 yas ve 19 aylık bebe , yorgunuz
benım evimde de bir kaç senedir bakıcımız var
ve aynı kadınla 4 senedir çalışıyoruz ,
sana tavsiyem evden çıktıktan 10 dk sonra kadını ara eve ulaştınmı çocuklar uyuyordu
sende geç kalma diye aradım diyeceksin
bunu birkaç kez tekrarla oda anlar merak etme
sizin evde namaz kılınmıyor muymuş ne alaka şimdiHaklısınız, sene başından biraz gevşek başladık biz. İşte şu gün gel çocuklar evde, şu gün gelme kursları var evde yoklar şeklinde belli bi gün ve saatleri yoktu. Ben bazen geç gidiyordum hiç sorun etmiyordu. Ne zaman lazımsa arayın gelirim diyordu.
Öğle arası evine namaz kılmak için gidiyor. Bizim evde de kılabilir aslında ama evinde rahat olmak istiyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?